1/2 бройки , отдавна ги няма ! Иначе за тази цена си е сделка , макар и по-стар модел .
1/2 бройки , отдавна ги няма ! Иначе за тази цена си е сделка , макар и по-стар модел .
Би ли ме светнал кой е магазина в мол сердика дето го има за 700 това Sony str dh1060. От краткия search in Google ми излезе само в технополис за хилядарка.
Намервх 2 магазина avitel в Лагера и besthifistore някъде на околовръстното. Понеделник съм следобед на работа и мидля,че ще имам време да отида и до двата и да гледам и да се ориентирам.
civica - да кажем 700 за рисийвър? Щото ако дам и толкова за колонки ще се надхвърля,но едното без другото не може нали? Ще ги взема просто за два месеца единия едното и др. другия и така
Ако ще наблягаш на стереото, за какво ти е многоканален ресивър? Обикновен стерео усилвател за същата сума ще свири в пъти по-добре . Вече ако все още е останало нещо от оная оферта на Сони Център ...
Веднага те светвам - Сони център в мола , ама не четеш какво съм писал - Няма !
За 700 лв нещо начален клас , ако ще е , Ямаха да е ! И както се каза , ако няма да си правиш дом .кино , търси стерео вариант .
Ти отиди и чуй и онези колонки и ще минеш много ниско , на първо време ! Ако ти харесат , де !
Е,видях ама човека каза *предната седмица* и реших,че може би вчера не си ходил и не си гледал точно това? А мисля ако взимам ресийвър да е веднъж (да си е 5.1 след време може пък да допълня с др. колонки с времето, но това ще реша.
По принцип както казах самата ми идея беше ресийвър с тонколони,но поради трупането на техника се бях сепнал и му ударех една мисъл и в последствие се регистрирах и тук..
Пак да споделя - докато беше активна брошурата и за два часа вече нямаше такъв ресивър , проверено .
Аз разбрах идеята ти като система за музика - нещо по-добро от телефон , хах .... И затова предлагам такъв вариант , но не е задължително да е така .
Студийните монитори на Ямаха са добре , ама + дак + кабели + стойки = 2000 лв , примерно .
Има и втора ръка прилична техника като за добро начало и после надграждаш .
Така де в Сони център, предният петък синът ми избираше слушалки и обикаляхме, ресивъра тогава го видях, но щом civica е проверил значи вече няма.
Ахааа. Аз просто много рядко ходя в тия молове(киното не се брои) и не съм много наясно кое къде е и к'во има в тях.
Привет
Избора беше Dali Zensor 3 + Yamaha RX-V 581
Хубави колони под 1000 лв няма и ресивър средна хубост 1000 лв , къде си тръгнал не знам. За кабели , банани и т.н. няма да споменавам.С тоя бюджет - базар.бг. Или едно радио.
Колега , парите са похарчени , не го мисли повече . За всеки влак си има пътници ! Хубавото е субективно усещане - колкото хора ,толкова мнения и прочее , ... .
Ама ич да не ти пука ! Важното е на теб да ти харесва .