Страница 8 от 18 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 268

Перални,Препоръки-2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2010

Перални,Препоръки-2010

Моля за мнение.Предстои ми смяна на пералнята.Вече 16 г пера с Канди С420 но нещо започна да ми прави номера.Преди няколко дни ме наводни.Като цяло не пере хубаво .Ако не ползвам Ариел дрехите си излизат почти както съм ги сложила,но пък досега не се е разваляла нито веднъж.Затова мъжът ми иска пак да вземем Канди.Но аз мисля че Аристон е поне два класа над Канди.Не искам все пак да сбъркам.Ако някой може да ме посъветва коя от двете да избера на базата на свой опит ще съм много благодарна.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

Перални,Препоръки-2010

Цитат Първоначално публикувано от mima075
    Моля за мнение.Предстои ми смяна на пералнята.Вече 16 г пера с Канди С420 но нещо започна да ми прави номера.Преди няколко дни ме наводни.Като цяло не пере хубаво .Ако не ползвам Ариел дрехите си излизат почти както съм ги сложила,но пък досега не се е разваляла нито веднъж.Затова мъжът ми иска пак да вземем Канди.Но аз мисля че Аристон е поне два класа над Канди.Не искам все пак да сбъркам.Ако някой може да ме посъветва коя от двете да избера на базата на свой опит ще съм много благодарна.
    Както по-нагоре писах, решихме да си купим нова перална, а Канди-то на 3 г.(- италианско производство) да дадем на родителите ми, то си работи без проблеми и искахме със съпругата пак да е Канди, но се оказа, че и Канди вече произвежда в Китай, или поне 2-та модела, които харесахме. Всъщност не малка част от пералните и на другите марки са китайски. Та купихме Горене, и от двата пъти, които вече прахме сме доволни. Все пак не всичко е логика и опит в избора, а и късмет.

4. Тук е от
    Feb 2010

Перални,Препоръки-2010

Здравейте, имам пералня General Electric WWH 7709 закупена май 2006 година. Въртя средно по 1 пералня седмично. Развали ми се подгряването на водата и за да си довърша прането, свалих градусите на 10 (имам ключ с който може да се фиксира температурата независимо от програмата) и тя довърши нормално прането. Извиках техник от специализирания сервиз на General Electric. Той пусна програмата и тя напълно нормално напълни с вода барабана, но не започна да подгрява водата и той я изхвърли с програма центрофуга също без проблем. Той изключи пералнята от ел.захранването, наклони я назад и погледна нагревателя, без да прави някакви замервания с уреди и каза, че не е изгорял. След това отвори капака извади нещо като кръгла кутийка и започна да я надува с маркуче и да замерва. После вади и включва обратно кабелии т.н. След това пусна пералнята и тя започна да се пълни с вода и да я изхвърля едновременно. После я превключи и тя се опита да центрофугира при пълен с вода барабан. Накрая заяви, че трябва да си купя нов програматор 270 лв., взе ми 42 лв. за труд и транспорта и си замина. Какво да правя?

5. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки-2010

То за 270 лв. можеш да си купиш половин бюжетна(евтина) пералня.Ако имаш възможност е по-добре да купиш нова.

6. Тук е от
    Apr 2008

Перални,Препоръки-2010

Някой да има впечатления от този модел Е-лукс? Или да препоръчате нещо по-добро до 800лв (интересува ме само с горно зареждане).

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027723

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Перални,Препоръки-2010

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061321

Някой може ли да ми даде малко повече инфо за този модел?
    По-специялно ме интересува дали има инверторен мотор и какво е нивото на шума.

8.  

9. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки-2010

Samsung нямат до сега пералня с инвенторен мотор бръмчат като трактори,дори тоя модел с diamond drum за 8 кг. най-скъпия пак е шумен, Аристон и Електролукс и АEG доколкото знам са с инвенторен мотор и са тихи ,Сименс и Бош (най-скъпите модели) също имат инв. мотор.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Перални,Препоръки-2010

Цитат Първоначално публикувано от sunshine0
    Samsung нямат до сега пералня с инвенторен мотор бръмчат като трактори,дори тоя модел с diamond drum за 8 кг. най-скъпия пак е шумен, Аристон и Електролукс и АEG доколкото знам са с инвенторен мотор и са тихи ,Сименс и Бош (най-скъпите модели) също имат инв. мотор.
    И Панасоник. Но нямам впечатления от моделите им.

11. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

Здравейте! Изчетох по форума всичко възможно за избора на пералня и съвсем се обърках. Предстои ни купуването на пералня, която ни се иска да издържи по-дълго /както всички предполагам/ Тъй като едно момче в магазина ми каза, че по-важно е да се вземе сполучлив модел отколкото марка, не знам откъде да разбера кой модел на коя марка е сполучлив. Бюджетът ни е около 700-800 лева, ако минем с нещо по-евтино и качествено би било още по-добре..Не ни интересува външният вид и не държим да е много безшумна, защото си е в отделно помещение.Важното е да върши работа..
    Моите проучвания ни насочиха към марките AEG, Electrolux, Gorenje i eventualno Siemens /но понеже четох, че Bosch вече не са немски и евтините модели не са добри, не знам за Siemens къде ги правят/. Кои модели /налични през 2010/ бихте ми препоръчали от тези марки, на цена до 800 лева или предлагате друга марка..
    Специално за Siemens май само този модел ни е в бюджета, но дали е добър:
    http://siemens.expo2000.bg/do.php?el...del=WM10A162BY
    За другите марки има доста модели в нашия бюджет, но не знам кои са добри..

12. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки-2010

Прочетох някъде, че: "...РолсРойсът на пералните е Miele, Мерцедесът - BOSCH, SIEMENS, AEG /ако са германско производство/.."
    Бихте ли ми казали марката Panasonic към "компромисите" ли спада?

Благодаря предварително!

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Перални,Препоръки-2010

SIEMENS е много добър избор, но с този бюджет няма да намериш модел, който да е произведен в Германия. Ако това е важно за теб, трябва да се ориентираш към друга марка. За мен, пералнята е много добра. Въпреки, че е от по-ниския им клас е оптимален вариант, като цена-качество. Виж и този модел: http://www.volta.bg/index.php?page=i...68&itemID=5209 Цената е същата, а разликата е, че е с200 об. повече, които могат да се избират от400 до 1200, през 100. Градусите се избират отделно,има отл. старт, показва и времето оставащо до края на програмата. Мой колега я ползва от близо година и за сега е много доволен. Успех в избора, и дано да съм ти бил полезен.

14.  

15. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки-2010

Пералните LG добри ли са една ми е хванала окото http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055025

16. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

Здрвейте,като чета тук мисля,че съм се прецакал,кажете нещо хубаво за пералните АРИСТОН !!!!!!!!
    Като гледам при всички модели има недостатъци!!!!

И оказва ли влияние 5 или 6 кг. капацитет при центрофугиране?

17. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки-2010

Еми попринцип и един кг. да и сложиш тя ще го балансира и няма да има проблем с вибрациите.

18. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

a нормално ли е да има някви вибрации на 1200 оборота

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 18 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  4. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе