Страница 24 от 25 ПърваПърва ... 1422232425 ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2007г

Мдаааа, пералня BOCSH (модел WF1200 Maxx мисля) на 3-4 година и се прецака програматора заради... недобра изолация от влагата - прекъснати и полуизгнили пътечки. Майстора понеже беше познат го позакърпи човека - но се учуди, че се е скапал заради това. Пералнята се ползва в отделно перално помещение с активна вентилация. Въпроса ми към ремонтиращите перални е - това единичен случай ли е, защото все пак добре работеше (пак работи) и кои перални е с електроника са по-добре защитени от влагата?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

какво ще кажете за тази промоция в техномаркет дали си заслужава модела е zanussi ZWF - 2105W

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029827

ето я и пералнята 439 лв. с прахосмукачка

4. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

добра е, но само не можах да видя дали има терморегулатор, защото на снимката има два бутона и единият е за програмите, другият е за оборотите на центрофугата и не виждам терморегулатор, което би означавало, че тази пералня може да пере само на едни и същи градуси или те да са настроени по различен начин за различните програми, но без да можеш ти да ги променяш, иначе като цяло всичко друго и е ок

5. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

Питах за модела казах, че е супер за парите, си но е правен в Турция

6. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте, вече две седмици чета форума, ходя в техномаркета и се чудя...В крайна сметка се спрях на следната пералня http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09008657 . Мотиви: има терморегулатор, регулатор на оборотите, кратка програма и била много безшумна. Гаранцията е 3 години, цената приемлива. От друга страна имам хладилник на електролукс и ми се щеще и пералнята да е на тази марка, но не намерих такава с отделен терморегулатор, а от личен опит знам, че това е добре. Дайте ми съвет!

7. Тук е от
    Nov 2007

Перални,Препоръки 2007г

dorris,
    не прави грешката да си купуваш красив италиански дизайн, защото ще получиш само това плюс щайга с бъдещи ядове. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024244 - Ето ти електролукс с отделна регулация на температурата, но е по-скъпа от аристона (естествено).

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2007г

От доста време не съм влизал в този подфорум..може би откакто сондирах мнения за новата ми пералня и мисля ,че сега след година употреба на новата машина е редно да споделя мнението си за нея - купих точно преди година Electrolux EWF 10470 W.Спрямо старата ни zanussi мога да кажа следното - много по качествено изпиране (според жена ми),а според мене - малко по шумна (вие като тролей по нанагорното към феята),помпата за мръсната вода е по - шумна и последното ми даде шах с пешката: почна при центруфугиране да потраква ,все едно нещо се е откачило и бие в корпуса.Естествено ,че и свалих капака и не можах да повярвам,че шума идва от мястото където пружините които държат казана контактуват с металната шина отгоре.Ама никаква причина нямаше,най много пласмасовите накрайници на пружините да са си направили ръбче и оттам да идваше притракването.Е,оправих го,като подложих по парче кожа и утихна- няма грешка.Но ми направиха лошо впечатление няколко неща- първо,може ли да сложиш електроника в такова чудо работещо при предполагаема влага и да не импрегнираш платката,а два гумени маркуча от казана са ги бишнали точно над помпата и над двигателя-т.е. недай боже да протечат.Та мнението ми е ,че колкото коли могат да правят ,толкова и перални - прехвалена им работа.

10. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от valia70G
    привет на всички!

Виждам, че тук пишат много знаещи момчета и момичета с впечатления, затова се надявам на мнение.

Харесвам марката CANDY

имам пералня, който вярно ми служи много години..Сега намирам голяма промоция на тази марка в Технополис.
    хладилник, фурна, плотове, пералня

Ще отива да ги копувам всичките неща, но се чудя дали и останалата техника с тази марка е толкова добра, колкото пералнята...
    благодаря предварително на всички за мнениета
    Candy - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!! В никакъв случай!!!
    Съсипва ми нервите ежедневно!!! Специално за Candy Go4 1264D говоря...
    В момента гледаме бебе и се налага честичко да перем, а с тия температури навън без центрофугиране просто не става съхненето - да обаче скапаният италянски боклук не иска да центофугира или по-скоро центрофугира когато си иска.... програмите са пълна каша... Включваш да переш и гледаш че остават 1:52, 1:51, 1:50 и изведнъж - 0:52 часа !!!!! Понякога показва че остават 0:01 часа и като започне да върти напред назад и след това центрофугира поне 10 минути а на дисплея - все си показва 0:01 !!! Как може да направят програми на които самите те не си знаят продължителността!!! Пълна излагация!! А дадох 750 лв преди 2 месеца за нея!!!!!
    Скоро на един колега от работата неговото Candy пуска водата и му наводнява апартамента през нощта докато си спи ?!?!? Луда работа!!!

11. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ!пералнята индезит widl-106 закупих от технолукс. от самото начало се появяваха много ситни идеални кръгчета като от молец само на финните материил.почти убедих съпругата ми че е от него.но се оказа че съм сгрешил.молци се появяват само транзитно преминаващи от горните съседи до пълното им изтребване.преровихме навсякаде но не открихме гадини .така 1 година и нещо лотарийно индезит си избираше кога и колко да скъса.в този период Господ ми взе сина и разбирате че не ми е било да се занимавам с гаранции и ходене по мъките.когато отворих след време гар. карта се оказа че преди няколко месеца е изтекла гаранцията.след дълги дежурства на телефона от моя страна и съпругата ми успяхме да се свЪржем със сервиза на ул. хайдушка поляна.дошъл техник обстойно проверил всичко и казал на съпругата ми че е от количеството прах...???взел 16 лева за добре дошъл и отишъл.спазихме предписанието за количеството и всичко продължава по същия начин.видяхме се в чудо.не останаха н
    епробити дрехи на дъщеря ни.ушихме чували от пердета и започнахме там да поставяме предимно финните материи.проблема продължаваше и продължава и днес дори и през пердето,само че малко по разредено.обадих се на друг сервиз като подробно обясних всичко .майстора ми каза че проблема се решава с нова или да се обере аксиалния луфт на барабана,ако има такъв ,защото само там ставало късането, като попаднат дрехи между него и гум.уплътнение.проверих луфта-при добро въображение може и да го открия.капака така се затваря че почти е невъзможно да ги щипва тъй като самото стъкло ги избутва навътре.викнах друг майстоР каза ми същото като ми описа на какви форми къса,като видя идеалните дупчици групирани по 2 по 3 остана изумен...като видях ,че неволята хлопа взех че изпилих с високооборотно ръкавче/зъболекарско/всичко въображаемо остро.проба и нови дупки.тогава реших да залепя/уплътня/3 те пласмасови помагачи на преобръщането на дрехите с монтажно лепило на wurt .като предполагах ,че м
    оже би там става прищипването по необясним начин,но ...нови дупки.незнам вече какво да правя.мното ще съм ви благодарен ,ако някой може да ми помогне.извинявайте за дългото обяснение ,но сами разбирате ситуацията в която се намирам.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!!! Е-MAIL;streptopelia@abv.bg 0895606888 0887 210 201

12. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

Изключително интересен случай, г-н Иванов, с нетърпение ще очаквам някой да каже нещо по него, защото и на мен това никога не ми стана ясно как се получава, когато се случва. Честито Рождество! Честита Коледа! Бъдете здрави!

13. Тук е от
    Aug 2007

Перални,Препоръки 2007г

Според мен не е зле да се огледа внимателно с фенер или подвижна лампа дали не е много близо нагревателя или нещо друго до барабана.
    И ако успее някоя част от дреха да се покаже през накой отвор на барабана да трие в него и да се къса !!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Човека пише ,че кръгчетата са с идеална форма.Според мен не може да е от триене в нагревател или др. Направо не ми идва нищо що годе да има малко логика . Оборотите на пералнята какви са? По точно на центрофугата.

16. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2007г

Разстоянието м/у барабана и ваната е по-голямо от нормалното.Не става въпрос за луфт.Това разстояние може да се промени с шайба пред предният лагер.

17. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

Ние сме с Candy Alise CMD 126 комбинирана със сушилня, имаме я от 6 месеца и засега да чукна на дърво сме доволни! Има много полезни функции и е доста тиха в сравнение с някои други марки изброени във форума - например някой се беше оплакал че при центрофуга има голям шум и то от този в стомаха - вибрации някакви - ние даже спим в съседното помещение и няма проблем при нашата.
    А който иска наистина да си купи здрава и най-вече икономична пералня, може да пробва това
    http://www.segabg.com/online/article...nid=4&id=00008

18. Тук е от
    Dec 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте! От няколко дена обикалям магазините да си избера пералня. В крайна сметка се спрях на два модела - Gorenje 62081 (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011175) и Ariston AVF-109 (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014563). Вярно че Аристона е с повече екстри, но не чувам много добри неща за нея. Може ли да ми кажете с коя от двете ще си имам по-малко ядове? Екстрите не са от такова значение - важното е пералнята да е здрава!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 25 ПърваПърва ... 1422232425 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 19:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе