Коя марка пералня да избера Бош, Самсунг, АЕГ или Електролукс
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Коя марка пералня да избера Бош, Самсунг, АЕГ или Електролукс
Aз избрах тази - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...CANDY-GO-1272D
засега съм доволен![]()
Моето питане е същото!Първоначално публикувано от djackomo
И аз в скоро време трябва да взимам нова.
Извинявам се за невежеството, но гледам при някои перални има програма "ръчно пране". Какво представлява тази програма, че нещо не ми се връзва като термин.
Може ли поне една препоръка дали Боша си струва инвестицията?Първоначално публикувано от dreamfool
AEG е по-добрият избор, но и Боша си струва.Първоначално публикувано от dreamfool
А еднодневката я смени когато издъхне.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322162958[/time]_________________________________________________
Смисълът е по скоро щадящо пране, пере на по-ниски оборити, температура, интензивност.Първоначално публикувано от abv
Благодаря на колегата badr за точния отговор. То почти всяка съвременна пералня има такава програма, само имената са различни. Но това ръчно пране в автоматична перална стряска.
bard,е в грешка.За тая пара върви с една дебела циганка,да премачква на ръка,та барем да пестиш от ток.От всичките 20 програми,жена ти ще използва 3.
Здравейте,искам да ви попитам за едни съкращения в информацията за една перална
Материал на казана PPN
Материал на барабана SS
Чета също ,че към модела за който съм се насочила ,пише ,че разполага с 15мин програма за освежаване.Но не мога да открия дали някъде пише колко кг ,пране може да освежи за 15 мин,става въпрос за Whirlpool AWE 9629 . Гледах и AEG на тях си пише примерно 20мин 3кг пране.Благодаря предварително за информацията
Ninka,много се задълбаваш в материята.Като питам жената коя пералня е по-добра(канди,ханза,деу-ползва и трите от време на време),отговаря -се тая.Като питам за праха-който мирише по-добре-казва-как да преценя като сутрин обличате прана дреха,а вечерта е пак в пералнята,в смисъл,че не са мръсни.Екстрите я ги ползваш,я-не;трябват ти три програми.За мен е по-добре да е с голям барабан(повече кг пране),повече обороти-излизат по-сухи дрехите,люка да се отваря на 180*.Истинските машини са(като изключим японските) на миеле,сименс,бош,аег.Имаш ли пара-вземи от тези марки,по-малко ли е парата-квото вземеш е се тая.
johny01 ,хареса ми отговора тиАз винаги гледам да изпипам детайла и накрая е възможно да се прецакам
![]()
Мнение за BOSCH WAE 24465BY или WHIRLPOOL AWO/C 62200
Гайда,ясно ти е,че боша е по-добро,ама не ти се дават 100 лв отгоре,а?Прежали стотака,уирпъла правеха добри перални,ама новите не вдъхват доверие.
Не знам как ще се прецакаш с това: http://siemens.expo2000.bg/peralni-mashini.html
Здравейте! Мисля да купувам пералня и разполагам с 800 лева. Бихте ли ми препоръчали нещо в рамките на този бюджет. Благодаря предварително!