Първоначално публикувано от
rumialex Хора, защо така като отидеш в магазин на техно-маркетите–маркет, полис и т.н.,всеки от продавачите ти дава различни съвети? В един ми препоръчваха Whiripool, в друг- AEG, в трети Beko.Е нали затова са там тия хора за да ти кажат кое си струва и кое не.Може ли да разбирам от всичко и да изчета хиляди страници преди да си купя пералня или друг уред?!?!Така или иначе ще си купя и ще им направя оборот,но просто искам компетентно мнение,което да не си противоречи с мнението на другия му колега от съседния магазин.Ама както казали хората-питай патило,не старило.Българщина.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320566580[/time]_________________________________________________
Вчера си купих AEG L-75280FL и не защото някой ме посъветва, а защото съм чувала, че тази марка от високия клас е добра.Не съм дорасла за Мииле и реших,че това ще е.Иначе всеки си противоречи по тия ми ти магазини и единствено на въпроса ми- Аристон или АЕГ, ми отговориха в полза на вторите.Тия хора не ги обучават достатъчно,вече се убедих.