Някой да може да ми каже откъде да изтегля инструкция за съдомиялна Бош спортлайн -9 комплекта.Благодаря.
Някой да може да ми каже откъде да изтегля инструкция за съдомиялна Бош спортлайн -9 комплекта.Благодаря.
Здравейте , предстои ми покупка на съдомиялна машина за пълно вграждане 45см. ,но бюджета е сравнително ограничен.
Мога да отделя около 400-500лв. по-склонен съм за някоя немска 2-ра употреба ,но ако може да се намери нещо ново и сносно за тези пари ще разгледам предложението .
Благодаря предварително на отзовалите се .
Този пост е редактиран от avenger; 07-02-15 в 20:28.
Виж машинките с транспортни дефекти те не са за източна Европа Съдомиялна за вграждане 9к - WAGNER BIP9045WH :: ТЕХНОХИТ – Бяла техника, черна техника, уреди за вграждане, уреди с нарушен търговски вид (транспортни дефекти).
Имам голямо Беко, свободностоящо, а родителите на жена ми имат 45см. за вграждане. Купувани са преди 3 години с 5 години гаранция. Не са мръднали. Голямото мие всеки ден, а по празници по 2-3 пъти на ден. Никакви забележки.
Здравейте,
биxтe ли ми помогнали със монтажа на тази съдомиялна :
BEKO-DIS-26020
Шĸaфoвeтe на кухнята са изработи със странни размери - тoзи в ĸoйтo трябва да се сложи /той е и единствения възможен вариант/ cвeтлия oтвop нa шиpинa e 51 cм /55cм вpaтa/. Ако извадя целия шкаф, ширината става 55см
Kyxнятa e пoдoбнa, cъдoмиялнaтa щe бъдe нa мяcтoтo нa лeвия шĸaф,ĸoйтo пoд мивĸaтa. Caмo,чe тoй нe e цял, a e тaĸъв ĸaтo тeзи дpyгитe oтлявo шĸaф и чeĸмeджe нaд нeгo.
За врата на съдомиялнията мисля, зaxвaнa двeтe плocĸocти - тaзи нa вpaтaтa нa шĸaфa и тaзи нa чeĸмeджeтo c плaнĸи и дa cтaнe ĸaтo eднa цялa... Малко ме притеснява,че вpaтaтa нa cъдoмиялнятa e 45cм, a нa шĸaфa 55cм... нo cи миcля,чe нямa дa имa пpoблeм,чe e пo-шиpoĸa ...aмa дaли e тaĸa....
Предварително Благодаря на отзовалите се
Ами няма, нашата също е 45 см., а вратата е 51, но и 55 да беше все тая :-)
Да, няма проблеми,вече я монтирах. Останаха ми само едно киче и някаква гумена правоъгълна подложка ли кво е...така и не схванах къде им е мястото
Здравейте! Мнението Ви за марката Finlux, конкретно ме интересува фурната и керамичния котлон в магазин Зора. Мерси предварително