Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е съдомиялната ви ?

Гласували
337. Не можете да гласувате в тази анкета
  • АЕG

39 11.57%
  • Beko

60 17.80%
  • Blomberg

8 2.37%
  • Bosch

71 21.07%
  • Candy

4 1.19%
  • Daewoo

3 0.89%
  • Electrolux

36 10.68%
  • Fagor

3 0.89%
  • Gorenje

21 6.23%
  • Hotpoint-Ariston

20 5.93%
  • Indesit

10 2.97%
  • Midea

14 4.15%
  • Neo

0 0%
  • Siemens

14 4.15%
  • Whirpool

23 6.82%
  • Zanussi

8 2.37%
  • Conegliano

3 0.89%
Страница 79 от 80 ПърваПърва ... 296977787980 ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1188
Like Tree157Одобрявам

Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

@dodo_pv знам че твоето магаре винаги е по - мъжко - да не се засегнеш сега… та Боша който гледах беше Полски. Колега @i486 да съгласен съм с теб. Да не забравяме че като нови всички изглеждат добре дори най - евтините. Не отричам качествата на Бош-а който тази година усилено се препоръчва просто всеки си има гледна точка и свои си приумици.
    @dodo_pv не съм дал квалификажия на сериза за Бош а просто че няма сервизна фирма която да ги поддържа в Димитровград конкретно. За Хасково проучих кой е сервиза и … ами не благодаря…. Не съм доволен от услугите им.
    Ще го кажа така по вероятно е да си купя отново Беко и да знам че имам сервиз на една ръка разтояние, от колкото този сервиз в Хасково.
    Благодаря на всички включили ли се.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Имаме малка не-вградена AEG. Корпусът изглежда съвсем еднакъв с Candy и още 1-2 евтини марки. Като копчета и лампички имат малка разлика. Най-дразнещо е самото закопчаване на вратичката - някакъв пластмасов зъб се закача с блъскане. Аналогичната Бош е доста по-добра откъм закопчаване, но копчетата ѝ са отдолу и не бяха удобни за мястото където стои. Предполагам някой произвежда корпуси и си поръчват различни производители, а управлението им е различно. Най-тъпото е, че програмите са по 2-3 часа. Стара AEG със същия формат има доста по-кратки програми без да са за изплакване на чаши.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Не знам колко да са влошили качеството на БЕКО, моята е на 15+ години. Имам приятел със същия модел, който го купи 2г по-рано от мен. Аз нищо не съм ремонтирал, той наскоро смени един поплавък, който бил направен от нещо като стиропор и се разпаднал. Та общо взето за 15 годишен модел все още се намират части.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Да са го намали качеството от Беко колко да са го намалили това е за 6 години

П.П Но да не забравяме че за тия пари толкова мисля бяха около 600 лева. Само да вметна че при поръчка на новите от магазина казаха че са им болка тия перки….. така че имайте го в предвид.

Съжелявам за оф-а че не съм по темата с избор на съдомиялна.
    Този пост е редактиран от Иван Вълков; 18-09-25 в 12:32.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Как преценявате на око как ще се държи пластмаса след 5-10г?

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Добрата преценка предполага прилично техническо образование и добър опит. Има си улики.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Аз как преценем : като видя изработката на самият детайл, как е завършен, на допир и тежест( ако може да се усети). В конкретния случай перките на Беко без значение от модела са доста олекотени, на допир и леко почукване прави впечатление че са крайно тънки. Отделно където са слепени има остатъчни мустачета. Спрямо перките на предишния Индезит направо изглеждат все едно са от зрънчо - но да кажем че заради разликата в годините и т.н. Но когато бях на място в магазина просто изработката на Миеле и АЕГ са ми фаворити след това е Бош ( но тука и цените са други).

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Изработката е важна, но когато става въпрос за ефективност и безпроблемна работа, там Bosch са №1. Miele може да са бутикови и уж с по-добра изработка, но от тях има доста повече оплаквания за дефектирали уреди (конкретно за съдомиялни говорим). Същото и при AEG.
    Gena_bs одобрява това.

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

АЕГ не се долюбва в този форум, но у нас имам 5-6 уреда АЕГ/Електролукс като всички вече на на 5-6+ години нямам нищо дефектирало освен едно копче на печката което струваше 30 лв ... конкретно съдомиялната ми която също е 45 см и се ползва почти ежедневно няма никакви дефекти и измива отлично .. някой горе спомена че програмите са по 2-3 часа - не е вярно ,има всякакви програми включително една 30 ли 40 мин ли беше ,за стъкларии

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Аз също харесвам AEG. В момента у нас фурната и котлоните са на AEG и са без забележки. Предишната пералня също беше AEG и беше страхотна, макар и нисък клас. За съдомиялните им (както и за тези на Miele) съм чел доста негативни отзиви, докато за тези на Bosch мненията бяха на другия полюс и именно за това се спряхме на тях. И не съжалявам.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    АЕГ не се долюбва в този форум, но у нас имам 5-6 уреда АЕГ/Електролукс като всички вече на на 5-6+ години нямам нищо дефектирало освен едно копче на печката което струваше 30 лв ... конкретно съдомиялната ми която също е 45 см и се ползва почти ежедневно няма никакви дефекти и измива отлично .. някой горе спомена че програмите са по 2-3 часа - не е вярно ,има всякакви програми включително една 30 ли 40 мин ли беше ,за стъкларии
    То ако става дума, имам АЕГ(ама с главни) микровълнова на близо 20г., върхов клас, която още работи безупречно, само една крушка съм сменил.
    Но АЕГ, вече не е като АЕГ.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

И АЕГ тръгнаха по нанадолнището с инономиите. Имам стара тяхна фурна, която почти без изменение се произвежда и до днес. Близък, който се занимава с ремонт и продажба на бяла техника ми казва "Гледаш ги, модела един и същ, а ламарините два пъти по тънки и не дай си боже да пуснеш самопочистване на висока температура, тавана на фурната се нагъва като дунавски вълни.Пази си я докато предаде богу дух" Ся е на вилата, та затова разправям, че при нисък бюджет се взима това с най голямата гаранция, не за друго, а поне за това, че живота на влюжените материали е изчислен до края и и от там насетне всичко е печалба.
    Gena_bs и Palev харесват това.

16. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Така след като Beko-то тотално отказа да измива на горния ред… ми писна и вече на смяна е Bosch SPV4EKX24E намерих я намалена в Зора за 960 лв което на фона на останалите 4-ти серий е доста изгодно. Няма трета кошница но пък има автоматично отваряне на вратата и възможност за настройка през приложението( не съм му фен). Та така да е честита на жената новата отмяна … надявам се да изкара поне 5 години. Благодаря на всички за насоката.
    Този пост е редактиран от Иван Вълков; 25-10-25 в 10:58.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Честита да ви е. Със сигурност ще изкара много над 5 години. А приложението си е супер. От него може да се задават допълнителни програми, които иначе ги няма.
    Иван Вълков одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Ако носи вода, препарат, нарежда и изважда чиниите това приложение наистина ще е супер!
    Иван Вълков одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане
    От mvarbanov във форум Бяла техника
    Отговори: 1348
    Последно: Днес, 11:10
  2. Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Бяла техника
    Отговори: 1747
    Последно: 19-07-25, 20:19
  3. Ютии и гладачни машини / FAQ - избор ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 100
    Последно: 07-01-25, 22:21
  4. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  5. Мнения и обсъждане на tv LG LCD 37LD420
    От pacho-gr във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 08-07-10, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе