Писах аз да я сменяте, ама кой да слуша!
Лично аз полско вече никога няма да купя!
Няма значение дали са отровни гъби или дефектни електроуреди.
Писах аз да я сменяте, ама кой да слуша!
Лично аз полско вече никога няма да купя!
Няма значение дали са отровни гъби или дефектни електроуреди.
Останах с впечатлението, че е купена online. Ако е така, то срокът е 14 дни.
Уредът явно е дефектен и няма какво да ви загалвикват с глупости.
Ако в сервиза не могат да се справят, да попълнят съответната типова бланка и в магазина ще са длъжни да ви заменят уреда.
Успех!
Не е купена онлайн, а от една от големите търговски вериги. Първата я смениха, но не дадоха никакъв документ и сега няма как да докажа, че втората машина е на четири дни. Направих си експеримент и звъннах в още един сервиз. От там ми казаха същото. "обгаряла пластмасата"
Колеги, благодаря за информацията и мненията, които давате. Два въпроса:
1) Каква според вас е разликата между тези два идентични модела AEG с по една буква разлика в модела:
- AEG T8DBE48S
+СУШИЛНЯ AEG T8DBE48S | Сушилни | Домакински електроур
и
- AEG T8DBG48S
+Технoмаркет - онлайн магазин
2) Кое според вас е по-добре:
- Някоя от горепосочените, произведена за нашия пазар, но с 60 месеца гаранция
или
- Аналогичен модел с транспортен дефект, с 24 месеца гаранция, но произведен за Германия/Холандия, например:
+Сушилни / aeg / T77684EIH / Нови уреди с транспортни дефекти / Магазин за бяла техника в град Варна
+Сушилня AEG T86597NIH
?
Благодаря предварително!
5г.гаранция по доброто решение за теб.
Здравейте, проблем ли е сушилнята да е в кухненски бокс, който е общ с хола? Общо е 40 кв.м. Спрял съм се на два модела СУШИЛНЯ AEG T8DBE48S | Сушилни | Домакински електроур и СУШ. ELECTROLUX EDH3488GDE | Сушилни | Домакински електроуред Каква е разликата, че ми изглеждат еднотипни. Мерси предварително.
Тъкмо ще си вържеш сушилнята за мръсния канал.Разлика някъде по функциите търси
Здравейте, има ли развитие с миризмата на сушилнята? Питам, защото съм се спрял на модел AEG T8DBE48S, но това с миризмите ме притесни а и не са немско производство ами са полски.
Интересно защо от сервизите са казали, че е нормално да обгаря?!?!?! Какво обгаря, сушилнята е с термо помпа, то е все едно да си вземеш климатик и да мирише на пласмаса първите няколко дни, на мен ми звучи несериозно!
Като алтернатива електролукса EDH3488GDE би трябвало да е същия като споменатия модел на АЕГ, или бъркам?
За цена до 1200лв. какво бихте ми препоръчали? Какво бихте казали за Gorenje D8665N, тя е по евтина и е словенско производство. Има и по-скъпи модели на марката пак до споменатата сума.
Благодаря предварително.
Този модел Горене става. Върши работа има много функции и 3 годишна гаранция. Няма проблеми с миризми на изгоряло.
Моята още мирише. Значително по-малко от началото. Дрехите не миришат вече. Обаче е доста шумна. От сервиза днес ми казаха, пак им звънях, за да дойдат да я видят, че правели икономии и недоизпичали пластмасата, та затова мирише. Е, щом си позволяват икономии при сушилня за толкова много пари!!! Аз повече няма да си купя Електролукс и AEG!!!
Те хората сами признават,че Сульо и Пульо могат да произвеждат каквото си искат с техните брандове. Ама вие като чуете Electrolux и AEG си мислите за невероятни продукти.
За много години!
Бихте ли ми разяснили каква е разликата, между СУШИЛНЯ BOSCH WTY 887W3 | Сушилни | Домакински електроу и Технoмаркет - онлайн магазин ?
Парите, не са от значение при избора ( всичко вкъщи е Бош и съм доволен), затова и гледам само тази марка.