Osaka CH-12JN* Неинвертор. Вътрешното тяло е малко тумбесто, с кръгъл индикатор посредата. Свети оранж и вечер е като дежурно осветление- изнервящо. Показва зададената температура и часа. Температурата я показва обаче само когато я зададеш. Няма стаен термометър. Пластмасите пукаха отначало, но зимата спряха. Не много шумен, но не и тих. Външното тяло не е много шумно и без вибрации (все още).
Изложение изток, с пряка видимост към морето, 6ти последен етаж.Стая 20 кв.м, стара дървена дограма, без изолация. Самото външно тяло е монтирано с тясната страна на изток (тази с кабелите и тръбите). Два контролни термометъра (живачни, хубави, не пръчки от 1 лев) - до външното тяло и диагонално на вътрешното, на 1 м. височина.* Зимата при -15, -22* зададени 25* беше 20 градуса. Не се заледяваше много, а* в най-големите студове почти не спираше !?!* Два три пъти го намирах да включва и изключва като полудял - на 2-3 секунди. Откачих му тръбичката за отводняването, всичко беше лед. След като се разледи тръбичката го изключих от мрежата за минута и се оправи. Явно от време на време му трябва рестарт. Като цяло, мисля, че е слаб за тази стая. Според мен е подходящ за малък офис или стая, в която светлината и шумът няма да правят впечатление. За разхода не мога да кажа защото всичко ми е на ток, а не съм сам и не мога да следя какво кога се включва. Миналата година плащах по 160-180 лв. и си беше студено. Тази платих най-много 130 и беше топло. Оценка 4.