Страница 35 от 36 ПърваПърва ... 2533343536 ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 533

Перални,Препоръки 2006г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от flammen
    Днес бях в техномаркета и моделите които имаха в наличност бяха: L-54610 и L-66610 ,за L-50600 ми казаха ,че бил стар модел и вече го нямали в наличност.Интересно впечатление ми направи факта ,че на етикета на вратичката никъде не пишеше къде е произведена пералнята,докато ,онзи ден ходих в техномаркета в дружба 1,на втория етаж,над магазин европа,та там са само перални с транспортни дефекти- там на всяко AEG имаше и надпис под програматора и на етикета под вратата : made in Germany.Чудя се ,дали сегашния асортимент в техномаркета на AEG не е правен някъде извън Германия?
    ако са правени в германия са старите серии.последната серия на аеg се различава именно с това че не е правена в германия.а ако въпросните перални са стари серии и намериш някоя от преди 3 серии-тоест с механичен програматор-цакай и не се замисляй!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от vitoshabg
    Кое от всичките??? 50600?
    най евтиното

4. Тук е от
    May 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от flammen
    Днес бях в техномаркета и моделите които имаха в наличност бяха: L-54610 и L-66610 ,за L-50600 ми казаха ,че бил стар модел и вече го нямали в наличност.Интересно впечатление ми направи факта ,че на етикета на вратичката никъде не пишеше къде е произведена пералнята,докато ,онзи ден ходих в техномаркета в дружба 1,на втория етаж,над магазин европа,та там са само перални с транспортни дефекти- там на всяко AEG имаше и надпис под програматора и на етикета под вратата : made in Germany.Чудя се ,дали сегашния асортимент в техномаркета на AEG не е правен някъде извън Германия?
    Вече няколко пъти го споделих, но явно не е достатъчно. И аз се бях насочил към AEG. В Техномаркета на Цариградско в София беше изложен модел на който си пише че е произведен в Германия. Незнам какво ме накара да отида и до Технополис, но съм благодарен за просветлението си. Там разбира се имаше въпросния модел, но ми направи впечатление, че надписа произведено в Германия липсва. Попитах продавача и той ми обясни, че от лятото няма внос от Германия, а от Полша. Това ми беше достатъчно. Не подценявам полското производство особено под контрол на AEG, но за своя сигурност взех италианския еквивалент Electrolux EWF 1255. На този етап съм доволен от покупката, жена ми също...

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Ееее, то вече се оказа, че никоя марка не е читава, поне това което се предлага в България.

6. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Да дилема е когато искаш да си вземеш уред на който да разчиташ..Мнения много ...но кого да послушаш...Трагнахме да купим пералня а се върнахме с садомиална
    Няма лошо без колнсултация си избрах Елекстолукс в момента на промотция в Техномаркет Европа
    Но въпроса с пералнята остана затова и вчера си взех ето тази машина Whirlpool AWO 43136

599 лв.

Енергиен клас AA
    Технология "6-то чувство"
    18 програми
    Плавно регулиране на
    оборотите на центрофугата 0-1000
    Терморегулатор
    Индикатор за оставащо време
    Размери 85 х 60 х 54
    Гаранция 24 месеца
    и днес очаквам да ми я доставят .Така че споко сам вече Коледните ми подараци тази година са маркови ,но дано и успешно да ме слушат

7. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

Малко е височка цената ама както и да е. То всъщност при нас е около 20 лв по евтина така, че не е много разликата. Пералнята е малко по-шумна при центрофугиране, но важното е да пере добре (за това е направена). Честито и безоткатна работа на пералнята, а и на съдомиялната.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

не знам дали в кауфланд е с 20 лв. по-евтина ама в технополис в момента е в примоция за 549лв;ама кво ти пука

10. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

Е пуснали при нас друг Whirlpoll сега е в промоция. Точно модела с 1000 оборота който не е 6-то чувство. Пък и при нас модела не е 43136, а 43135 разлика малка. Само в енергийния клас.

11. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

SAMSUNG WM-R1045AV цена с ДДС: 579.00 лв.
    -SILVER NANO ТЕХНОЛОГИЯ
    -5,2 КГ КАПАЦИТЕТ ПРАНЕ
    -КЛАС"АА"
    -ПЛАВНО РЕГУЛИРАНЕ НА ОБОРОТИТЕ 400-1000
    -БЕЗШУМЕН ИНВЕРТОРЕН ДВИГАТЕЛ
    -ИНТЕЛИГЕНТНА FUZZY LOGIC ФУНКЦИЯ
    -СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОСТАВАЩО ВРЕМЕ НА РАБОТА
    -ЦВЕТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ДИСПЛЕЙ
    -ЕКО ПРОГРАМА
    -СУПЕР БЪРЗА ПРОГРАМА(QUICK WASH)
    -ЗАКЛЮЧВАНЕ СРЕЩУ ДЕЦА
    -РАЗМЕРИ В/Ш/Д-85/60/50
    http://www.samsung.ru/products/home/...=specification
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020856

Това е супер пералня. Много е добра. Изпира идеално и е много по-безшумна от Whirlpool-а на съседа. Какво като има повече електроника? Все пак сме 21 век и не може без нея. Който не иска електроника да пере с Рига и няма да има проблеми. Самсунг е утвърдена марка и правят много качествени неща. Един приятел има телевизор на 13 години и досега не е отварян. Дори и да са сглобени в Китай това не ги прави по-малко качествени. Много известни фирми са изнесли производството си в Китай. Предпочитам Made in China, отколкото турските боклуци. При липса на късмет и най-скъпата пералня може да започне да създава проблеми. Нека някой, който има такава пералня да сподели впечатленията си за нея.

12. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

Ти пералня ли си взимаш или космически кораб?

13. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от badr
    За чужденец вашият български е отличен, за съжаление нямам наблюдения върху тези машини. Марката обаче е с лоша слава.
    Благодаря Ви за отговора! А каква марка според Вас отговаря на моите изисквания (механичен програматор, 400 об/мин и никакви екстри)?

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

Gorenje WA-583. Механичен програматор, 500 оборота/мин. Инокс-казан. Това е може би най-оптималния вариант. Друг ако има идея да казва.

16. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Наистина е малко шумна ,но пак изпира прекрасно за сега
    Имах Индезит преди , след това Перла 04, но разликата е ограмна както в качествето на изпиране така и по разходите за електроенергия и вода.На мен ми излезе толкова защтото е от Денси , предпочетох от там защтото ми я доставиха на място .Но, пак който е измислил садомиялната еееееееееееее шапка му свалям
    Вече имам време и за мен а това до сега не беше възможно Супер е !!!Защто ли вярвах на съвети чи не си струва?

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Перални,Препоръки 2006г

Привет на всички. Имам следният въпрос - родителското тяло иска да си купи нова пералня за Н.Г. Спрели са се на ето този модел на Горение - GORENJE WA-63121(63120. Та въпроса ми е: има ли нещо по-добро за тези пари (до 700лв)? И всъщност добър ли е този избор.

п.п. Благодаря на отговорилите и се извинявам ако въпросът за тоз модел е разискван. Ако е така моля за линкче...

18. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

AEG L-50600, AEG L-50610, ELECTROLUX EWF-1245, ELECTROLUX EWF-12470W, който и от моделите да си избереш няма да сгрешиш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 36 ПърваПърва ... 2533343536 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  5. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе