Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е готварската ви печка ?

Гласували
292. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

42 14.38%
  • Amica

9 3.08%
  • Beko

18 6.16%
  • Bosch

20 6.85%
  • Candy

1 0.34%
  • Crown

4 1.37%
  • Diplomat

3 1.03%
  • Eldom

8 2.74%
  • Electrolux

37 12.67%
  • Fagor

6 2.05%
  • Finlux

1 0.34%
  • Gorenje

77 26.37%
  • Hotpoint-Ariston

9 3.08%
  • Indesit

14 4.79%
  • KTN

0 0%
  • Neo

4 1.37%
  • Zanussi

5 1.71%
  • Други

34 11.64%
Страница 6 от 67 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 991
Like Tree99Одобрявам

Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2007

Re:Готварски печки / FAQ - обсъждане, мнения

Аз съм фен на уредите на AEG, и може би съм пристрастна, но майка ми си купи такава 2-ра ръка, имах възможността да готвя на нея, страхотна е. И аз много искам да си купя такава, но мъжа ми се опитва да ме разубеди, понеже е доста скъпа.

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Точно заради температурата е.Но заради температурата на топене на алуминия(660*)
    Макар и малковероятна да е ситуацията,в която съда е без течност,са възможни пластични дрформации на съда
    А от какъв материал трябва да са съдовете за да издържат на температурата и да не се деформират? Аз си купих от Метро едни тенджери, но се оказаха голям боклук, при първото леко загаряне се скапаха.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2007

Аз също бих избрала керамичната, но не е ли много скъпа? За тези пари ми се струва, че може да се намери нормална големина печка.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Tinka79
    Аз съм фен на уредите на AEG, и може би съм пристрастна, но майка ми си купи такава 2-ра ръка, имах възможността да готвя на нея, страхотна е. И аз много искам да си купя такава, но мъжа ми се опитва да ме разубеди, понеже е доста скъпа.

А от какъв материал трябва да са съдовете за да издържат на температурата и да не се деформират? Аз си купих от Метро едни тенджери, но се оказаха голям боклук, при първото леко загаряне се скапаха.
    Като за начало трябва да са с дебело дъно. Евтините тенджери и тигани са с тънки дъна и се деформират. Между другото тиганите TCM не се деформират.

5. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Като за начало трябва да са с дебело дъно. Евтините тенджери и тигани са с тънки дъна и се деформират. Между другото тиганите TCM не се деформират.
    Благодаря!

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

имате ли представа за тази печка- NEO EC-695DMF

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09020107

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Във технамаркета има малко по евтина зануси с керамични котолни. Някак си повече доверие има на зануси пред нео.
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09019141

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

забравих да кажа, че трябва да е 60см, а ZANUSSI ZCV-560 е 50см

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Между другото няма нужда от широка печка. Разликата е най вече в плота отгоре. Фурните не са по големи. И аз преди време си мислех, че трябва да си взема от по големите понеже старата бъгарската печка беше по голяма, но се оказа, че няма смисъл. Друг е въпроса ако искаш да запълниш дадено място в кухнята.

11. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте.Някой може ли да ми каже доволен ли е от печка Дипломат с керамичен плот с 2 котлона и фурна с вентилатор.Благодаря!

12. Тук е от
    Jan 2008

Значи, искам да си купя мини печка с керамичен плот... Кат нормален човек, зает по цял ден в офиса, реших първо да разгледам сайтовете на техномагазините... И аз ли нещо греша, ама там няма една читава с обикновени електрически котлони, камо ли пък с керамичен плот... И, сега едва ли не, дилемата е между Snaige, Diplomat, няква световнонеизвестна Sogo и Davoline, която всеки път като я видя и първата ми асоцияция е за нещо дяволско...
    Ясно, че ич не съм разбирач, ама все си мислех, че задачата не е чак толкова сложна...Случайно да знаете дали Electrolux или Gorenye имат минимодели? И ако трябва да купя нещо от горецитираното, коя оферта е по-малко рискована????

13. Тук е от
    Feb 2008

И аз имам същите трудности - искам да сменя 25-годишния си Раховец, а избор направо няма! Колебая се между Snaige, Voltel и новия Раховец - и трите са български, само че първите две са без кабел. Първите две се правят в Хасково. Някой има ли опит с тях? Читава марка за мини печки с пълноразмерна фурна аз поне не открих. Какво ще ме посъветвате?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

От 2002-ра имах INDESIT - 50 сантиметрова, с керамичен плот, вентилаторна фурна с програми, въртящ се грил. На цена още тогава - 899 лв. Обаче плота по краищата си няма никакво защитно ръбче, така че ако кипне нещо от тенджерата - да не потече по печката, а да си остане горе на плота. И това беше проблема. Минутка невнимание, манджата кипва, потича от плота към ключовете... и всъщност едно тържествено "баааммм!" те известява, че е трябвало повече да наглеждаш нещата. И че трябва да слезеш чак долу на централното табло да вдигнеш изключилият се предпазител за апартамента. И да викнеш техник за изгорелият ключ на печката.

Така първи път, втори път...пети път! На 6-тият път, точно вечерта на 31-ви декември, когато се готвеха няколко различни ястия и всичко е под пара - бааам! Фойерверките малко подраниха! И ме оставиха с куп недовършени манджи на умряла печка. То добре че беше доброто старо барбекю на терасата, то ме спаси от провал на новогодишната вечеря.

Ядосах се сериозно и още малко след празниците, веднага щом отвориха магазините и снегорините изчистиха пътя до Техномаркет- отидох, харесах си една AEG за 989 лв и си я взех. Засега съм много доволен.

INDESIT-a я подарих на едни роднини, направиха и ремонт за 15 лв и сега и те са доволни (бяха с Мечта преди това). А аз никак не съжалявам че се оттървах от такъв злополучен и гърмящ уред.

Злополучната INDESIT, барбекюто - спасител и новата AEG

16. Тук е от
    Feb 2008

може ли някой да ми каже нещо повече за комбинираните печки газ и ток с марката NEO?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Между другото няма нужда от широка печка. Разликата е най вече в плота отгоре. Фурните не са по големи. И аз преди време си мислех, че трябва да си взема от по големите понеже старата бъгарската печка беше по голяма, но се оказа, че няма смисъл. Друг е въпроса ако искаш да запълниш дадено място в кухнята.
    Зависи от фирмата,майка ми си взе преди време 60 см Горенье,за да и е по-голяма фурната ,а се оказа ,че е същата като 50см.Аз пък си купих 60см Бош и фурната ми е по-голяма от на майка ми(колко точно не знам,но е по-широка).Който му трябва по-голяма фурна -с рулетката и сравнява и мери на място.
    Цитат Първоначално публикувано от yanta
    И аз имам същите трудности - искам да сменя 25-годишния си Раховец, а избор направо няма! Колебая се между Snaige, Voltel и новия Раховец - и трите са български, само че първите две са без кабел. Първите две се правят в Хасково. Някой има ли опит с тях? Читава марка за мини печки с пълноразмерна фурна аз поне не открих. Какво ще ме посъветвате?
    Snaige не са български,латвийска е фирмата(или литовска беше)

18. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте!Момчета,моля,обяснете на невежа като мен,не мога да разбера.Избрах си тази печка Горение K772WD,но я купувам да работи с пропан-бутан,а никъде не мога да намеря написано с каква газ работи и затова чуденето ми е огромно.Моля,помогнете.
    И трябва ли някакви допълнителни части за свързването с бутилката?Дюсега съм с газови котлони(турски)и са свързани с бутилката само с маркуч и редуцир-вентила.За печката по същия начин ли е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 67 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 12:10
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  4. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе