Здравейте!
Имам една стара яма rx v740... Някой ако може да ми съдейства..... При промяна на настройките в center geq не усещам нищо да се променя... Запаметени са но разлика никаква... Също като искам да подам на лява или дясна ОТ повечко левел(който е от - 10до +10 db) не ми позволява... Влизам в менюто натискайки директно от панела или от дистанционно излиза от там и ме праща в менюто... Изчел съм всички стъпки и промяна никаква...
Ресивъра се ползва с две ОТ... Настройки лява дясна е на main буфер от това което четох също е на main... Ресивъра не е вързан към тв за да вадя там osd меню... Също чета че ако включа dsp корекции мога и на тях да сменям настройки... Влизам и там, но мога само да ги прегледам... Пише че за да ги ползвам първо трябва да пусна тест тон... Правя го... Нищо не се променя.... Микрофон нямам, но и не намирам да има в комплект, а и няма къде да го включа от това което виждам на преден и заден панел...Някаде бъркам ли... Четох много и за ресет... Но за този модел не намирам да има... Пробвах с комбинация на няколко копчета като при друфи модели... Нищо не се случва... Надявам се да сте ме разбрали и да може някой да съдейства... Благодаря!
И да отбележа свири си доволно има пълна картина на звука... Просто искам ако мога да проверя с тях какво мога да постигна...