Само да вметна нещо - в Чехия примерно 90% от покупките на техника стават по Internet!
А нашите големи търговски вериги даже не си правят труда не само да предлагат стоки On-line, но не си актуализират сайтовете дори!
Само да вметна нещо - в Чехия примерно 90% от покупките на техника стават по Internet!
А нашите големи търговски вериги даже не си правят труда не само да предлагат стоки On-line, но не си актуализират сайтовете дори!
хм, аз мисля, че единствено сайта на техномаркет(без да ги рекламирам като магазин) се обвновява често, има справка кое къде се продава и нещата са точни. Веднъж бях тръгнал да купувам един малък продукт от тях, който беше в промоция, но в магазина ми казаха, че нямат от него и после като се върнах проверих и наистина показваше, че го няма в магазина им, в който ходих. Но технополис, метро, кауфланд ...почти никакво инфо за стоките си нямат на сайтовете си. Иначе няма лошо да се поръчват неща по интернет, но все пак е хубаво първо да си ги видял на живо, защото живата гледка е много различна от картинката.
Извинявай но точно техномаркет бяха най-назад с инфото от сайта им. Даже консултантите им в магазина иронично отговаряха на въпросите ни за конкретни модели, харесани от нас и неналични в магазина им с думите "Еее вие сеа кво искате, то в сайта е едно, друго е какво е имаме тука!". No comment.
Някой познава ли марката перални ELIN ?
Ще съм Ви много благодарен ако споделите мнения за нея!!!
P.S. и ЕДИН ВЪПРОС: Коя марка и модел е НАЙ-БЕЗШУМНАТА пералня която може да се купи днес?
Коя марка и модел е НАЙ-БЕЗШУМНАТА пералня която може да се купи днес?
Ariston от новата серия Hotpoint
Здравейте колеги ,Първоначално публикувано от sunshine0
Благодаря за помоща! Но не мога да намеря в сайта на Техномаркет например кой от моделите на Ariston е от от новата серия Hotpoint.
В информацията по сайта им това не го пише.
Къде да гледам за да разбера модела от новата серия Hotpoint ?
Благодяря предварително.
P.S. Б`а си мамата...
Имахме Перла 04 и до преди седмица си работи читаво-29 години. При непрекъсната употреба и и отгледани 3 деца.Само смяна на ремъци, гума за вратата, и лагери.
Купена в деалечната 1980 г. когато се роди първото ни дете...С Италиански части и комунистическа сглобка в "Елпром"... Сега и "новите" комуняги, и италианските части са ментета.
Абсолютно сигурен съм , че сега каквото и да си купя сега няма да ме изкара толкова години. А и вече не ни е необходимо - нас вече няма да ни има -) -) .
Нямаме проблеми с парите и мога да си позволя и цена от три бона, само да нямам проблеми с машинката. Какво мога да си купя в БГ?...или да си я поръчвам от Германи...или...?
От Варна съм. Тук търсих "Хувър", но ме изгледаха като извънземен.
Помагайте !
Чул съм, че "Miele" е Мерцедесът на пералните. Преди около 2 години и нещо купихме Аристон - комбо със сушилня. Тиха, 1200об., наистина суши. Над 800лв беше. Вчера ме одрусаха за ремонт с 350лв!!! Типичен дефект било. На високи обороти на центрофугата хвърляло пяна върху електрониката на програматора. Смениха цялата платка. "Ако съм имал само чип - да го сменя, те нямали".Първоначално публикувано от Kristoff
Та - не бих купил пак Аристон. Преди това имах Канди. Голяма дивотия. Друсаше като магаре, което хвърля къчове. Изкара с мъки много години и изгоря от теч върху двигателя. Пак марка "аут" за мен.
Преди да купим този Аристон, проверихме как стои въпросът с Мийле /Miele/. Имат представителство тук, но искат до 5000лв и 2-3 седмици за доставка. Та решихме, че по-добре 4-5броя Аристон-и, вместо 1бр "вечна "перало-сушилня". Но, пак повтарям, аз не бих купил пак същата марка. Иначе, много удобна е тази комбинация със сушилня. При сушене не изпуска пара наоколо - кондензира я вътре и я източва по дренажната тръба.
Стенли, мерси !Първоначално публикувано от Stanley
Не съм толкова богат, че да си позволя такива боклуци. Купи си ти Нео .
Колеги, някой не знае ли в България да се предлагат Миеле или Хувър ?
10х
Попаднах на това, написано преди около една година:Първоначално публикувано от Kristoff
http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=5982
Ето и друго:
"...GiN прав си за Miele втора ръка или стар модел, но нова. Иначе марката се внася в България от Миле Център Москов ЕООД София ул. 6-ти септември № 1, тел. 987 91 53... ", от линка:
http://www.google.bg/search?num=100&...a=lr%3Dlang_bg
Точно с тези говорих преди 4 години, но дали още съществуват - не знам...
Моля ви,трябва ми упътване на български за перални Electrolux ewf-805!!!!
Първоначално публикувано от dedis
dedis, благодаря !
Свързах се със фирмата в София и ще ми изпратят каталог с цените.
А днес в един от магазините на Зора ми казаха че единственно модела на BOSCH WAE 20461 BY е събиран в Германия.
Някой има ли наблюдения за този модел ?
Някой да има впечатления за пералните ELIN ? Много ми ги хвалят, но за първи път я чувам тази марка.
И на мен ми предстои купуване на пералня.КАто ви чета май се насочвам към AEG или BOSCH но незнам кой модел точно.Помагайте с идея
Здравейте!
Трябва ми упътване за работа на пералня whirlpool FL 5085.
Помагайте ако можете