Страница 14 от 25 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от lorelei
    Искам да попитам какви са мненията за пералня Zanussi TA-850 и Zanussi TA-1050 с горно зареждане?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019140
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019175
    Zanussi не са никак лоши. Евтини, здрави и под шапката на Electorlux (General Electric като цяло) но има нещо, което не ми вдъхва доверие, а именно "РЕГУЛАЦИЯ НА ТЕМЕПЕРАТУРАТА С ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ". Не че е болка за умиране, но ако си намериш с механично управление ще е по-здрава.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2002

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от va
    Още веднъж моля за препоръка. Ако някой от потребителите е собственик на някой посочените по-горе модели, ще му бъда благодарен да сподели впечатленията си.
    Не пожелавам на никой да има работа с гаранционния сервиз на Gorenje в БГ ужасни са повече от месец не могат да ми опрявят пералнята която препълва вода.
    От вчера 11.09.2007 се задействаха щото побеснях да ме лъжат и ударих майл на ENGLISH до Goreneje Словения.
    "СЕРВИЗА" е http://www.gbgs.net , "Г Сервиз България" с централа Варна.
    Скъсах се да звъня в Пловдивския сервиз , в София , във Варна лъжат те , че другата седмица ще дойде твойта част , после по-другата и така незнайно до кога.
    E-mail до централата на Gorenje и почват да бачкат.
    г-н Мирослав Андреев andreev@dir.bg уж отговарял за сервизната подръжка в БГ ако може да се нарече сервиз тяхното.
    Той се свърза с мен след гневния майл до Gorenje.

Повече никога няма да купя техника с марка GORENJE!!!

4. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте!
    За първи път ще пиша в този форум и е относно автоматичното дозиране на водата.Това което знам е че, няма някаква скрита теглилка, а се измерва тока на двигателя при развъртане и спрямо него се дозира водата.Т.е. много пране-голям ток на двигателя-много вода и обратно.Това е при процесорно управление на пералнята-има си един EEPROM с таблица на съответствията.Т.е. дозирането е по косвен признак.

5. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте.И аз съм нова,но с интерес от известно време следя коментарите ви понеже ми предстои закупуване на пералня.Въпроса ми е следният:Харесала съм си пералня General Electric W10EFES на разумната цена от 549лв.и забележете цвят INOX.Мисля си ,че не се правят във Великобритания /както пише/,а в Турция/както съм чувала/.Моля ви за съвет-дали е хубав и здрав този модел и марка перални.Ще се радвам ако badr каже мнението си по въпроса.

6. Тук е от
    Jun 2006

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от Wale
    Здравейте!
    За първи път ще пиша в този форум и е относно автоматичното дозиране на водата.Това което знам е че, няма някаква скрита теглилка, а се измерва тока на двигателя при развъртане и спрямо него се дозира водата.Т.е. много пране-голям ток на двигателя-много вода и обратно.Това е при процесорно управление на пералнята-има си един EEPROM с таблица на съответствията.Т.е. дозирането е по косвен признак.
    Добре но ако лагерите затормозят двигателя това означачавали че ще пусне повече вода?Защото ,ако е на този принцип би трябвало да се случи именно това.

7. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте , някой може ли да каже нещо за марката SNAIGE ?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

Snaige май са литовска марка, а ето и сайта им http://www.snaige.lt/en/. Те правят хладилници, а не перални.

10. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Snaige правят и перални. Някои от тези модели :
    http://www.densi.bg/index.php?menu=3...vendor=&page=8
    познати ли са на някого?

11. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Добре но ако лагерите затормозят двигателя това означачавали че ще пусне повече вода?Защото ,ако е на този принцип би трябвало да се случи именно това.
    Не е проблем, при първоначално стартиране да се прави ресетиране на системата ( и на двигателя в това число ) и съобразно неговия начален ток да се нормира разхода на вода.По този начин се и издава съобщение за проблем на двигателя, ако лагерите не са наред ( при тестовата програма ).

12. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Перални,Препоръки 2007г

При мен поне, първоначалното стартиране става с барабан пълен с дрехи...

13. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте!

И на мен ми предстои закупуването на пералня и бих искала да помоля разбиращите от този форум за съвет. Ходих да разгледам на място какво се предлага в Технополис, рових и в сайта на Техномаркет. Опитах се да следвам съветите от форума: да има терморегулатор, да не е с електронен програматор(макар, че не винаги става ясно от описанието), регулиране на оборотите ... и отложен старт - би ми бил много полезен (на мен лично) ... но и да няма ще го преживея Казан от Инокс вече почти не се среща, дори и при скъпите модели ... така че ... ни остава карборана. И последно цената да е до 600 лева.
    Спряла съм се на следните няколко модела:

1. ELECTROLUX EWF-1030 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09008486
    2. WHIRLPOOL AWO/D-41135 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022860 - в момента със 6 години гаранция(2г стандартно + 4 години от сервиза ... май май ) Но се чудя няма ли някаква уловка в цялата работа
    3. ZANUSSI FA-1026 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011542
    4. ZANUSSI FA-826 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011541

Видях и няколко модела на Индезит, които отговарят на изискванията, но пък за марката не прочетох нищо добро във форума, така че ги пропускам.
    Ако някой може да ми предложи друг модел/марка който да отговаря на горните изисквания ще съм му много благодарна

Благодаря ви предварително за помощта

14.  

15. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки 2007г

Да питам нещо за филтрите-може ли да се сложи филтър в маркуча за студената вода-в началото,там където маркуча се свързва с крана за пускане на водата?

16. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

@Vessi - вземи си тая със 6-те години гаранция ако гаранцията е реална, но наистина може да има някаква уловка. Иначе щом някъде дават голяма гаранция(4,5,6 години) значи, че пералняата е добра и би трябвало да няма проблеми в дадения гаранционен срок. Иначе и Електролукс-а и Зануси-то са добри даже в момента Зануси е собственост на Електролукс и двете марки също са добри. А за Индезит не знам защо имаш лоши впечатления, защото аз пък имам точно обратните, защото познавам сигурно повече от 5-6 човека, които са с Индезит вкъщи от доста време и всичките са доволни от тая марка перални и никой не се е оплакъл, но може би зависи и за какви модели става на въпрос. За Candy и Gorenje също съм чувал, че са добри марки, но от тези, които си си харесала можеш да си избереш някоя, защото са добри.

17. Тук е от
    Nov 2005

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте, и ние трябва да сменяме нашата пералня. 10 години с Аристон маргарита АВ636ТХ - много сме доволни. Но сега се разколебах и реших да вземе Електролукс. Също така решихме да купим и сушилня, отделна. Парите, които сме приготвили са максимум до 1500лв общо. Спрял съм се на няколко модела:
    - перални - EWF 12470 729лв, EWF 12670 799лв и EWF 12981 849лв - наясно съм, че последната може би е най-добра, но дали си заслужава?
    - сушилни - EDC 66150 W 799лв и EDC 46130 W 669лв.
    А може някой да ми препоръча и друг вариант. Просто търсим нещо стабилно, което ще изкара 10-тина години. Дори не съм сигурен дали 1200 оборота са ни нужни? Предимно ще се пере за 9-месечно бебе. Пералнята и сушилнята няма да са една до друга - пералнята във вграден гардероб в коридора; сушилнята на затворена /остъклена/ тераса.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте на всички, мой ред е да си кажа и аз мъката с тази техника. Наскоро си купихме с жената пералня Електролукс EWF10240W. Дотук добре, ама оттук нататък почват ядовете, много е шумна, когато центрофугира имам чувство че излита самолет, чува се един висок тънък пищящ звук, който продължава даже няколко секунди след като спре центрофугата.
    Пералнята е сложена в коридор върху теракот, нивелирана е , маркучите за чиста и мръсна вода са сложени по инструкция.

П.С. Снощи в 2 часа се събудих заради нея, с този тънък звук мислех да отварям външната врата поне да излети Боинга от коридора.

В момента даже работи, направо ще откача , като чуя че тръгва центрофугата подскачам на стола, моля за съвет. Благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 25 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 19:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе