pockata, те и тези със 6-7к се примиряват с бюджетни решения спрямо тези със 20-30к. Така че кефи им се и като имаш възможност някой ден ги сменявай с Tannoy Westminster Royal SE.
pockata, те и тези със 6-7к се примиряват с бюджетни решения спрямо тези със 20-30к. Така че кефи им се и като имаш възможност някой ден ги сменявай с Tannoy Westminster Royal SE.
Искам да благодаря на Nataraja, който вчера има търпението да ми изслуша всичките глуповати въпроси и да отговори на тях, мисля че ми е помогнал да се ориентирам правилно
П.С. Вероятно още ще те тормозя, но стискам палци да помогнеш още малко
Днес бях на косъм да купя цяла система Сони но се разубедих и реших май да ползвам варианта на много уважавания от мен Lazаrus18 а именно да си взема този ресийвър и за начало само фронтални колони и евентуално ако стигнат и пари не само стерео. Утре ще закупя ресийвъра но моля да ми дадете идея за идеи за колони. Предпочитам да са черни и малки ако има вариант
Хубаво си направил, че не си я взел. Много скоро щеше да съжаляваш. ОК, да имаш 500 лв за домашно кино, да вземеш нещо такова, но така и така си тръгнал да харчиш пари за хубава система си вземи нещо наистина добро.Първоначално публикувано от donibrasko
Кажи нещо повече за помещението да видим какви колони може да ти предложим.
Всъщност системата на Сони струваше 1300лв но имаше 3д БлуРей , който никога нямаше да пусна както и да е. Помещението е голямо около 50кв кухня с хол правоъгълна форма без странни ъгли. Разтоянието от меката мебел до телевизора е около 5 метра.
Може да започнеш с Monitor Audio BX2+център, с Focal 706 или нещо от този клас.