MIELE !!
Той,авторът на темата може да си е купил,но други-не,темата е добра.
Имах 7 години Игнис (копеле на Филипс и Уирпул),хвърлих я с разбити лагери и проблем с програматора(механичен),тропаше,думкаше и не переше кат' хората.
Сега 4та година караме с Канди 126 със сушилня.Пере и суши прилично,но е много шумна и къса понякога дрехи-не я препоръчвам,макар да съм нямал повреда.Родителите ми взеха преди 1-2 години Даево,кат'дискотека е,ама се люлее и ако пръднеш до него,май е направено от боядисан целофан-мани,бегай.
Хвърля ли кандито,отивам за Аеге или Бош.
2 години съм с електролукс 10479 , малко е шумна когато изпомпва водата , доста богата на функции и настройки.
AEG Lavamat 52840. Купих я през 2008г. за 700лв. Днес проверявам дали все още я има и на каква цена е - 700лв. За 3 години цената не е мръднала. И аз нямам забележки.
http://technomarket.bg/products/09034441/aeg-l-52840
От днес съм с AEG Lavamat 87480 FL. Все още я разучаваме с жената. Интересно ми е някой ако има такава, да сподели впечатления.
Ilin WA 1010 J истинско австрийско производство и качество. Нова съм я купувал от Б-я преди 7-8 години, клас А - тогава продавача не можа да кажи какво значи А а и никой тогава не обръщаше внимание на тези буквички. Перфектно работи, никаква профилактика или ремонт до този момент, a водата ни е много твърда с манган.
Да се включа и аз във форумната некрофилия, ползваме Indesit със сушилня (WIDL 106), за 6 години освен да сипвам прах, нищо друго не съм правил. Отгледала е едно дете, като циклите сушене не са много по-малко от пранетата. Като недостатък мога да кажа, че е много шумна, и мотора, и помпата.