Жена нямаш ли си ? Да пере и да не се чупи ! Шегичка !
Те затова и дълга гаранция - чупи , сменя , но в гаранция .
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Жена нямаш ли си ? Да пере и да не се чупи ! Шегичка !
Те затова и дълга гаранция - чупи , сменя , но в гаранция .
За сега не мога да кажа, че е перфектната машина, но има програмите и опциите, които искам. Преди да я купя четох тази тема, има много полезна информация, но като отидох в магазина си харесах LG-то и без много да я мисля я взех. Може би трябваше да взема някаква, каквато не ми харесва с 5 год. гаранция...времето ще покаже
ЕДИТ: на кашона пишеше, че е произведена в Полша
Има ли кратки програми и може ли да се пуска само на центрофуга ? 1200 оборота стигат ли ? От към ток и вода как е ? Шумна ли е много ? Тресе ли много, че ще влиза под плота в кухнята ? И най важното, пере ли хубаво.
Колкото и странни да са ми въпросите, моля за отговор. Тъй , като до сега сме били само с AEG LAVAMAT 86800 и MIELE SOFTRONIK, което изкара два месеца, но пък работеше и переше страхотно. Поне жената беше доволна от нея.
Има 30 мин. програма, но като й задам допълнително 1200 оборота и 40 градуса става на 40 мин., което ме устройва. Програма само за центрофуга няма. Откъм ток и вода не съм я засичал, но предвид че е А+++, би трябвало да е икономична. За шума написах, че когато наглася прането и когато пере в нормалните обороти двигателя не се чува, чува се само плискането на водата вътре, а като вдигне зададените 1200 оборота се чува, което предполагам е нормално при всички перални. Нивелирал съм я и няма излишно тресене, стабилно седи имайки предвид, че няма и 70 кг. Относно прането - все още нямам наблюдение върху всички програми, но 30 минутната е добра и можеш да нагласяш оборотите и температурата на колкото искаш ти.
В сайта на LG можеш да изтеглиш упътването на този модел и да разгледаш останалите програми и консумация, успех
Благодаря много за отговора ! Ще по умувам още малко и утре ще взема.
За нищо, надявам се да съм помогнал. Но все пак помисли хубаво. Между другото специално за това LG, цената му в линка, който си показал от Техно магазина е височка, насочи се към друга верига и потърси в Гугъл, има я и по-евтино
Ами във Варна това е най-ниската оферта 699лв
Харесвам марката LG. Всички телевизори и смартфони в къщи са от тази марка, но мисля, че всеки производител е силен в определена област! Разгладай сайта на Технополис и в рамките м/у 500лв.-700лв. ще видиш добри модели на Бош и Беко. Бош ( ако не се лъжа всички елетроуреди) за пералните съм сигурен имат до края на април по 5г. гаранция, след регистрация на закупения продукт на фирмения сайт. Единствено се посъветвай с жената, до колко килограма желае да е прането и оборотите ( старите перални бяха с 400)....колкото повече, по-сухо излиза прането. Това за колко килограма пране е дават определена пералня, важи само за една програма. Успех.
Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
От там където си избирах уредите за кухня ми хвалеха ЛГ като една от най-добрите марки за перални и сушилни. Имам приятели с модел на 3 години и са доволни засега. Вкъщи имаме немски Бош втора ръка, който е супер, така че нямам първа ръка впечатления от ЛГ, но само споделям какво съм чул от други хора. По-дълга гаранция разбира се е по-добре.
https://www.tehnomix.bg/edra-bjala-t...h-wan-24161-by по-добрия избор за твоя бюджет
Здравейте ! Току-що се връщам от огледа на перални. В крайна сметка: В Технополис ми предложиха да си избера един от тези два BOSCH WAN 20261BY
BOSCH WAN 24261BY
А В Техномаркет настоятелно ми казват LG е марката, какъв Бош ? Ето това e машината LG FH-2B8TD
Единствената разлика е в оборотите, едната е 1200 и от там и цената е малко по-висока! И двете са един клас с 5г. гаранция. Не ме разбирайте погрешно, но вътрешен човек ми е казал да не се подвеждам от консултантите на Техномаркет. А и от като мажоритарен собственик на веригата стана Д.Пеевски, не мерси!
Последно LG или BOSCH ??? БошА е правен в Полша, а LGто така и не разбрах къде се произвежда.
И LG мисля, че е в Полша. Вие давате парите, вие решавате! Аз, за себе си съм решил и взел ( и женста е доволна), както съм писал по-горе. Ако се ръководим по съветите на специалистите, избираш с повечето гаранция.
Ние сме доволни от БошА.