Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е готварската ви печка ?

Гласували
294. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

42 14.29%
  • Amica

9 3.06%
  • Beko

18 6.12%
  • Bosch

21 7.14%
  • Candy

1 0.34%
  • Crown

4 1.36%
  • Diplomat

3 1.02%
  • Eldom

8 2.72%
  • Electrolux

37 12.59%
  • Fagor

6 2.04%
  • Finlux

1 0.34%
  • Gorenje

78 26.53%
  • Hotpoint-Ariston

9 3.06%
  • Indesit

14 4.76%
  • KTN

0 0%
  • Neo

4 1.36%
  • Zanussi

5 1.70%
  • Други

34 11.56%
Страница 8 от 67 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 997
Like Tree100Одобрявам

Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Готварски печки / FAQ - обсъждане, мнения

Здравейте на всички.Трябва да си купя готварска печка но незнам каква марка.Обикалях по магазините и се спрях на два модела.Едната печка е ИНДЕЗИТ - 839 лв. а другата е БОШ - 1399лв. едната има всичко каквото има и другата а разликата в цената е огромна.Някой може ли да ми помогне с избора.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Чети по-горе да Индезита. Ние вкъщи имаме Горение. Много съм доволен. Няма вътрящ се грил, но има печене само на топъл възфух от скртития нагревател около вентилатора.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от gero72
    Здравейте на всички.Трябва да си купя готварска печка но незнам каква марка.Обикалях по магазините и се спрях на два модела.Едната печка е ИНДЕЗИТ - 839 лв. а другата е БОШ - 1399лв. едната има всичко каквото има и другата а разликата в цената е огромна.Някой може ли да ми помогне с избора.
    Няма какво да мислиш. Купи си Индезит. Така след 5-6 години, като излязат нови технологии в печкарството, ще ти се наложи да я сменяш и ще си купиш по-модерна печка.
    Ако си вземеш Бош, ще ти е жал да я хвърлиш и ще я ползваш 10+ години, а през това време другите ще си купуват модерни печки и ще те е яд.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Виж и тази http://www.techno-mix.com/component/...category_id=37 Повече функции, Ен. клас А, по добра окомплектовка- 3 тави и странични водачи.Много добра цена. ЗА още предимства виж поста на Джулиан. Освен това някои от моделите на Индезит нямат ф-я печене само отдолу, което си е голям недостатък.

6. Тук е от
    Aug 2006
    Живее в
    Благоевград

Цитат Първоначално публикувано от dmanov
    Няма какво да мислиш. Купи си Индезит. Така след 5-6 години, като излязат нови технологии в печкарството, ще ти се наложи да я сменяш и ще си купиш по-модерна печка.
    Ако си вземеш Бош, ще ти е жал да я хвърлиш и ще я ползваш 10+ години, а през това време другите ще си купуват модерни печки и ще те е яд.
    Не си мисли, че Бош от евтиния и средния клас се правят в Германия. Не се заблуждавай по лепенки. Приятен избор. А относно "новите технологии" пърженицата, която я прави "баба ти" на огнището не ти ли харесва повече.

7. Тук е от
    Jan 2010

Някой ползвал ли е този модел? DIPLOMAT 203
    Като го гледах в няколко магазина ми направи впечатление, че най долното копче за фурната не се върти добре. Струва ми се че бързо ще развали. Така ли е?

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Не ползвам точно този модел, но имам компактна печка "Дипломат". Като цяло съм доволен, нямам драматични проблеми, но имам известни резерви към съотношението цена/качество. На твое място, бих обърнал внимание на BEKO MC 110 C или на DAVOLINE 4003

10. Тук е от
    Jan 2010

бях се спрял на DAVOLINE хареса ми изработката. Но тя е с по-малка фурна и габарити от дипломата

11. Egu
    Egu е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Здравейте! На съседката ми и се отлепи предното декоративно стъкло на вградената и фурна „Едеса“. Сега модела точно не знам, но не е нова. Решила жената да почисти стъклата и разглобила до колкото може вратичката и в един момент стъклото се разлепило. Предното декоративно и масивно стъкло в долната страна е предвидено захващане на три места (в двата края и по средата) с три „Г“ образни планки, които се фиксирани с по един винт, а самите планки са залепени за стъклото с нещо черно на цвят като гума. Не знам силикон ли е или някаква друго лепило. Лявата планка е наред, средната липсва а дясната е разлепената. Въпроса ми е знаете ли с какво подходящо лепило или силикон за висока температура може да се залепи отново.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Лепилато SUNFIX лепи идеално стъклко, но незнам как стои въпроса с температурата, която за външно стъклно не е висока.

13. Egu
    Egu е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Благодаря. Гугъл бързо каза че до 120°С за кратко може и до 150°С.
    http://www.cenite.com/cena/%D0%9B%D0...50gr./69800142
    Мисля, че ще може да ми свърши работа. Не съм мерил температурата на външното стъкло, но надали превишава 120°С

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте, бих искала да попитам дали имате впечетления от тази печка, и въобще от марката НЕО. Български ли са? Ясно ми е че като е евтина, няма да е кой знае какво....

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066303

а за тази странна марка ??? http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020241 какво ще кажете

16. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте!
    Мисля да сменя старата готварска печка с нова, пообиколих по магазините , но отговорите на въпросите , който задавам са много различни.
    Първото, което още не съм решил е дали да взема с два котлона на газ и два на ток ( има място за бутика), приятели имат комбинирани и казват ,че времето за проготвяне на газ е много по-малко и е по-икономично, но не намирам печка, която да комбинира газ с керемични плотове , а ми се иска да взема тъкава(ако въобще, ще е тъкава).
    За готварска печка с цена околу 600-700 лева, коя марка бихте ми препоръчали?

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Хм мисията ми се струва невъзможна поне с тоя бюджет.Керамични котлони и газ се сещам само за един модел на HANSA -602MCE3.45ZPTA но цената там отива към хилядарка.В тоя случай аз бих постъпил по друг начин ако много държа да е такава.Поръчвам си шкаф с термоплот за вграждане на фурна от някоя фирма която прави кухни-цената е под 140лв.Освен ако не са надули ценитеПосле бих избрал фурна и плотове за оставащите пари.Предполагам ще надхвърли със 100лева сегашния ти бюджет.А другия вариант е да си вземеш печка с обикновени котлони +газови така ще са ти необходими само около 500лв.

18. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от pakri
    Здравейте, бих искала да попитам дали имате впечетления от тази печка, и въобще от марката НЕО. Български ли са? Ясно ми е че като е евтина, няма да е кой знае какво....

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066303

а за тази странна марка ??? http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020241 какво ще кажете
    За нищо на света не вземай Сого!!! Това е детска играчка направо. Тънка ламарина, която се загрява почти колкото котлон, когато пуснеш фурната-смятай колко е неефективна..Котлоните са изумително слаби..Не се чисти-ламарината е ужасна, ръждясва..Ое да изброявам ли???!!
    С една дума-само харчи ток

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 67 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 11:10
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 13:43
  4. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 14:16
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе