От производството на Gorenje са за Западна Европа с малко по-изчистен дизайн. За 5 кг пране са.
От производството на Gorenje са за Западна Европа с малко по-изчистен дизайн. За 5 кг пране са.
Аз съм по продаването им нека човека-ремонт да каже (Бард) Опа Badr Sorry
ще си позволя да спомена че марката korting звучи немски но няма нищо общо с германия.най доброто доказателство за това е.знам че доскоро беше притежание на някакъв грък,като марката се поръчваше в различни страни но се продаваше само в българия.
пералните,хладилниците,големите печки и уредите за вграждане бяха сглобявани в заводите на горение,малките печки в гърция а микровълновите фурни в китай.същата е идеята и на марката конелиано-звучи италиански а е регистрирана в българия.проблема е че "дженко" които бяха дистрибутор на кьортинг май фалираха и новите уреди на тази марка са с някакъв около чешки произход.
а гореспоменатата пералня мастъркук е едно към едно с фагор и едеса в което лошо няма.
В магазин видях Bosch WFO 2042 за около 700 лева . Считайки по бар кода (40) трябва да е немска. Бадр какво мислиш?
star_t от руски форум разбрах(когато се колебаех между АЕГ,Сименс и Бош) че WFL и WFO моделите се сглобяват(произвеждат) в Турция.
Здравейте ;-)
От 3 дни чета цялата тема от началото до този пост, за да се ориентирам в оказа се не толкова необятния свят на пералните машини.
Тъй като паричките стигат за средния-нисък ценови сегмент ( до около 600 лв.че ако може и по-надоло) се оказа, че този свят се свежда до производство в Турция, Румъния, и Китай.
За Турско не ща и да чувам, Румунците и те са вързани в ръцете, така, че по неволя отиваме в Азия.
Конкретно бих искал Вашето мнение за този модел SAMSUNG WM-R1045AV Цена в Техномаркет 579 лв.
Ето парамертите от саита на SAMSUNG http://www.samsung.ru/products/home/...=specification
Занам, че има много електроника и това не било за предпочитане но вече в коя пералня нама.
Това което ми допада в нея е, че барабана и е от неръждаема стомата, Самата пералня е сравнително тежка, има всакакви глезотиики и май доста широки възможности за собствени настройки.
От почти 2 седмици чета Руски форими и тази марка и модел пералня са доста предпочитани и хвалени в *****. Била доста безшумна "Дурако устойчива" и икономична.
Много бих искал наше Българско мнение за този модел ще ми бъдете от голама полза.
В наколко поста по напред прочетох, че има вече собственици на тази перална машина но никой не каза доволен ли е или не от този Китайски Кореец ;-)
Предварително Ви благодаря.
Whirrlpool AWO/D 45111 - капарирах тази пералня, утре трябва да отида да я доплатя. Ако имам някакви съмнения, мога при доплащането да сменя модела. За съжаление... специално за този модел... информация никакваНякакъв спешен съвет??
спешно си вземи капарото.ако ще вземаш whirlpool гледай да е италиански-awo 9561 е на промоция в метро за 650 лв- цената е 100 лв. под нормалната
ти пък отиде на най голямото дървоПървоначално публикувано от Milcho Milev
![]()
обясни защо моля...?
Тази ще пере по-лошо или ще харчи повече консуматив или евентуално ще се счупи по-рано?
Здравейте на всички, предстои ми трудно решение, тъй като пералнята машина която имаме от 21 г. най-накрая отказа. Мога да си позволя машина около 900 лв. така, че дайте препоръки какво да избера. Доста от вас препоръчват AEG L 62610, но псе пак дайте и други алтернативни решиния. Много ще съм Ви благодарен.
В момента има една промоция и съм силно изкушен, абе направо съм готов, но все пак да попитам за мнение:
Казват че Електролукс са хубави, а и скъпички, а този модел ми заспива с тази цена..![]()
Объркан съм.След 7 годишни ядове с моята zanussi FL622C ( по точно: 1.кондензатор; 2.заключващия механизъм на вратата; 3.ремък).. та чашата ми преля накрая с тоя ремък,който (модел EL1295 на фирма Dayko) ,никъде вече втора седмица не мога да открия- пробвах куп други ремъци ,които на външен вид са едно към едно с оригинала- но не би,някаква дяволска разлика имат и нищо не става.Така че- писна ми от италианските дивотии.Но тук идва хамлетовия въпорс,отправен с надежда и благодарност към badr :каква да бъде,защото тая зануси я изхвърлям директно .АЕГ- ,само като чета кой им е шапката и ми става лошо отново.Корейски ?- мне,разни измислени словенски и полски - ? мне... не знам,ама наистина не знам- парите които мога да отделя са максимум 700лв.Помогнете ми моля ви се![]()