Страница 8 от 63 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 937
Like Tree57Одобрявам

AV ресивъри Yamaha / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2010

Re:AV ресивъри Yamaha/FAQ избор, сравнения, съвети, обсъждане

В техномаркет е само една бройка и то мострена.А относно Денона ,като цена са идентични,но yamaha го превъзхожда по отношение на входове и изходи.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Какво от това като е мостра?

4. Тук е от
    Oct 2010

Ами мострата си е мостра.Всеки минава,пипа,върти копчета и след това ти го купуваш на цена като нов.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Първо,мострите аудиотехника в технотата често не са включени.Второ - има си гаранция.Вярно е обаче,че не е*бават да намалят мострите.

6. Тук е от
    Dec 2010

Re:AV ресивъри Yamaha / FAQ сравнения, съвети, обсъждане

Това не е баш така, малко преди Kоледа се бях засили за Philips 3380, имаха само мостра и се спазарих с мениджъра за -10% от цената. И да не съм офтопикм да се похваля, че избрах Yamahа RX-v367 и Jamo S-606, изключително съм доволен от покупките.

7. Тук е от
    Sep 2008

Някой да има схема или мнение за моя RX-V467

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

До като се чудех,и последната yamaha 767 в ТМ изчезна.

10. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Здравейте.
    Някой може ли да ми каже нещо за тези модели:
    http://www.technomarket.bg/products/...ha-htr-3063-bl
    http://www.technomarket.bg/products/...aha-rx-v367-bl
    http://www.technomarket.bg/products/...maha-rx-v367-t
    Нищо не разбирам от ресивъри, преди месец си купих LG-LD560 и ми се ще и звука малко да пооправя.До сега ползвах старата си система за домашно кино за звука, ама тя има само стерео вход и доста се разваля звука така.Спрял съм се на тези модели заради цената, намерих дори и KODA и още една марка за по 209лв. ама не искам чак такава гавра да си правя с мен.Поне малко да му мяза, приемам придложения и за други марки но нека цената да е до 450лв.
    Ще се радвам някой ако помогне в избора ми.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

А колони?

12. Тук е от
    Jan 2011

здравейте, имам yamaha rx-v563 и следния проблем:
    когато прекарвам hdmi сигнал през ямахата до резолюция 1080i няма никакъв проблем, обаче стигне ли се до 1080p ili 720p-3D, започва да прекъсва и си е направо неизползваемо. На едно място четох че изполваните в този модел чипове за HDMI контролера си имат проблем с 1080p подръжката и реално 1080p не се подържа както е описано в спецификацията. Писал съм на съпорта на ямаха ... засега глас в пустиня. Някой сблъсквал ли се е с този или подобен проблем при тази серия ресивъри и има ли решение което да оправи положението?
    благодаря предварително на всички които ще се отзоват с идеи и препоръки.
    да отбележа, че hdmi кабелите са 1.4 тествани са и от HD устроиството ( в случая PS3) към телевизора директно пренасят пълен сигнал без каквито и да било забележки.

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте, купих си YAMAHA HTR-3063 BL с Jamo 5.1 колони, знам че не е върхът на сладоледа, но за толкова пари мисля, че става. След дълго четене за форматите на ресийвърите се обърках още повече, моя има запаметени настройки - "scene" и е много удобно, обаче така и не мога да реша, когато гледам филм с плеъра на телевизора Samsung през DLNA и филма е mkv или TS(преработен с muxer-а ot m2ts с оставен мастер стрийм DTS) на каква настройка да го оставя, ако включа на "movie" свети индикация "Cinema DSP" и се изреждат настройки Standart, Spectacle, Sci-Fi, Adventure, Drama, Mono movie, Sports, Action game и Roleplayng game, като само на последните 2 режима ми индикира, че е включен субуфера, за настройките на сцени като "music" и "stereo" e почти ясно, но има бутон с името "sur. decode", който сменя настройки като Pro logic, PLII movie, PLII music, PLII Game, като индикира за суба само на PLII Game. Когато използвам бутона "sur. decode", звука от диалозите е по - изчистен, като че ли, когато е с настройки от "movie" е по-като че ли по-пространствен. Четох и ръководството, но не можах да схвана какво декодира на различните настройки, на панела има стикери за Cinema DSP digital, Dolby Digital, както и DTS, вързан е с телевизра чрез оптичен кабел и hdmi. Моля ако някой има време и нерви да ме светне в резюме, благодаря предварително.
    http://usa.yamaha.com/products/audio...product_lineup

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е много ясно дали подаваш 5.1 звук към него изобщо. Така като чета какво ти изписва, по-скоро не.
    Какъв ти беше телевизора? Виж дали има опция да вади цифров 5.1 звук като гледаш филми през DLNA.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Телевизора ми е Samsung LE46C650 и би трябвало според мен да вади такъв звук ....

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Принципно да. Опитай се да изключиш всичките Prologic и DSP програми. Трябва да има някаквъв Auto или Direct режим.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Има Straight,пуска това което му се подава.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 63 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 286
    Последно: 08-02-25, 01:01
  2. Отговори: 144
    Последно: 12-01-25, 08:34
  3. Отговори: 43
    Последно: 01-02-24, 18:27
  4. Отговори: 93
    Последно: 16-05-22, 21:22
  5. Отговори: 3
    Последно: 04-04-15, 19:22

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе