Страница 10 от 18 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 268

Перални,Препоръки-2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки-2010

А през тези 15 години,с какъв прах си прал?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

Здравейте,аз съм нов във форума, но се надявам да ми помогнете.Имам пералня Кorting, модел kwa 50060/ако има значение/ куча марка, но на мен ми върши добра работа.Притеснявам се,че откакто я имам вече 3 год.не съм чистил филтър на помпата за мръсната вода,защото не мога да го открия къде е /няма капак отпред/,днес- утре докато се наканя да отида до магазина от където я купих те вече го бяха закрили.Какво да правя?

4. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

То напоследък в старата,слагах каквото ми падне,честно казано!
    И не съм баш във час с праховете, затова питам?

5. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Перални,Препоръки-2010

Цитат Първоначално публикувано от margoto
    Здравейте,аз нов за форума но се надявам да ми погнете.Имам пералня Кorting, модел kwa 50060/ако има значение/ куча марка но на мен ми върши добра работа.Притеснявам се че откакто я имам вече 3 год.не съм чистил филтър на помпата за мръсната вода,защото не мога да го открия къде е /няма капак отпред/,днес- утре докато се наканя да отида до магазина от където я купих те вече го бяха закрили.Какво да правя?
    Кьортинг е търговска марка на Горене. Така, че можеш да потърсиш сервиз на Горенe или да се обърнеш към гаранционния сервиз от документите ти. Ако не ги пазиш, попитай в ТМ. Там преди 2-3 години продаваха перални от същата марка.
    Цитат Първоначално публикувано от ICKO
    Хора,препоръчайте ми какъв прах да си взема, да е хубав и да пере добре?
    # - Качеството на изпиране зависи от качеството на праха за пране.Колкото до праховете - стават Persil, Ariel, Tide и донякъде Тема! По-евтините съдържат повече "пълнеж" и аромат за сметка на активните вещества.#
    Но, най-добре прочети тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg394498.
    Доста изчерпателно е описано от hristoslav2.

6. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

Преди 10-ина дни си взехме АРИСТОН мн. по-тиха е от старата Силтал,мн. по-добре изпира прането ,единственото,което не ми харесва е, че много се клатушка при центрофугиране.А всичко съм направил както пише в упътването.Дайте някакъв полезен съвет.

По-горе четох,че на някои модели имало застопоряване на амортисьорите при транспорт,как да разбера дали има и при мен подобно нещо??????

Mod.edit avenger 1. Не пускай последователни постове!
    2.Поправям почти всеки твой пост,не смяташ ли,че е добре да поработиш над правописа си?

7. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Перални,Препоръки-2010

По горе 4етох 4е на някои модели имало застопоряване на амортесиорите при транспорт,как да разбера дали има и при мен подобно не6то??????
    Честито!
    Прочети си упътването! Там е описано всичко. Отзад на пералнята има обозначение за застопоряващите пръти.

P.S. Ти нали си я пуснал в експлоатация вече?!?
    Относно вибрациите при центрофуга, е нужно да направиш прецизна нивелация.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

Знам го и вси4ко правя по инструкция , но пак вибрира много какво да направя !
    Даите сувети моля?

10. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки-2010

ICKO,
    Пробвай да дадеш лек наклон на машината напред или назад. Проверяваш дали не е "на кантар" - хващаш с две ръце предните ъгли на горния капак и леко натискаш/дърпаш, също и по диагонал. Така ще усетиш дали някое краче иска корекция. Машината трябва да стои стабилно.
    Крачетата - колкото са по-развити, машината е по-нестабилна и обратно.
    Ако пералнята е "тясна" (или с намален размер) - нормално е да е малко по-неустойчива.

Margoto,
    Пералнята ти май няма такъв филтър. Това да не те притеснява.
    Проверявай джобовете на дрехите за монети, химикалки и др., много внимавай с банелите (ако има).

11. Тук е от
    Mar 2010

Перални,Препоръки-2010

Благодаря!
    Почнах вече да ставам луд-какво ли не правих!
    И в сервиза звънях-те ми викат карай кат се счупи, нали е в гаранция!
    Обаче мен ме дразни, че е така!

Вече си мисля да не би да е нещо фабр. дефект!

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Перални,Препоръки-2010

Ве4е си мисля данеби да е не6то фабр. дефект!
    не се вманиячавай толко.. то зависи по колко и какво пране слагаш

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004

Перални,Препоръки-2010

2 дена четох цялата тема и най-вече поради ограничение в пространството /максимум 50см/ в крайна сметка се спрях на сравнително евтината марка Beko и то на конкретни 2 модела:
    BEKO WMD 26126PT КАПАЦИТЕТ: 6.0 KG ОБОРОТИ: 1200 PMI без дисплей за 529лв и модел с дисплей
    BEKO WMD 76106 КАПАЦИТЕТ: 6.0 KG ОБОРОТИ: 1000 PMI само с 10лв по скъп за 539лв.
    Наробувах се на марки и AEG имах, но от всичкото прочетено в тази тема не срещнах нищо съществено като минус на тази марка перални освен, че са турски. Та от тези 2 модела кой бихте ми препоръчали?
    На първия се спрях, поради предположението, че заради по-високите обороти при центрофугиране ще е с по-здрави лагери, а на втория, заради по-малкото и изчистени програми, но пък допълнителната електроника, заради дисплея ме притеснява малко. В интерес на истината имам съдомиялна с подобен дисплей, но тя не е подложена на такива вибрации

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Перални,Препоръки-2010

Има много по-добри предложения за тези пари. Защо точно на Беко реши да заложиш?

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004

Перални,Препоръки-2010

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Има много по-добри предложения за тези пари. Защо точно на Беко реши да заложиш?
    Защото проблема е в дълбочината в пералнята, която за това помещение може да е максимално 50см. Останалите модели, които видях са на Мерлони груп, Daewoo и LG, а тези марки не ми харесват..

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Перални,Препоръки-2010

18. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки-2010

hricava,
    Дисплея е полезно нещо... И аз бях против преди време... Сега съм убеден, че е много удобно и полезно. Двата модела, които си посочил (за Беко-то) имат различни + и -. Разликата в оборотите е почти нищожна, при мен на 1200 излизат сухи, но намачкани и виждам зор с гладенето. 1000 об. са си нормални. Има и друго - единия модел няма защита от протичане - не е фатално, но по-добре е да има.
    Като алтернатива - разгледай Фагор и Амика(Ханса). Мисля, че и те имаха вариант "тясна".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 18 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  4. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе