Имам въпрос: Ако съдомиялната не се ползва през зимата и се намира в помещение в което при ниски температури може да замръзне какви мерки могат да се вземат за да се предотврати това. Някой ако е имал този проблем моля да сподели.
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Имам въпрос: Ако съдомиялната не се ползва през зимата и се намира в помещение в което при ниски температури може да замръзне какви мерки могат да се вземат за да се предотврати това. Някой ако е имал този проблем моля да сподели.
Съдомиялната е със 2 перки- понеже е от по тесните
- на кошница има по перка отдолу
Тези които са с 3 кошници имат и те по перка на кошница - така че лесно е!
Дори и на най бързата програма - 0.30мин измива перфектно - сега сме с ефтини таблетки от лид.. и няма разлика с по скъпите в миенето
Да, за перките е наистина така. Много се чудехме коя да вземем, но в крайна сметка се спряхме на HotPoint Ariston 835X. Бекото също изглежда много добре.
Снощи беше първото пускане и мисля, че се справи отлично!
Beko dfn 6833 - има ли за изминалото време нЕдоволни от съдомиялната.Всяко мнение от ползватели ще е полезно.
Имаме същата съдомиялна буквално от вчера, но нещо не можем да се справим с настройките - моля те да обясниш как се наглася степента на твърдост на водата, че с жената се мъчим 2 дни и не можем да намерим описанието в книжката. Бутон някакъв ли е, комбинация ли, чрез дисплея ли става?
Благодаря и успешен ден!
Здравейте и аз съм изправен пред избор на съдомиялня
виждам, че Beko са фаворит тука ( не искам да обидя някой) така е според анкетата
Аз съм се спрял на:
Beko din 5839 - 2 години гаранция
Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EU - 5 години гаранция
Beko-то е натоварено повече :
Повечко програми,
има и трета кошница за лъжици и вилици
А++ клас е
Може и да не съм много точен с изброените неща, споделям, какво ми казват консултантите в "всичкотата"
Споделете мнения
Поздрави
Мерси много, момчета, оправихме се. Електронното нагласяне е ОК, ама този механичен превключвател вътре в самия корпус остана загадка. На него също се задавала степента на твърдост - еднаква със зададената чрез дисплея.
Това добре, ама турците нещо не са го измислили, моля ви да погледнете прикачената картинката и ще разберете какво имам предвид - кое е "стрелката" според вас и кое число сочи "врътката" в средата?
Здравейте, трябва ми упътване за съдомиялна машина Whirpool ADP 4737, може и на английски
Привет на всички.Ще купуваме миялна.Дилемата е между http://www.technopolis.bg/medias/sys...8214659102.jpg
и тазиhttp://www.technopolis.bg/medias/sys...g.Едната е стар и доказал се модел.Другата
е нов модел с нов мотор.Има разлика и в цената.Даите мнения,коя да е.Благодаря
- - - - - - - - - -
никои нищо ли не знае за тия две миялни
за новия pro smart motor някои да знае нещо