Благодаря,поръчах тази вечеПЕРАЛНЯ AEG L7FEE68S | Перални | Перални | Домакински е
Може ли да ми кажете каква е разликата от тазиL7FBE48S перална машина
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Благодаря,поръчах тази вечеПЕРАЛНЯ AEG L7FEE68S | Перални | Перални | Домакински е
Може ли да ми кажете каква е разликата от тазиL7FBE48S перална машина
Търся тясна пералня - 40-45 см,( с горно зареждане), която да е тиха.
Мерси предварително.
Този пост е редактиран от avenger; 17-11-16 в 22:01.
Перална машина с горно зареждане Whirlpool TDLR-65231 | Whirlpool - Techmart.bg , https://www.tehnomix.bg/miele-w-695-f-wpm
- - - - - - - - - -
примерно
Мерси за предложенията.
Имах добро мение за Whirlpool , преди да си купя сегашната пералня. Освен че е много шумна, изби ръжда на капака и, а тя е на само на 5 години и не беше базов модел - като я взех струваше 600 лв.
Ново Miele ми идва скъпичко.
Здравейте,
обръщам се към знаещите>>>
С какъв казан е Gorenje W8544N/I >>>капсулован или некапсулован?
Към VLADO 66>> моля да сподели неговото мнение относно избора ми!
Благодаря Ви предварително!
Изборът ти е добър.От доста години няма разглобяеми казани, но това да не те плаши.
Виж си #1853 пост, има. Лагери ще сменя след 20 години, ако не го домързи.
Човека пита за пералня с 1000лв. по-евтина.В този ценови диапазон всичко е изпилено в посока икономия и смяната на лагери по на запад ще струва колкото пералнята.
Гледам, че препоръчвате АЕГ основно, даже и до 1000лв, но от долния цитат оставам с впечатлението, че визирате модели от 1500лв
По-натам мисля за 7ца да си взема с джет система и отложен старт.
Относно икономията - майстор ми беше казал, че новите перяли по няколко часа и с много малко вода?
Така ли е?
С моята Миеле 5кг с горно (2003) харчи по ~50л, с две плакнения обаче (три центрофуги), често пъти пускам допълнителна центрофуга, но трябва ръчно да ходя да се занимавам.
Този пост е редактиран от hakama; 20-11-16 в 21:34.
Здравейте!
Търсих в ръководството,после из нета, но никъде не открих за какво е този символ/функция при пералня със сушилня Hotpoint/Ariston. Някой има ли представа? Предполагам се активира с натискането едновременно на двата бутона?
Поздрави на всички!
Зависи от програмата
Да чуеш и втори път И аз имах проблем с преливане на чекмеджето на пяна главно от препарат от едно LG за което брулнах около 900лв преди години и тъкмо след гаранцията взе да се разпада. И малко да сложа пак така ставаше, виках няколко пъти техник и ми каза .... ми така ще е. После изкочиха и други проблеми та я продадох и си купих AEG L76275 и съм много по доволен.
Да докладвам. След "черния петък" се сдобихме с: Перална машина свободностояща W8544N/I - Gorenje
Първите впечатления са много добри. Много тиха, добре работи в сравнение със стария "реактивен самолет" тази е като безмоторен. И най-важното - жената е доволна.
П.П: Черния петък се оказа не толкова черен защото я купи само с 20лв. надолу ( 629лв.при досегашна цена 649лв.)
- - - - - - - - - -
Прилича ми на символ за самопочистване