Страница 19 от 20 ПърваПърва ... 917181920 ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 298

Перални,Препоръки 2009г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Перални,Препоръки 2009г

Някой има ли впечатления за BOSCH WAE 20362 BY - на промоция е в технополиса с 5 години гаранция... 1000 оборота на мен са ми достатъчни - притеснява ме дали наистина качеството им си заслужава цената ?
    Другия вариант ми е :

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052948

WHIRLPOOL AWO/D-63205 - 599 лв, с 5 години гаранция и тя...
    Изискванията са ми 6-7 кг да пере, кратка програма да има и да е качествена пералнята

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от bailey4e
    Избор има наистина голям, избягвайте Gorenje, разочарова ме много тази пералня, следващата ми по всяка вероятност ще е Siemens - ако има някой, който разбира повече, моля да ми посочи на кой модел би се спрял от тези - http://siemens.expo2000.bg/peralni-mashini.html
    Сподели с какво точно те разочарова Горение?

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от phazor
    Някой има ли впечатления за BOSCH WAE 20362 BY - на промоция е в технополиса с 5 години гаранция... 1000 оборота на мен са ми достатъчни - притеснява ме дали наистина качеството им си заслужава цената ?
    Другия вариант ми е :

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052948

WHIRLPOOL AWO/D-63205 - 599 лв, с 5 години гаранция и тя...
    Изискванията са ми 6-7 кг да пере, кратка програма да има и да е качествена пералнята
    Вземи си Боша, ако по високата цена не те притеснява- няма да останеш разочарован. Уърлпула за мен е компромис. Успех

5. Тук е от
    Dec 2009

Перални,Препоръки 2009г

Здравейте, моля за вашите компетентни съвети. На нашите им трябва нова пералня, старата се развали. Спрели са се на тези модели:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054786 - ZANUSSI ZWF-3105
    http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/di...=3%29/.do?rf=y - INDESIT WIN 102
    http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...5D%29/.do?rf=y - CANDY GO F510

Коя бихте препоръчали? Предварително благодаря на всеки дал мнение.

http://www.zora-bg.com/main.php?p=pr...d=8118&hotels= - Electrolux EWF 10149 W тази също са харесали, но не могат да решат.
    Коя от трите е по-сполучлива? И мнението ви за този модел електролукс EWF 10149 W?

6. Тук е от
    Oct 2008

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от diterh
    Вземи си Боша, ако по високата цена не те притеснява- няма да останеш разочарован. Уърлпула за мен е компромис. Успех
    Ужас... видях го на живо Бош-а и много готин... Ще трябва да увелича бюджета май... Малко ме притесняват тези дисплейчета и бутончета да не почнат да се повреждат, че колкото е по сложна машината толкова по-вероятно да дефектира... Да очаквам ли от него да работи доста по-тихо и икономично от Уирпула и доста повечко години ? И двете са с по 5 години гаранция...

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Перални,Препоръки 2009г

Не се безпокой. Ще я ползваш безпроблемно повече от петте години.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2009г

Впечатления от Indesit IWB-6103? Кое е най-доброто до 550 лв?

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Мииии форума е негативно настроен към индезита (може би има защо). Гледам я на промо в Технополис, а над нея има 1 Електролукс пак с 5 години гаранция за 569лв - аз бих взел нея. Ако са ти много парите вземи Зануси или чакай нова промоция другата седмица

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2009г

А това:
    CANDY GO F510 (469 лв промо в ТП) или CANDY GO 106 DF (549 лв в ТП)?
    Като цяло кои са добрите марки (или тези, които не е добре да се купуват)?

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2009г

Ми някой ги беше изредил....

Miele, Bauknecht.....
    Bosch, Siemens, AEG...
    Electrolux, Zanussi.....

Гледам, че някои хвалят Ariston и Candy. Не знам аз имам Зануси 6105 и съм доволен много. Хващай нещо с по-дълга гаранция и купувай (стига да не е НЕО). Почети 20-тина страници за да се ориентираш или чакай и други мнения..иии така.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Човече, за нищо на света не вземай индезит. Вероятноста да искараш гаранцията безпроблемно е под 30%.Казана и е капсолован и не подлежи на никакво обслужване, а семеринга на вала изпуска точно в края на гаранцията, след което риташ бакъра. Ремонта е окло 300лв. Дай още 20 лв и търси от къде да си купиш този модел на бош WAA16162 също с 5г. гаранция.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Перални,Препоръки 2009г

Привет на всички, които са в размисъл относно модел автоматична перална машина...

Наскоро се проби казана на нашата Перла-05 и се наложи да изчета доста материали в Нет-а. Технически грамотен човек съм и като видях какво се пише за новите модели ми се стъжни. Е, рекох си, ще търся по-малкото зло, евтина машина и да не правена в Турция или Румъния. Набутах се в "Зора" и "Денси", гледах, умувах и...спрях се на едно Снайге за 400лв, но не ми вдъхна доверие, щото е правено в Турция и като ми казаха, че ги поддържат БГ Сервиз ми се отщя съвсем. Така и сега кво правим...запалих каручката и се отнесох да Кауфланд в кв.Овча Купел, там има магазин Домо, който си е Техномаркет. Влизам и се лепвам за един Electrolux EWF8040W. Съвременна машина с електроника, но без шарени дисплеи и прочие глупости, централна врътка за избор на програма и допълнителни бутони за обороти на центрофугата, ежедневни програми, допълнително изплакване и отложен старт плюс голям бутон пуск/стоп. Индикацията е със светодиоди, управлението интуитивно, не е зле. Долу вдясно има капаче за почистване на филтъра и маркуче за източване ва водата от помпата преди това, да не стане локва пред машината, умно...Насреща имаше модел на Зануси 1:1 с тази, явно се правят в един завод, Гаранция 5год., но пак опираме до БГ Сервиз, лошо. Решавам да я взема, но се оказва само тази мостра, хммм. Викам си или/или...като видях как я опаковаха, лошо ми стана, увиха тънък полиетилен със стиропорени парчета по ръбовете, нищо работа. Отивам да плащам и казвам, че не ща оригиналната гаранция от тъпия сервиз. Мацката на касата се ококори...бре, ми сега...ходи напред-назад и накрая носи неква листовка на Техномаркет, които правят застраховка за 5год. и дават гаранция за същото време, като времето за реакция на сервиза е 24ч. Искат още 39 кинта отгоре, като застраховката покрива даже и случай на паднал самолет върху сградата Викам на мацката да пише фактурата и да плащам, че ми порасна брадата да вися в магазина. Писането и разправиите продължиха около час, като накрая ми беше обяснено, че мога да върна стоката в рамките на три дни, ако не съм доволен и тва направо ме хвърли в оркестъра.
    На другия ден викам един образ с голям багажник на колата, товарим внимателно машинката, лека е, има-няма 60кг и я изсипвам в къщи почти здрава. Преди да я монтирам свалям транспортните блокировки и съответно отварям задния и горния капак, да видя за кво иде реч. Лелеее, от метал са само барабана, ел. мотора и корпуса. Платката с електроника е абсолютно незащитена от влага, иначе монтажа сносен горе-долу. Затварям всичко, връзвам вода, канал и пускам чудото на техниката. Бях чел предварително, че този модел е шумен и това е вярно наистина, макар на мен да не ми пречи. Шумът, който се състои от виенен и свистене е създаван от колекторния ел. мотор под казана и това е неизбежно при такъв тип мотори. Същото е при бормашини и ъглошлайфове. Това са мотори, чиито обороти лесно се регулират с евтина електроника за да има машината интелигентно управление и същевременно ниска цена. Досега е пускана няколко пъти с различно количество дрехи и нямам забележки като изключим шума. Много интересно развърта центрофугата, като усети лека вибрация спира и почва много бавно да вдига обороти докато разпредели, накрая на макс. обороти няма никакво помръдване.
    Е, малко дълго стана, но се надявам да съм полезен с тази информация...

16. Тук е от
    Dec 2009

Перални,Препоръки 2009г

Моля за бърза помощ-
    За коледа съпругът ми е решил да ми купи нова пералня,искам да е немска и цената да е до 800 лв.Много ви моля аз се колебая между аег,и бош,та затова ако може с директен линк към техномаркет да ми препоръчате каква да си купя.
    Благодаря ви предварително.

17. Тук е от
    May 2007

Перални,Препоръки 2009г

качествено пране т.е изпиране .Надеждност. т.е дълга работа без ремонти . колкото може по малко екстри в смисъл колко време е работила колко и остава и тн глезотии които като се повредят струват от 200 300 лв нагоре ориентировачно казано . Накратко преди 2 дни взехме горене 50105 . Първи впечатления са много добро почти отлично изпиране на замърсени яки и петна Стари лекета е няма как да се премахнат и на ръка е невъзможно . Дрехите са подчертано полусухи след центрофугиране и бързо съхнат. Лесна за разбиране . Внимание преди включване да се освободят блокиращите болтове .При центрофугиране в ниските обороти се получава лек стържещ шум от сервиза казаха че е от уплътнението . Някъде по форуми бях срещал подобен случай . Шума е сравнително поносим. По важните неща ги казах .

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от karogomi
    Моля за бърза помощ-
    За коледа съпругът ми е решил да ми купи нова пералня,искам да е немска и цената да е до 800 лв.Много ви моля аз се колебая между аег,и бош,та затова ако може с директен линк към техномаркет да ми препоръчате каква да си купя.
    Благодаря ви предварително.
    Искаш да е немска марката, или да е произведена в германия http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-do...ushilni&pid=19 това ако не се лъжа е единственият модел на бош, немска зглобка в БГ. Не ти достигат 200лв.За АЕГ мисля, че няма, но не съм сигурен.Ако някой има наблюдения да сподели. Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 20 ПърваПърва ... 917181920 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Газов котел - мнения и препоръки 2009г
    От Saint във форум Отопление
    Отговори: 821
    Последно: 30-12-09, 00:43
  3. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе