Препоръката на почти всички знаещи, относно марка съдомиялна машинa е Bosch!
Основният довод - най-добре вършат това, за което са създадени. Най-качествено измиват всичко, сложено в тях.
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Препоръката на почти всички знаещи, относно марка съдомиялна машинa е Bosch!
Основният довод - най-добре вършат това, за което са създадени. Най-качествено измиват всичко, сложено в тях.
Мдам, и има резервни части за стари модели.Вярно скъпички, ама ги има.Ся требе да хвърлям работеща миялна Електролукс заради пусковия бутон, който не задържа и го няма никъде.
https://www.ebay.co.uk/itm/163175742668 нещо такова ли ???
@vlado 66,
Нещо не може ли да се побългари?
Напиши Prod. № (PNC) или модела на миялната. Както и на самия бутон/ снимка, евентуално.
Етикетът с данните трябва да е на вратата, отдясно отстрани горе.
Машината е на над 15 год. Преди доста време я отворих за побългаряване, ама не става.![]()
Търсиш за модел ESF 473/ PNC 91171304300.
Dishwasher On/Off Switch Part № 50287473008 50287473008 КЛЮЧ ЗА МИЯЛНА МАШИНА | TetShop
Не знам къде и какво си търсил, но ето:
Бутон за пералня Beko, AEG, 6извода, 50287473008 (electroinvestbg.com)
Пише, че става и от beko: Part № 0512024
Купи си два, за да имаш резерва!
Сигурно има и други взаимозаменяеми части с beko.
Успех!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 06-06-24 в 08:39.
Тази функция на боша, PerfectDry със Zeolith заслужава ли си. Модела е smv6zcx06e и струва 1649 лв и е 6 поколение и има функция Zeolith . Чудя се и за ето този модел smv4ecx21e четвърто поколение без Zeolith и струва 1199лв в технополис. Вярно по-скъпате е и по нов модел, но струват ли си парите за нея с тази функция с Zeolith или, ако взема и по-евтината няма да сгреша тя е и по-стар модел и няма такава функция Zeolith
Този пост е редактиран от vastas; 07-06-24 в 14:41.
То не е до модела. Ниската серия няма Zeolith. Zeolith-а си заслужава със сигурност, но при повреда е по-тегаво за поправка. Поне такава информация имам аз. Вкъщи взехме без Zeolith. И с 4-та серия няма да сбъркате. А ако ще давате повече пари, може да погледнете и Miele. В момента има два модела, които са намалени до 1,8.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 07-06-24 в 14:22.
Ние сме с 45 см, 6-та серия и е идеална. Ползваме главно автоматичната програма, а миенето зависи повече от препарата. У нас не се готви много много и ползваме предимно теченС таблетки резултата е по-добър, но там картинките по чашите заминават, имайте го предвид. Лично за мен сушенето е идеално.
Здравейте! Вчера си закупих съдомиялна Индезит и има някакъв проблем! Каквато и програма да пусна уж тръгва,но след малко спира и като я отворя таблетката си стои и е мокро вътре.Възможно ли е да е заради солта, че сложих сол във форма на топчета? Благодаря ви!
Отворих я, обаче възможно ли е да се е прегънал маркуча за водата
Не се ли чува да пълни вода?