Osaka KFR21 мултисплит система. Много мощен за помеченията в които се ползва - около 20 квадрата. Вътрешните тела са тихи и елегантни. Външното тяло е много шумно има и вибрации (може да са от монтажа). Като цяло съм много доволен. Охлаждането е по-ефективно от отоплението. В стаяата ми през лятото в жегата температурата пада до 17 градуса. През зимата му е необходимо повече време за да стопли. Имам го от около 3 години.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат

. Външните тела също са много тихи- повече се чува свистенето на вентилатора отколкото компресора. При зададени Х градуса на дистанционното електронен термометър в противоположният ъгъл на стаята показва Х градуса*
. Външните тела също са много тихи- повече се чува свистенето на вентилатора отколкото компресора. При зададени Х градуса на дистанционното електронен термометър в противоположният ъгъл на стаята показва Х градуса*  - дори и тези дни (стаята е 6х4). Много рядко външното тяло прокапва- досега един път при мъгливо време. Вчера платих сметката за ток -80 лв (с включена всякаква консумация). Дано и следващият месец да е така*
- дори и тези дни (стаята е 6х4). Много рядко външното тяло прокапва- досега един път при мъгливо време. Вчера платих сметката за ток -80 лв (с включена всякаква консумация). Дано и следващият месец да е така*