благодаря lazarus18 а във видео обработките и ъпселинга ще има ли голяма разлика между двата ресивара(дано не съм написъл някъква глупост)
благодаря lazarus18 а във видео обработките и ъпселинга ще има ли голяма разлика между двата ресивара(дано не съм написъл някъква глупост)
Мисля, че ползват една и съща видео част. Не смятам, че ще има разлика.Първоначално публикувано от venci79
Подобренията са предимно във аудиото и мощността.
благодаря ти отново.мъдри ме си нещо в главата,но първо искам да попитъм.значи имаме 5 еднакви тонколони примерно JAMO S-606 BLACK ASH. и въпроса ми е как ще свирят повече на аудио с ресивър?като свирят в режим стерео или като свирят 5те на веднъж пак с същия ресивър.
Музиката е предвидена да се слуша на 2 колони. Според мен ще свирят по-добре ако ползваш само фронталните.
Има тук-таме записи, направени за 5.1, но много рядко са сполучливи. По-често си заслужава за концерти.
с една дума няма нужда и центъра и съраундите да имат моща на фронталните.
За центъра е нужно според мен.Първоначално публикувано от venci79
Така или иначе той ресийвъра си има автикалибрация и ще ти ги настрои да се чуват равномерно, което е важно за постигане на добър съраунд.
ами как и каде да изплюща една колона като фронталните за център.
Защо трябва да е същата? S-606 си има в комплекта подходящ център със същите говорители.Първоначално публикувано от venci79
Здравейте,
скоро ми подариха ресивър rx v3900
искам просто да изкажете мнение относно този модел и малко инфо за оптималното му използване
благодаря
Какво да ти кажа ! Един от най-добрите ресивъри на Ямаха с цена ..... , но при тебе е подарък , направо си за завиждане ! За оптимално използване трябва да работи по предназначение т.е. като ресивър и ще ти трябват доста добри озвучителни тела / тонколони ! Инфо за него има из нета / коментари , ревюта /, едва ли в БГ има много хора с този ресивър !Да ти е честит и безаварийно ползване !
това което ме интересува е дали наистина има вграден блутуут за безжична връзка със съвместими устройства, а и също как се използва вградената LAN... и за какво?
извинявам се предварително ако въпросите ми са тъпи и неуместни (все пак си има книжка с инструкции), но за мен този уред е като космически кораб
благодаря Ви
Здравейте. Искам да ви попитам какво мислите за следната комбинация за домашно кино:
Рисивър: Yamaha RX - V565 B
Фронт: 2х NS-777 BL
Сараунд + център: NS-9900 PI
Буфера не е на Yamaha затова няма да го споменавам.
Имате ли някакви впечатление от тези колони, как свирят, ако някой има такива да каже доволен ли е и т.н. Ще съм благодарен на всички, които изкажат менние по въпроса.
Bra1nSicK ти им кажи на хората за колко ще ги вземаш те ще преценят дали си струва