Страница 9 от 20 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 298

Перални,Препоръки 2009г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Перални,Препоръки 2009г

може ли някой да помогне за проблем с пералня privileg 6016 e дава проблем с код f63

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2009г

Някой може ли да помогне за ръководство на български за пералня ELECTROLUX 12680
    В магазина ми казаха, че го има в казана, обаче...се оказа на всякакви други езици, но не и български.
    По мрежата пак същото - без на български.
    Предварително благодаря

4. Тук е от
    Oct 2008

Перални,Препоръки 2009г

Препоръчайте ми пералня с горно отваряне до 800-850 лв.

5. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Привет , предстои ми нансяне в нов апартамент и трябва до деситина дена да си купя пералня , печка и хладилник, може ли да ми препоръчате някоя добра марка .
    За пералня не искам електроника но поради липса на такива с механично , ми трябва да е с максимално малко да е около 1000 оборота и да е АА клас , по същия начин искам да е хладилника . Спряла съм се на тези два модела :

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011176

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029475

Може ли да ми кажете нещо за тях и заслужават ли си , или да ми предложите нещо подобно. Благодаря предварително :-)

6. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
    Някой може ли да помогне за ръководство на български за пералня ELECTROLUX 12680
    В магазина ми казаха, че го има в казана, обаче...се оказа на всякакви други езици, но не и български.
    По мрежата пак същото - без на български.
    Предварително благодаря
    Същото ми се случи и на мене.След като не намерих ръководство на български /в казана/, отидох в магазина и го поисках.След няколко минути получих компютърна разпечатка. Моят магазин беше Технополис....

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2009г

snowwhite17,
    За пералнята - модела, който си харесала е сносен, но няма отложен старт (който според мен е голямо удобство). Разгледай този модел. Дисплея също е в плюс.
    За хладилника - приличен, но разгледай моделите на Либхер. Малко по-скъпо, но определено си заслужава!
    Успех!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от fikata
    Същото ми се случи и на мене.След като не намерих ръководство на български /в казана/, отидох в магазина и го поисках.След няколко минути получих компютърна разпечатка. Моят магазин беше Технополис....
    Ясно, пак малко българска работа...
    На мен и на руски, и на английски не ми е проблем да се оправям, но...ми омръзна да обяснявам, та затова питах дали го има някъде по мрежата.
    Все пак дано съм полезен на всички останали, които четейки това ще избегнат този макар и незначителен, но леко дразнещ проблем.
    Искайте си всичко на място Пълна коректност в България няма, но това си го знаете

10. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от *George*
    snowwhite17,
    За пералнята - модела, който си харесала е сносен, но няма отложен старт (който според мен е голямо удобство). Разгледай този модел. Дисплея също е в плюс.
    За хладилника - приличен, но разгледай моделите на Либхер. Малко по-скъпо, но определено си заслужава!
    Успех!
    Понeже си от запознатите, бих желал да те попитам за мнението ти относно ELECTROLUX 12680. По-скоро за евентуалните и недостатъци

11. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Цитат Първоначално публикувано от *George*
    snowwhite17,
    Успех!

А да са около тази цена защото за около 1500 - до 1700 трябва си купя печка , хладилник и пералня , предстои ми основен ремонт , а края на юли бебе и немога за съжеления да си позволя нещо повече, благодаря предварително

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2009г

Bojidar_Iliev,
    Не съм от най-запознатите...
    Модела, който си избрал по описание си има всичко... А и доколкото разбирам си се запознал и с инструкцията за употреба. Единствено това, че май е сглобяван в Полша. Но не е фатално - то всичко е въпрос на късмет (както с колите, жените...). Действай и успех !

snowwhite17,
    Виж и тези модели перални - като по-евтина алтернатива: тук и тук
    Мисля, че ако вземеш комплект уреди от една марка май правеха някаква отстъпка...някъде... можеш и това да провериш за всеки случай.
    Успех !

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2009г

Да, в техномаркет правеха миналото лято такава отстъпка за няколко уреда от 1 марка, но сега не знам. Даже си имаха отделна брошура за комплектите.

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Моля за коментар от запознати или ползвали Candy GO 106.
    Съпругата ми я хареса, устойва ме по цена и това което видях като характеристики в нета и утре ще ходя да я платя.
    Нали няма да псувам скоро? а и дали да ходя да плащам
    Благодаря предварително...!

16. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Eee ! Няма ли кой да удари едно рамо ...

17. Тук е от
    Oct 2008

Перални,Препоръки 2009г

Мога ли да помоля за мнение за този модел пералня?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019049

18. Тук е от
    May 2009

Перални,Препоръки 2009г

Ами вече хванах тази за ушите и да става каквото ще http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1320
    Благодаря Ви за вниманието!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 20 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Газов котел - мнения и препоръки 2009г
    От Saint във форум Отопление
    Отговори: 821
    Последно: 30-12-09, 00:43
  3. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе