Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е готварската ви печка ?

Гласували
294. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

42 14.29%
  • Amica

9 3.06%
  • Beko

18 6.12%
  • Bosch

21 7.14%
  • Candy

1 0.34%
  • Crown

4 1.36%
  • Diplomat

3 1.02%
  • Eldom

8 2.72%
  • Electrolux

37 12.59%
  • Fagor

6 2.04%
  • Finlux

1 0.34%
  • Gorenje

78 26.53%
  • Hotpoint-Ariston

9 3.06%
  • Indesit

14 4.76%
  • KTN

0 0%
  • Neo

4 1.36%
  • Zanussi

5 1.70%
  • Други

34 11.56%
Страница 20 от 67 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 997
Like Tree100Одобрявам

Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Готварски печки / FAQ - обсъждане, мнения

От пет години ползвам печка на "Горенье",а хладилник и фризер повече от десет.Никакви проблеми до сега.Но това не може да бъде моя аргумент за марката, защото може би съм късметлия.
    На твое място все пак бих избрал "гореньето" защото:
    - гаранцията му е една година повече- 36 срещу 24 м
    - обемът на фурната е по голям -65 срещу 50л
    - повечето функции
    Успех в избора!!

2.  

3. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте, интересува ме мнениети ви, относно два модела готварски печки.
    http://technika.bg/product/8295/komb...k57120aw2.html и http://technika.bg/hansa-fcmw-58128010
    Много се чудя коя от двете да избера.Приемам препоръки за други модели.

4. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

След дълго обикаляне и гледане се спрях на този медел на Gorenje
    GORENJE EC-67320BW
    Минусът е, че няма телескопични водачи, но ми казаха че могат да се закупят допълнително.
    Според вас заслужава ли си парите? Имате ли наблюдения върху тази марка готварски печки и конкретно върху този модел? Евентуалано ако се развали след като му изтече гаранцията евтини ли са частите?

Благодаря предварително

5. Тук е от
    Mar 2012

Едно въпросче за готварска печка NEO E-144TR
    Въпроса е какъв енергиен клас е тази печка, че гугъл не помогна?
    Майка ми иска такава печка с обикновени котлони (ако е с един или повече бързонагряващи) ще съм ви благодарен за съветите и препоръките!

6. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Така като я гледам е поне B клас,А в никакъв случай.Освен това и цената й е като за В клас.Можеш да пишеш 1 имейл на Техномаркет и да ги питаш директно за ен.клас.

7. Тук е от
    Apr 2010

Привет на всички участници в този прекрасен форум! Досега, каквото съм решил да пазарувам откъм техника и съм го споделял тук, се е оказвало "удар в десетката" по отношение на полезни съвети, мнения и коментари. Та да мина по същество: Предстои ми закупуване на голяма (стандартна) готварска печка. Искам да си е с нормалните котлони, а не с керамичен плот, а фурната да е колкото се може с по-голям обем (като за малко коледно прасенце ). Наличието на бързонагряващи котлони и вентилатор+грил (за фурната) са може би единствените екстри, на които държа. Спрял съм се ето на тази http://technomarket.bg/products/0902...-51ee3-37-tadw и бих искал да чуя мнения относно марката и конкретно за модела. Ако някой има по-подходящо предложение нека го сподели. Благодаря предварително!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Полска фирма от 1945 година - Amica Wronki S.A. http://www.amica-international.com/#company
    ето и готварските им печки
    http://www.amica-international.co.uk...kers,14,2.html

http://www.amica-international.de/

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Живее в
    София

Отговор: Re:Готварски печки / FAQ - обсъждане, мнения

...Здравейте, стана време за ъпгрейд на печката . До сега бяхме с Комбинирана печка на GORENJE и сме доволни. Но вече си е на години , а и искаме по-висок клас. Харесали сме си GORENJE K 67120 BW. Попрочетох набързо и гледам, че Горене все още са предпочитани и все пак съм отворен за препоръки в този ценови клас (до 700лв) - като не държим да е комбинирана или да е Горене, може да е с керамични плотове и т.н. Просто проучвам вероятни възможности. Т.е. моля хора който имат наблюдение и над други марки да споделят.
    Благодаря предварително

Евентуални модели които ще разгледаме и ще бъда благодарен ако някой даде мнение за тях са :
    ELECTROLUX EKC54502OW
    AEG 47005VC-WN
    INDESIT KN3C62A
    Този пост е редактиран от NightWalkeR; 21-09-12 в 18:46.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Електролукса, заради това, че е с 2 литра по-голяма фурна/ не се знае кога ще потрябва/.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

pilot,
    Питащият NightWalkeR е написал, че си е харесал Горение: GORENJE K 67120 BW.
    Електролукс-ът е със същия обем на фурната - 60 л. АЕГ-то е 58 л. Индезит-ът въобще не го смятам.
    Но не това е важното...
    Обърнете внимание - Горенето е със 2 бр. газови и 2 бр. обикновени котлони, механично управление, водно почистване...
    АЕГ и Ел-лукса са със керамични котлони и електронен програматор.
    Нека питащия да конкретизира какви котлони ще ползва (щото керамичните котлони не "работят" със някои тенджери/тигани/джезвета)...

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Тия 50 сантови са умряла работа-малка фурна,а и най-големият им котлон 17 сантов.Дай някой лев повече за 60 сантова АЕГ,Бош,Горене,Електролукс или мини за тия пари на 60 сантова Амика,Беко.
    С кои тенджери не работят?Пробвал ли си?Квато джангъртия беше за печката с обикновени плочи,мина на тая с керамиката.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Не работи с "магнитонепроводими"...
    Алуминиево джезве с кафе завира за 3 минути на газов котлон и за 5-6 минути на стъклокерамичен...

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Живее в
    София

...мисля , че по-конкретен от това не мога да бъда:
    като не държим да е комбинирана или да е Горене, може да е с керамични плотове и т.н. Просто проучвам вероятни възможности.
    ...Но все пак ще сеобоснова. Прочетох доста добре първата страница на темата и доста диагонално останалите. Имаме опит само с газова (комбинирана) печка. Знаем й предимствата - загрява бързо, не е претенциозна към маТриала на съда и е доста евтино - значи последната бутилка е от 6 месеца (28лв) и още не е свършила, а се готви почти всеки ден, най-малкото за дето трябва да има сготвено. Определено в кухнята не мирише на газ, повечето хора даже се учудват че сме на газ, защото очаквали да мирише. И противно на първия пост не виждам с какво газовите котлони са трудни за почистване. Та се чудим освен очевидната естетика на керамичните котлони какво друго им е предимството. Един вид сме доволни от котлоните/газта но и грам не твърдим, че това е най-доброто и тъй като не сме ползвали другите - питаме за мнения . Основната причина за ъпгрейда е фурната. Така че смяна ще има, въпроса е какви да са котлоните :D
    ...johny01 цените на ELECTROLUX и AEG са с този някой лев отгоре. Кухнята ние така проектирана, че да можем да сложим и 50 и 60см печка. До сега сме с 50см затова и бяхме се насочили към Горенето което е 60. Въпреки, че се чудя какво значение има ширината като основния проблем е големината (литража) на Фурната. Т.е. като до сега сме били с 56литра - всички изброени ще са по-големи от нашата . Един вид 60 сантиметровата има ли някакво изразено предимство, освен евентуално по-големия котлон, да кажем по-добра изолация или нещо такова ?

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Дали ще има или няма изолация си зависи от модела,според мен нямат изолация,ама както и да е.Бяхме с 50 см Горене,а сега с 60 см Амика.Предимствата,за мен,на 60 см са:по-голямата фурна(личи си като дойдат гости),трудно намиране на 50 см аспиратор и много голям избор на 60 сантиметров,по-голям и удобен плот и наличие на голям котлон(фурната може и веднъж на ден да ползваш,но котлоните-3,4 пъти и е важно да имаш с различни диаметри,които да включват 21/22 сантов и повече).
    Дали ще избереш газ,керамика,индукция си е твоя работа,аз не мога да ти препоръчам,защото не сме ползвали газови или индуктивни котлони,само мога да ти препоръчам марки,но АЕГ,Бош,Горене са над 1000 лв 60 сантовите,Амика и Беко са около 700 и лв(говоря за модели с керамичен плот).

18. Тук е от
    Jan 2012

Добър ден!
    Имам готварска печка PITSOS с керамичен плот от 18 години. Бутоните за включване на зоните на плота и на фурната се включват като се натискат. Бутонът излиза , светва и след избиране на определена позиция се включва зоната или фурната.
    Вече ми изгоряха два.
    Въпросът е къде да намеря такива ключове?
    Не държа да са от PITSOS /ако изобщо има такива в БГ?/
    Благодаря за вниманието!
    Поздрави
    Този пост е редактиран от Lupus; 13-10-12 в 19:51.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 67 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 11:10
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 13:43
  4. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 14:16
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе