Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 111

Marantz SR5004 vs Yamaha RX V1065 B vs Denon AVR-2310

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Marantz SR5004 vs Yamaha RX V1065 B vs Denon AVR-2310

Помниш ли как преди време ти казах какви проблеми ще срещнеш с РС-то? Точно това имах предвид и не само. Ще има много "близки дни" занапред.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Не е необходим оптичен кабел, просто настройка, където се отмята, че звука отива по цифров път без да се обработва. Но дай да не превръщаме темата в чат. Кабелите ще си останат така, просто трябва да се почовърка ПЦто. Спокойствие

4. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Помниш ли как преди време ти казах какви проблеми ще срещнеш с РС-то? Точно това имах предвид и не само. Ще има много "близки дни" занапред.
    Помня, но се надявам да се оправя. Случи се така по празниците, че остава много малко време за супер разцъкване. Все пак проблемите един по един отпадат...аз почнах от А и Б...затова и питам такива като теб. Не се сърди.
    Но наистина по-добре да спрем "чата" и да не изместваме темата

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Ако е HDMI-HDMI си изтегли последните драйвери,би трябвало да ти се появят съответни опции за звука.Ако проблемът не се реши,ползвай цифров изход spdif.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Ако е HDMI-HDMI си изтегли последните драйвери,би трябвало да ти се появят съответни опции за звука.Ако проблемът не се реши,ползвай цифров изход spdif.
    Да, и аз за това мислех...(РС, с преходни DVI-HDMI от Ати Радеон 3850)ХДМИ-ХДМИ(2310). Драйвери...
    Или това, което каза Evlampio и ти - отметката при SPDIF
    За съжаление довечера пак съм на маса, този път на рожден ден, но ще го пробвам

7. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Evlampio
    Не е необходим оптичен кабел, просто настройка, където се отмята, че звука отива по цифров път без да се обработва. Но дай да не превръщаме темата в чат. Кабелите ще си останат така, просто трябва да се почовърка ПЦто. Спокойствие
    Мисля, че няма нишо страшно...Сега се сетих и за още един мой пропуск - КМплеара ми не е с най-новата версия В момента съм в офиса ми и си свалих както последния КМП, така и един концерт нa Били Айдъл...еми то дори без колони ми "светва" 5.1 и ми показва графично как работи всяка колона.
    Не съм се прибирал от два дни в нас...надявам се т.н. от Лазарус "близки дни" да станата съвсем малко

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Всичко тръгна, просто беше до настройки - нов КМPlayer, Power DVD, Одисей-калибровка...насочване на звука по SPDIF. Все още се колебая дали да не си кача Windows 7 - страх ме е да не скапе софтуерно цялото ПС, но ще видя...
    Вчера на DTS и на малко по-силничко (след средата буквално разтърсих няколко етажа под и над нас.
    Мисля, че резултата стана почти отличен...за първа система, която стана достъчно добра и функционална. По мое скромно мнение - справих се успешно със задачата да изградя сравнително читаво 7.1, базирано на Денон 2310 и то в границите от 2000 лв. В комбинацията с ТВ Панасоник 46PY80 се получи много хубаво кино, което към момента, а и близките "моменти" напълно ме задоволява.
    Единствения ми проблем е в разположението на колоните при класическо разположение 7.1 - просто са малко филмите със 7.1 звук, обикновено са 5.1 и звука се получава някак по-отпред, защото страничните сателити са някъде около средата на стаята. Разбира се, мога да превключа страничните сателити и задните - за да може при 5.1 звука да идва и отзад, но за сега няма да се занимавам.
    С това темата ми като че ли се изчерпи. Ако имам въпроси, ще са от друг тип естество (нещо по настройки) и ще използвам личните съобщения.
    Благодаря на всички за отделеното внимание, за мненията, за проявения интерес

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Браво,
    Една разумно изградена система,в която има всичко,ретро ,стил и звук.Балансирана комбинация : качество - цена. Щракни една снимка на финала.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Честито , и от мен ! Радвам се , че резултата ти харесва и бих казал , че това са добре похарчени пари ! Знаел си какво искаш и по-важното е , че си го постигнал !

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
    С това темата ми като че ли се изчерпи. Ако имам въпроси, ще са от друг тип естество (нещо по настройки) и ще използвам личните съобщения.
    Благодаря на всички за отделеното внимание, за мненията, за проявения интерес
    Аз също се радвам, че това което искаш си го направил, продължавай напред.

Снимки искам и аз да видя в темата, тогава мога да кажа, че е приключена, иначе ще е интересно и по-финните настройки, не се крите на лични

13. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Снимки ще се опитам да кача след празниците...този месец е с многоименни дни, а всичките са ми добре познати...та поне да се заседя в нас, да почистим елхи, играчки и т.н. За финните настройки май има други теми, в които е писано доста.
    Иначе темата беше за ИЗБОР на ресийвър и то точно между изброените модели, които по моите разбирания и възможности са оптималното, което искам. Освен това темата беше за напасване на този ИЗБОР с наличната техника по възможно най-добрия начин, т.е. да се избере възможно най-добрата комбинация.
    В тази връзка пак ще кажа, че винаги много съм харесвал Маранц - като стереозвучене и дизайн, но тук "номера" беше за да се "спести" от озвучителните тела, които мога да струват цяло състояние...и да се получи пак нещо хубаво. Бях чел, че двете ми МВ пасват именно с Денон (може би и с Маранц, не знам), а за мен Денон с новия чип и с някои други неща беше по-доброто като ресийвър, защото пак ще повторя: тук говорим за РЕСИЙВЪР, не за усилвател. Така се стигна до избора на ресийвър с добро звучене с двете МВ, който да има pre-out (за времето когат реша, че ще искам и хубав усливател).
    Друга причина, която ми повлия беше чисто сантиментална - възпитаник съм на строителния техниум "Христо Ботев" - гр.София, който чества 100 годишнина...бях дори на коцерт в НДК, точно по времето когато....Денон също отбелязаха 100 г. юбилей. Може да е търговски трик без основание, но наистина мисля че сегашните модели на Денон са по-правилния избор в момента. От трета страна погледнато - сега имам малко дете, а чакам още едно живот и здраве...при купуването на техниката, която обсъждаме специално при мен - "забавянето" с 1-2 месеца ще значи край, просто ще вляза в друг ритъм и начин на живот. Та затова "избързах"
    Всичко това го казвам заради хората които питат как става един избор...просто причините винаги са строго индивидуални.
    В крайна сметка се радвам на това, което се получи - наистина не се изхвърлих много, а вече имам чудесна системка и с хубаво стерео, и с хубаво кино...дори повлиях на кабелната (в което изобщо не вярвах). Удовлетворен съм и още веднъж благодaря на всички, които се отзоваха или просто чели тази тема. Може би всеки ще направи своите изводи за себе си

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Брейй и нито букет цветя, нито дори мъничък паметник

16. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Evlampio
    Брейй и нито букет цветя, нито дори мъничък паметник
    Аа, цветя не ми трябват...виж едно уиски мога да вкарам довечера, докато си слушам музика. Може и две...Също приемам и подаръци от ДЕНОН...все пак изказвам положителни мнения в електронни медии за техен продукт, който е в хола ми :-)

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Снимки ще се опитам да кача след празниците...този месец е с многоименни дни, а всичките са ми добре познати...та поне да се заседя в нас, да почистим елхи, играчки и т.н.
    Всичко това го казвам заради хората които питат как става един избор...просто причините винаги са строго индивидуални.
    Съгласен съм с казаното.

Спирам да спамя и си отивам в моята тема, след снимките може да се заключи и чете още една интересна тема.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2006

От трета страна погледнато - сега имам малко дете, а чакам още едно живот и здраве...при купуването на техниката, която обсъждаме специално при мен - "забавянето" с 1-2 месеца ще значи край, просто ще вляза в друг ритъм и начин на живот. Та затова "избързах
    О,това е страхотно!Стискаме палци.
    Малко се притеснявах като давах съвети за по-разумни решения,но като виждам горното ,съм удовлетворен .
    Поздрави!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам ресийвър Denon 2310
    От pnikolov във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 10-01-12, 12:52
  2. Продавам CDX YAMAHA-496 -100лв NOkia-2310 20лв
    От rudidimitrov във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 04-06-11, 11:51
  3. Продавам AV Receiver DENON AVR 2310
    От MMDDMM във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 07-01-11, 00:15
  4. Тонколони за ресивър DENON 2310
    От Plamen1321 във форум Тонколони
    Отговори: 36
    Последно: 30-03-10, 12:41
  5. MARANTZ SR 3001 vs DENON AVR-1906
    От swan_ във форум Аудиотехника
    Отговори: 23
    Последно: 17-04-08, 15:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе