Моля, дайте мнение за тези печки. Hansa FCCW68236010 (FCCW 68236010, FCCW-68236010) . Освен, че са произведени в Полша някой има ли наблюдение за марката.
Моля, дайте мнение за тези печки. Hansa FCCW68236010 (FCCW 68236010, FCCW-68236010) . Освен, че са произведени в Полша някой има ли наблюдение за марката.
Имам я вкъщи под името Амика-перфектна е.
Искам да попитам някой знае ли кога ще излезнат новите модели на стоящите печки(НЕ за вграждане)на gorenje за 2013.
Какво ви е мнението за малките готварски печки с керамичен плот на Елдом Инвест Варна. Проблемът е, че ще се монтира на много малка остъклена тераса. Да сега караме доста години с печка от същата фирма само, че с 2 нагревателни плочи.
Явно марката е непопулярна. Някакво предложение на готварска печка с керамични плотове и намалени габарити от типа на Елдом Инвест.
Ползвам мини-печка "Дипломат" със стъклокерамични котлони от 5-6години. Не е идеална като изработка и материали, но като цяло съм доволен.
+1, здравички са!
Колеги, някакви мнения за този модел: GORENJE K 55101 AW2? В Техномаркет е на 500лв. След изчитане на цялата тема май се ориентирах към тази марка, но съм отворен за предложения. Нещо до тази сума, комбинирана с котлони на газ, вентилаторна. Гледам да избягвам Беко, Нео, Краун и тем подобни...
Здравейте, колебая се между тези два модела фурни за вграждане GORENJE BO-7322BX :: Фурни за вграждане :: Фурни за вграждане :: Уреди за вграждане :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
и HOTPOINT-ARISTON FK-932 C X :: Фурни за вграждане :: Фурни за вграждане :: Уреди за вграждане :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria. коя според вас е по удачния избор? Котлоните мисля да са тези INDESIT VRO-632TD B :: Плотове :: Плотове :: Уреди за вграждане :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria . Ако някой има мнение за тези продукти или може да предложи нещо по-добро в тоя ценови диапазон ще съм му благодарен.
Благодаря ти за отговора, но откакто видях надупчения Бош на батко ми нещо се изпари желанието ми за тази марка.
От доста време се каним да си вземем готварска печка с керамичен плот, но все не можем да се решим. Проблемът е, че мястото е много малко и трябва да е тип "мини". В крайна сметка гледахме модели на две марки - Елдоминвест и Дипломат. На външен вид Дипломата сякаш изглежда с една идея по-добре. Макар и да не съм много в час, гледам, че показателите им са горе-долу еднакви. Молбата ми е за мнения и съвети, които да ми помогнат в избора.
Здравейте,
Колебая се между GORENJE - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...JE-EC-67320-BW и ELECTROLUX - http://www.technopolis.bg/b2c/details/707559/P11100601/Gotvarska-pechka-ELECTROLUX-EKC6430AOW . До сега сме ползвали мини печки с обикновени котлони и с елементарна фурна. Струва ли си да се плати 150 лв в повече за GORENJE-то? Екстрите които са ценни според мен (които ги има GORENJE) - като телескопични водачи, водното и пиролитичното почистване, сензорния панел, който се чисти по лесно предполагам от управлението с бутони (но дали е надеждно?). GORENJE е и малкопо икономично поне по документи, а и е и с повече функции. Но има по малка фурна (74 срещу 65 литра) – което за двучленно семейство не е голям минус. Имало и свалящи се панели на фурната и изцяло стъклена вратичка което също облекчава основното почистване, предполагам. Май и вътрешното емайлно покритие е по висококачесвено при GORENJE. Ако съм разбралправилно за екстрите на GORENJE спрямо тези на ELECTROLUX, предполагам, си заслужават 150те лева повече?
отскоро купих на жената HANSA 69215 газ-ток и е много доволна,за нея печката е перфектна.
За мен не чак толкова щото чат-пат газовите котлони се палят трудно,превъртях всички дюзи все тая май ще трябва да се регулира подаването на газ/пропан-бутан/ ама не ми се отваря печката...някой да даде съвет.
Колеги, препоръчайте микомбиниран стъклокерамичен плот (на газ и на ток) по възможност със сензорнибутони. Това което съм харесал в момента е Bosch PSY626B21E, но не е съссензорни бутони, а и ми се вижда и скъпичко.
Също ми е нужда препоръка и за фурна за вграждане на газ, като за нея съм предвидил около 800 лв.