Страница 16 от 17 ПърваПърва ... 614151617 ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 245

Перални,Препоръки 2008г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Перални,Препоръки 2008г

Аз преди имах горение WA62081 800 оборота и имах големи проблеми с центрофугата-подскачаше,ходеше,блъскаше се и изобщо обикаляше целият ми килер. При перфектна нивилация!!!!!!А сега съм със Самсунг WF-7604SUV 1400 оборота и е перфектна !!!! Не потрепва при центрофуга! А Горението просто правеше два опита да разпредели дрехите правилно и на третия без значение дали беше успешен започваше да центрофугира! И най-сетне случих на пералня!!!!!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2008

Перални,Препоръки 2008г

До преди малко имах идея,каква пералня трябва да си купя,но вече нямам и не зная какви критерии да си създам за избор.

Писането на кирилица е задължително!

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Някой има ли наблюдения върху ZANUSSI ZWG-5125?

5. Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2008г

Един въпрос и от мен. Какво ще кажете за пералните с горно зареждане. Чувал съм че са по-надеждни от тези с предно зареждане барабаните им били окачени на два лагера и т.н. дайте мнения и евентуално на каква марака да се спра?

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

kimmik, не съм убеден, че пералните с горно зареждане са по-надеждни !
    Това за двата лагера - ами всички перални са с 2 лагера. Проблемите идват не от самите лагери, а от маншоните. Когато се скапе маншона, водата измива смазката, лагера корозира и си заминава. При машините с горно зареждане имаш 2 маншона, тоест вероятността да се скапе е по-голяма.
    Няма да задълбавам повече. А относно марката - Миеле, АЕГ, Електролукс...
    Избягвай италиянските.
    Успех !

7. Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2008г

Благодаря за отговора. Всъщност окачването на барабана било по-различно. Освен това риска от наводнение бил малък.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Рискът от наводнение е по-малък при вертикалното зареждане ли ?
    Заради люка ли ?
    Ако правилно съм те разбрал - съвременните машини перат с малко вода. При фронталните - водата даже не достига до ръба на люка. Може да спреш цикъла и да добавиш дрехи - вода няма как да протече.
    Успех в избора !

10. Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2008г

Един въпрос. Имаме стара пералня ПЕРЛА 05. От известно време мотора започна да се мъчи и не може да превърти и един оборот когато е напълнена пералнята, ако има по-малко дрехи върти. При цетрофугирането върти нормално единствено ако е празна пералнята. Голяма мъка е. Дали не е кондензатор? Моля накой от разбиращите да даде съвет. Или направо нова да купуваме. Но все пак ако е въпрос на някаква елементарна повреда предпочитам да си ремонтирам перличката.

11. Тук е от
    Sep 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте,

Моля за съвет при закупуване на пералня. Тъй като не съм фен на вградените уреди ... а се налага все пак да "наместя" новата пералня във нова кухня, се налага да намеря модел, който да макс. 52-52 см широк /шкафа е стандартен 60 см/ ...
    Като фукнции - стандартните /разбира се с по-малък капацитет за кг поради размера/ ... отложени стартове и до 1000 оборота. Очаквам мнение за определни марки.
    Бюджетът - без съществено значение /в разумните граници до 700 например/
    Предварително благодаря

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

kimmik, провери първо ремъка как е - дали е разхлабен/износен. Ако е наред, сменяй кондензатора (струва 5-6 лв.).
    Успех !

13. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Перални,Препоръки 2008г

и ние вероятно ще сменяме пералнята
    днес видях на промоция ето тази:
    моля за мнение - това е пералня със сушилня
    по модела може ли да се разбере къде е произведена?

BOSCH WVD-24520EU

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Имате ли наблюдения по въпроса за лопатките в казана на пералните? Аз си харесах едно зануси, но те вътре са пласмасови. Има ли проблем в смисъл чупят ли се и оправят ли се ако се счупи?

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от freakobg
    Имате ли наблюдения по въпроса за лопатките в казана на пералните? Аз си харесах едно зануси, но те вътре са пласмасови. Има ли проблем в смисъл чупят ли се и оправят ли се ако се счупи?
    Това да ти е проблема! Всичките са пластмасови.
    Трудно ще се счупят при нормална работа от механично усилие. Вече друг е въпросът от какъв точно материал са и дали той е устойчив на перилните и избелващи препарати, които ползваш!

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026106
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09034566
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09029827
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09023324

За тези 4 пералнички какво мислите? Аз сериозно се замислям за Амиката правена в Полша, защото Зануситата са турски,а Електролукса не знам къде е сглобяван.

18. Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте,Предстой ми закупуване на пералня.Мислех че съм намерил пералнята която търсех докато не прочетох по - голямата част от мненията в тази тема.Докато четях се появиха следните въпроси на които не мога да намеря отговори.
      1.Всички казани ли на пералните Индезит са направени така че да не позволяват смяна само на лагерите?Как мога да разбера дали мога да сменя само лагерите без да сменям целия казан?
      2.Пройзвеждат ли се все още перални с механични програматори?
    Някой може ли да ме ориентира кои казани се отварят за да е възможна смяната на лагерите.
          Ще се радвам да получа отговори, за което благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 17 ПърваПърва ... 614151617 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Газов котел - мнения и препоръки 2008г
    От karim във форум Отопление
    Отговори: 115
    Последно: 26-12-08, 01:34
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе