Страница 33 от 36 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 533

Перални,Препоръки 2006г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

От производството на Gorenje са за Западна Европа с малко по-изчистен дизайн. За 5 кг пране са.

2.  

3. tr
    tr е офлайн

Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

a dali stavat ili lesno razvalq6ti se sa ?

4. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

Аз съм по продаването им нека човека-ремонт да каже (Бард) Опа Badr Sorry

5. tr
    tr е офлайн

Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

:D

bard?

6. Member
    Тук е от
    Jul 2006

Перални,Препоръки 2006г

УИРПУЛ СИ Е МАРКАТА

7. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

ще си позволя да спомена че марката korting звучи немски но няма нищо общо с германия.най доброто доказателство за това е .знам че доскоро беше притежание на някакъв грък,като марката се поръчваше в различни страни но се продаваше само в българия. пералните,хладилниците,големите печки и уредите за вграждане бяха сглобявани в заводите на горение,малките печки в гърция а микровълновите фурни в китай.същата е идеята и на марката конелиано-звучи италиански а е регистрирана в българия.проблема е че "дженко" които бяха дистрибутор на кьортинг май фалираха и новите уреди на тази марка са с някакъв около чешки произход.

а гореспоменатата пералня мастъркук е едно към едно с фагор и едеса в което лошо няма.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

В магазин видях Bosch WFO 2042 за около 700 лева . Считайки по бар кода (40) трябва да е немска. Бадр какво мислиш?

10. Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2006г

star_t от руски форум разбрах(когато се колебаех между АЕГ,Сименс и Бош) че WFL и WFO моделите се сглобяват(произвеждат) в Турция.

11. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте ;-)

От 3 дни чета цялата тема от началото до този пост, за да се ориентирам в оказа се не толкова необятния свят на пералните машини.
    Тъй като паричките стигат за средния-нисък ценови сегмент ( до около 600 лв.че ако може и по-надоло) се оказа, че този свят се свежда до производство в Турция, Румъния, и Китай.
    За Турско не ща и да чувам, Румунците и те са вързани в ръцете, така, че по неволя отиваме в Азия.

Конкретно бих искал Вашето мнение за този модел SAMSUNG WM-R1045AV Цена в Техномаркет 579 лв.
    Ето парамертите от саита на SAMSUNG http://www.samsung.ru/products/home/...=specification

Занам, че има много електроника и това не било за предпочитане но вече в коя пералня нама.
    Това което ми допада в нея е, че барабана и е от неръждаема стомата, Самата пералня е сравнително тежка, има всакакви глезотиики и май доста широки възможности за собствени настройки.

От почти 2 седмици чета Руски форими и тази марка и модел пералня са доста предпочитани и хвалени в *****. Била доста безшумна "Дурако устойчива" и икономична.

Много бих искал наше Българско мнение за този модел ще ми бъдете от голама полза.
    В наколко поста по напред прочетох, че има вече собственици на тази перална машина но никой не каза доволен ли е или не от този Китайски Кореец ;-)
    Предварително Ви благодаря.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Перални,Препоръки 2006г

Whirrlpool AWO/D 45111 - капарирах тази пералня, утре трябва да отида да я доплатя. Ако имам някакви съмнения, мога при доплащането да сменя модела. За съжаление... специално за този модел... информация никаква Някакъв спешен съвет??

13. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2006г

спешно си вземи капарото .ако ще вземаш whirlpool гледай да е италиански-awo 9561 е на промоция в метро за 650 лв- цената е 100 лв. под нормалната
    Цитат Първоначално публикувано от Milcho Milev
    Здравейте ;-)

От 3 дни чета цялата тема от началото до този пост, за да се ориентирам в оказа се не толкова необятния свят на пералните машини.
    Тъй като паричките стигат за средния-нисък ценови сегмент ( до около 600 лв.че ако може и по-надоло) се оказа, че този свят се свежда до производство в Турция, Румъния, и Китай.
    За Турско не ща и да чувам, Румунците и те са вързани в ръцете, така, че по неволя отиваме в Азия.

Конкретно бих искал Вашето мнение за този модел SAMSUNG WM-R1045AV Цена в Техномаркет 579 лв.
    Ето парамертите от саита на SAMSUNG http://www.samsung.ru/products/home/...=specification

Занам, че има много електроника и това не било за предпочитане но вече в коя пералня нама.
    Това което ми допада в нея е, че барабана и е от неръждаема стомата, Самата пералня е сравнително тежка, има всакакви глезотиики и май доста широки възможности за собствени настройки.

От почти 2 седмици чета Руски форими и тази марка и модел пералня са доста предпочитани и хвалени в *****. Била доста безшумна "Дурако устойчива" и икономична.

Много бих искал наше Българско мнение за този модел ще ми бъдете от голама полза.
    В наколко поста по напред прочетох, че има вече собственици на тази перална машина но никой не каза доволен ли е или не от този Китайски Кореец ;-)
    Предварително Ви благодаря.
    ти пък отиде на най голямото дърво

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Перални,Препоръки 2006г

обясни защо моля...?
    Тази ще пере по-лошо или ще харчи повече консуматив или евентуално ще се счупи по-рано?

16. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте на всички, предстои ми трудно решение, тъй като пералнята машина която имаме от 21 г. най-накрая отказа. Мога да си позволя машина около 900 лв. така, че дайте препоръки какво да избера. Доста от вас препоръчват AEG L 62610, но псе пак дайте и други алтернативни решиния. Много ще съм Ви благодарен.

17. Junior Member Аватара на doxr
    Тук е от
    Dec 2006
    Живее в
    Usa

Перални,Препоръки 2006г

В момента има една промоция и съм силно изкушен, абе направо съм готов, но все пак да попитам за мнение:

Казват че Електролукс са хубави, а и скъпички, а този модел ми заспива с тази цена..

18. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2006г

Объркан съм.След 7 годишни ядове с моята zanussi FL622C ( по точно: 1.кондензатор; 2.заключващия механизъм на вратата; 3.ремък).. та чашата ми преля накрая с тоя ремък,който (модел EL1295 на фирма Dayko) ,никъде вече втора седмица не мога да открия- пробвах куп други ремъци ,които на външен вид са едно към едно с оригинала- но не би,някаква дяволска разлика имат и нищо не става.Така че- писна ми от италианските дивотии.Но тук идва хамлетовия въпорс,отправен с надежда и благодарност към badr :каква да бъде,защото тая зануси я изхвърлям директно .АЕГ- ,само като чета кой им е шапката и ми става лошо отново.Корейски ?- мне,разни измислени словенски и полски - ? мне... не знам,ама наистина не знам- парите които мога да отделя са максимум 700лв.Помогнете ми моля ви се

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 36 ПърваПърва ... 233132333435 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  5. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе