Връщай я докато е време, щом е на два дена.
Връщай я докато е време, щом е на два дена.
Еми искай друга марка,явно с дефектни.
Опаковани фабрично с найлон, стириопор, всичко както трябва.
А сега е време да споделите откъде вече втори път ви доставят повредена машина!
За да не се набутват и други колеги поне.
Може да е проблем с този модел, но да мирише на изгорено е недопустимо и опасно. Използвал съм 5-6 различни марки и модели сушилни и никога не е имало подобен проблем. Какъв беше дефекта на първата сушилня?
Ще отговоря на въпросите ви, но искам първо да видя от сервиза какво ще кажат и дали наистина е дефектна машината. Не искам никой да обвинявам предварително! Факт е, че първата имаше проблем, но я смениха веднага с нова.
Направо я сменяй!
Чисто нова сушилня за толкова пари и веднага в сервиза! Тя почне ли така на кутсуз - по-добре нещо друго.
Къде е произведен модела?
Този пост е редактиран от pepita; 22-12-16 в 12:12.
Ми да, не я жалете. Ако и има нещо да си покаже по-скоро. Ако изчезне супер, защото винаги си е разправия с гаранционни облсужвания. До колкото видях, е от тип термопомпа. Не знам какво има да обгаря...
pepita,
от една седмица имаме AEG T8DBE48S, подобна на твоята. Лека миризма на гума имаше първото сушене, второто едва доловима и оттам-нататък никаква. Но говоря за лека, в никакъв случай на "изгоряла гума, пластмаса". Дано да изчезне, но ми се струва, че нещо не е наред.
Ами от сервиза това ми казаха. Сега ще видим ще изчезне ли миризмата, ако не започвам Война!!!
Сервиза ви пързалят. Това не е нормална работа!