Ефектът се постига с пари,а не с бюджетни уреди от техномармаладите.
Монтираш голяма пирамида над фурна с котлони,на покрива мощен вентилатор 300 паскала вакуум с шест скорости.
Ще ти засмуче и фурната барабар с изпарения и миризмите.
Ефектът се постига с пари,а не с бюджетни уреди от техномармаладите.
Монтираш голяма пирамида над фурна с котлони,на покрива мощен вентилатор 300 паскала вакуум с шест скорости.
Ще ти засмуче и фурната барабар с изпарения и миризмите.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 24-01-19 в 20:13.
Ще монтираш ти, ама ще ти дойдат РЗИ на проверка.
ASPIRATORE BASE.jpg
Ето ти малко данни.
Не РЗИ,ами ако ще и Боко с всички министри да дойде,все тая.
Виж на шеста скорост-1350 оборота и 2522 кубика на час.
Здравейте, в процес на търсене съм на свободно стояща комбинирана печка.Тъй като старата и ръждясаха ламарините, ми се иска да е някоя устойчива на корозия и да не е бяла. За сега съм се спрял на тези 2 модела bosch hxn39bd50 и gorenje kc6355xt. Моля за съвет,отворен съм и за други предложения!
- - - - - - - - - -
Да перифразирам въпроса, понеже ми се струва, че тези модели са нови и никой няма впечатления от тях. Какво бихте ми препоръчали между бош Турция и горение Словения? Интересува ме качество на изработка,не брой функции? Предварително благодаря!
Явно няма да стане работата!
Ай,стига ,що се отчайвайте?
Пишете ми на лични!
Три дни ме няма в Бг-то и всичко стана мармалад?!
Аз не се отчайвам, все пак това е само една печка, просто видях, че форума е празен и никой не пише.
Пишлигара,купуваш отделно фурна и котлони.
Мебелист ти прави хубав шкаф на колела и си готов.В Бг няма голям избор на самостоятелни печки.Не си заслужава да наливаш 1000 лв за ”постна” печка.Виж някой модел с пиролиза.
Поради ограничение в мястото задължително трябва да е свободно стояща, за избора си прав.Няма друг начин. Ако имаш конкретни предложения, слушам те колега, изискването е да е иноксова, с 2 или 4 газови котлона и да не е нещо Амика мамика, което като се развали, не можеш му намери части.
Помисли и за индукция.Съдовете са с специфика но като месечна консумация е много близка до газта.Печелиш място от бутилката и избягваш миризмата ( понамирисва си).Едвам ме навиха да махна газовия котлон но вече виждам разликата.
Аз съм на централна газ, печките се продават с 2 комплекта дюзи, едни за пропан ботан и едни за битова газ. Имам опция, ако ***** и запада се скарат и цената на газа скочи да си сменя дюзите и да си бодна една бутилка. Мисля, че въпроса малко се измести, аз попитах за конкретни модели, или поне за съвет за марка, а не какъв вид печка да взема. Индукция, вградена в шкаф или свободно стояща само с ел котлони не ме интересува.
Сори мен явно няма компетентни и активни колеги в момента.Минаваш на опцията с по голяма гаранция и въпрос на късмет.За дюзите знам че се продават в комплект но няма как да знам колко крушки имаш вкъщи.Успех с покупката .
Мерси колега, аз и за това попитах още от начало, кое е по добре да взема, турски бош или словенско горение, защото горението е с 3г гаранция, а боша с 2,но пък боша е 870лв, а горението е 999лв в техно веригите. Както и да е, прасе в чувал, бъркам и каквото извадя!