Да, нещо такова имах предвид. Само, че тук sub е пасивен и колонките са еднолентови.
Обаче цената е "добра".
Dali Zensor3 е със заден бас-рефлекс. Което си иска минимум 30см от стена или препятствие.
Pioneer
Onkyo
Denon
Yamaha
Sony
Marantz
Tehnics
Panasonic
Harman Kardon
Thunder
NAD
Anthem
Integra
Kenwood
Да, нещо такова имах предвид. Само, че тук sub е пасивен и колонките са еднолентови.
Обаче цената е "добра".
Dali Zensor3 е със заден бас-рефлекс. Което си иска минимум 30см от стена или препятствие.
Това ще да е от "промоцията" - в Германия е "само" 200лв по-евтин - Amazon.de - Onkyo HT-S4505 Schwarz - 5.1-Kanal-Heimkino-Receiver/Lautsprecher-Paket - аз затова и писах ,че Онкио-то не е добре да се взима от тук ... Имаше един комплект на Сони , който също е добър за "старт" ама нещо пак не ми се отваря сайта на ТП .
Ресийвърите Onkyo са с 20% отстъпка на Hi-Fi Expo 2014, т.е. днес до края на деня. Оферта си е по принцип, ако някой се е ориентирал към тази марка.
Какви други намаления има?
Ако не се лъжа Авител имаха 10% отстъпка като цяло и 20% за колоните изложени на събитието. Ако съм запомнил правилно. Общо взето май всички предлагат около 10% стандартна отстъпка, но за Onkyo съм запомнил специално, защото в някои от залите имаше постери.
Ако успея да отделя време да отида до Варна /на 100км. ми е/, има ли къде да чуя МА ВХ2 или Dali Zensor 3? Или къде да отида, за да чуя нещо по-различно от Техномаркет и Техноплис?
Напиши в Google Аудио техника Варна и разгледай.
Не мога да кача линка, че нещо имам проблем с форума от този компютър.
Edit: https://www.google.com/search?q=%D0%...%B0&gws_rd=ssl
Този пост е редактиран от Gena_bs; 01-12-14 в 19:12.
Наистина някой ако има конкретно предложение за магазин във Варна и аз бих се възползвал тази събота да направя една разходка. По конкретно търся буфер, но ще подменям и останалата част в последствие, като започна с фронталните и център евентуално. Така че няма да е лошо ако "чуя" различни варианти междувременно.
буфер...влаковете имат, а ти сигурно търсиш subwoofer...
Инструменти, музикални, аудио, техника, озвучаване, осветление, интрументи, китари, пиана, пиано, тон, колони, JBL, Casio, AKG, музикални инструменти, Shure, музикален магазин, китара, китари, микрофон, кабел, стойка, стенд, soundcraft, dbx, bss, lex
Май само това е, но не знам дали ще си харесаш нещо. Намира се до Годзила, преди музея, ако се движиш от катедралата към общината.
Редактирано на 07.12.2014г.
http://www.audioarte.bg/8/page.html
Тук видях, че имат и варненски офис, но не знам дали имат всичко в наличност от това, което е излиза на сайта.
Този пост е редактиран от myrfi12; 07-12-14 в 16:35.
Забележката е съвсем уместна. Остроумния в случая си ти! Заслужаваш да ти дадат линк към ЖП завода.Айде без да правим ненужни забележки, за да се види колко остоумни можем да бъдем.
здравейте колеги искам да получа мнение за няколко модела ресийвъра и защото се колебая кои да избера AV РЕСИЙВЪР 5.1 CH YAMAHA RX-V377 BLACK, AV РЕСИЙВЪР 5.1 CH YAMAHA RX-V375 BLACK , Ресиивър PIONEER VSX-527-K
Каква е разликата между 4K Upscaling и Pass Through ? Гледам май на по-високия клас ресивъри или може би на по-скъпите пише 4K upscaling, a на ниския клас - 4K pass through / при 2-3 модела на Сони и Ямаха го мярнах/. На един Пионер пък видях и двете 4K Upscaling/Pass Through.
При едното 4К сигнала преминава в непроменен вид , а при другото може и да ъпскейлне различни резолюции до 4К .
Този пост е редактиран от svetlio1; 12-12-14 в 17:27.