Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е вашият ресийвър ?

Гласували
374. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Pioneer

47 12.57%
  • Onkyo

54 14.44%
  • Denon

52 13.90%
  • Yamaha

103 27.54%
  • Sony

59 15.78%
  • Marantz

27 7.22%
  • Tehnics

9 2.41%
  • Panasonic

7 1.87%
  • Harman Kardon

7 1.87%
  • Thunder

3 0.80%
  • NAD

3 0.80%
  • Anthem

0 0%
  • Integra

1 0.27%
  • Kenwood

2 0.53%
Страница 15 от 63 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 931
Like Tree107Одобрявам

Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2011

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Ами като има,отговори на човека.......

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от salky Виж публикацията
    Ами като има,отговори на човека.......
    А дали не съм го направил ? Нещо ще се заяждаме ли ?

4. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, бях се ориентирал към Yamaha RX-V775, но тъй като наличностите в магазините в момента са нулеви, се колебая дали да не се изръся още малко и да взема нещо по-добро. Моля за мнение, кой от двата ресивера да е по-добър, като характеристики според вас Yamaha RX-A830 или Marantz SR-5007.Ще се ползва предимно за гледане на филми.
    Благодаря предварително

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Ако е само за това - излишно се натоварваш , но аз съм за Ямахата !

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С какви колони ще се ползва?
    Иначе на цените, на които се продават у нас, Ямахата е по-добрия избор.

7. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Ако е само за това - излишно се натоварваш , но аз съм за Ямахата !
    Честно казано ми идват малко множко, но трябва да го взема до Нова Година. За съжаление единствиния вариант в момента за Yamaha RX-V775 е в emag, но цената е надута с около 90лв. Отказвам да им пълня гушите на тия.
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    С какви колони ще се ползва?
    Иначе на цените, на които се продават у нас, Ямахата е по-добрия избор.
    Колоните ще са на втори етап, първоначално ще свържа едни стари от Samsung домашно кино, а когато имам възможност ще купувам подходящи за ресивера

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Грешен подход ! Избора н колони е по-важен по-труден . Ресивъра е лесен за избиране и ти се набутваш с скъпа техника .Има прилични втора ръка за добри пари , но избора си е твой .

10. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Аз като собственик на Маранц , разбира се бих го препоръчал , като плюсове изтъквам по балансираното и вярно звучене . В режим филми надали ще има разлика , обаче музика определено ще звучи по добре на Маранца , те имат славата на най-музикални измежду кино ресивърите .

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

При липса на качествени озвучителни тела и .. Маранц да е - няма ефект !

12. Member
    Тук е от
    May 2011

Честит празник на всички от форума,но да си дойдем на думата.Каква е разликата,и огромна ли е от тези два модела Harman Kardon avr-161 и Yamaha 475 цената е почти еднаква,HK има ли микрофон като на yamaha кави са предимствата на единият и другият?Искам да включа и този DENON AVR-1513
    Този пост е редактиран от salky; 26-12-13 в 21:46.

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    София

Кой ще ми препоръчате?
    Onkyo TX-NR 828
    PIONEER SC-1223
    Yamaha RX-V775
    DENON AVR-X3000
    Не са един и същи клас, а и цената е доста различна(особено тук) така че споделете мнение.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С изключение на модела на Onkyo другите са един клас. Въпрос на лични предпочитания е кой ще избереш.
    Все пак сподели какви колони ще връзваш към ресийвъра.

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Здравейте Колеги,

Имам един въпрос, ще се опитам да обясня по-разбираемо...В нас гледам кабелната като коаксиалния кабел влиза директно в телевизора, и ползвам PCMCIA слота на телевизора където съм мушнал картата за декодиране на каналите, за да не ползвам отделно устройство, съответно и друго дистанционно...Ще си купувам ресивър, та питането ми е ако си купя такъв който има вход за коаксиал, мога ли да прекарам сигнала през него, като PCMCIA картата в телевизора ще успее ли отново да си декодира сигнала като тогава ще влиза през HDMI, или сигнала трябва да влиза през коаксиалката в телевизора? Питам за да знам има ли изобщо смисъл да гледам тази екстра на ресивърите?
    Мерси

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм чувал за подобна екстра в ресийвър. Не съм и убеден защо я наричаме "екстра". Какво ще помогне?
    Свързваш си телевизора с оптичен кабел за да вкараш звука от телевизията или ако телевизора поддържа HDMI CEC и HDMI ARC ползваш HDMI кабел. Това гоима всеки един ресийвър от новите модели.

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    С изключение на модела на Onkyo другите са един клас. Въпрос на лични предпочитания е кой ще избереш.
    Все пак сподели какви колони ще връзваш към ресийвъра.
    И за колоните имам колебание м/у Jamo S 626 и Yamaha NS-PC210.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 63 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5451
    Последно: 30-01-25, 22:37
  2. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе