Страница 158 от 159 ПърваПърва ... 108148156157158159 ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Втора употреба климатици

ще ти споделя една малка тайна K_ski.Йонизатора както му казваш наричан още като генератор на отрицателно заредени йон частици изпозлва висок волтаж, но с нисък ампераж .Зареждането на въздуха по принципа на ядрения синтез води до изтрелване от въпросня Йон генератор на отрицателно заредени частици наречени Аниони.Чрез 2 та полюса който виждаш се извършва генерация на отрицателно заредени молекули (35 000 на куб. м).Отрицателните йони, или аниони, са частици с допълнително един или повече електрони, които изпитват глад за положителен заряд .Този Глад ги кара да търсят положително заредени молекули тъй наречените от адаша Менделеев - Катиони,и точно такива молекули има в бактерялните среди и чрез изтрелване на тези йони се извършва стерелизацията на помещението -нещо което се прави в фабриките консервиращи храни зада запазят материята в чиста натибактерялна среда. Уреда изразходва в зависмост от това дали е ESD ili ISD йонгенерато от 22 вата до 25 вата консумация като износване на пластините е невъзможно заради прекалено дистантната и спецефична точка на съпротивление

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Митак,за йонизатора добре,но я кажи каква е разликата между него и плазма филтъра освен конструктивно?И плазмата генерира отрицателни йони,които променят заряда и превръщат кислорода в озон,и поляризират замърсителите като ги убиват и попадат в електростатичния филтър.Ясно е ,че си припокриват функциите.

4. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте и от мене
    Днес се регистрирах и направо с въпросите:
    Кажете мнението си за Мitsubishi MUZ-F2802, втора употреба за 830лв.,безплатен монтаж и 2 год.гаранция.
    казаха ми,че е 14-ка.С него ще отполявам спалня 18кв.м-северна,панел,без изолация само със сменена пвц дограма?!
    От този магазин купувах преди 4г друг Национал и все още съм много доволен.
    Ще приема всякакви съвети,но до края на другата седмица трябва да си взема.

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от todorov_pz
    Здравейте и от мене
    Кажете мнението си за Мitsubishi MUZ-F2802, втора употреба за 830лв.,безплатен монтаж и 2 год.гаранция.
    казаха ми,че е 14-ка.С него ще отполявам спалня 18кв.м-северна,панел,без изолация само със сменена пвц дограма?!
    Ето от този пост надолу има доста информация за модела https://forum.setcombg.com/index.php...7795#msg387795
    Но ми се струва, че това са много пари за толкова възрастен климатик.

А вътрешното изглежда така, на прикачения файл:
    Прикачени файлове Прикачени файлове

6. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

todorov_pz това което си записал MUZ-F2802 ,да не е от външното тяло преписано?Иначе ако вътрешното е с това изписване MSZ- F2802,то машината е навършила пълнолетие и бягай далече.На студено е около 10 000BTU,а на топло може и да е 14ка, но ако наистина е този модел-говорено е във форума за него от 1992г.и за тези пари, какво да се каже повече...Виж нещо със по свежа кръв-навярно оперираш със" Булхес."

gnf-ти я е намерил темата.

7. Тук е от
    Dec 2010

Ами модела го преписах от външното тяло, то вътрешните тела нещо ги освежават все пак с боя и невидях модел на него!
    Малко се разочаровах от прочетеното та си мисля какво да избера...
    Тази фирма си има сайт и там има предлаганите модели, но мисля да не стане реклама,ако го дам и вие ми кажете от предлаганите какво да избера, защото в пазарджик незнам други фирми за такива климатици,а и съм доволен от купения преди време от тях такъв.
    Все пак ще го дам:
    Ще се радвам ако някой даде съвет от предлаганите от тях какво би ми свършило работа като параметри?
    Само за инфо този, който ползвам оттам вече 4г е Национал SCROLL INVERTER, модел:CS-SG28M-W,
    може ли някой да ми каже от коя година е модел, защото нямам никакви забележки по него през тези години дори и в най-кучешкия студ

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Имат ли сайт?
    Ако разликата ще е само в пътя от пловдив до пазарджик ще е добре
    Намерих сайта....а от там какво ще ми предложите втора употреба?
    п.с.
    Да попитам за този: Инверторен климатик TOSHIBA RAS-137SAV-E ?
    На промоция в технополис е за 1399лв ще върши ли работа за мене?
    Производство в Тайланд пише...
    ...иначе до петък трябва да съм купил, защото имам краен срок

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

потока от климатици там е по голям и затова не снимат 2 употреба , аз лично съм взел половината си климатици от там ,и съм доволен , за модели питай Александър той ги знае повече

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Само за инфо този, който ползвам оттам вече 4г е Национал SCROLL INVERTER, модел:CS-SG28M-W,
    може ли някой да ми каже от коя година е модел, защото нямам никакви забележки по него през тези години дори и в най-кучешкия студ
    Този национал е по свеж от -1998г.
    на студено 2.8kw. консумация 875w. cop- 3.2
    на топло 4.2kw. консумация 1190w. cop-3.53

за повече Александър.

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте и от мене

НЕ СЕ НАХЕНДРЯЙ на БУЛХЕС, ще съжаляваш.Монтират често вътрешни с различни външни тела, абе въобще СКРАП...
    1. https://forum.setcombg.com/index.php?topic=40590.0
    http://archives.potrebitel.bg/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=423 и още
    http://www.bgelections.net/cgi-bin/e...058&n=38710&g=
    http://archives.potrebitel.bg/module...iewtopic&t=780
    http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...iew=&sb=&part=

http://marica.bg/show.php?id=8430
    има и още, но аз нямам нерви да търся...Ако ти се занимава, просто пишеш в търсачаката БУЛХЕС и се "наслаждаваш"....
    дори са глобени защото...НЯМАТ КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ http://pa1.bg/oblast-pazardjik/%D1%8...-%D0%BD%D0%B0/

13. Тук е от
    Dec 2010

Ами тези са Акцион пазарджик???
    Имат и сайт, хайде някой да каже дали има нещо свестно за мене в сайта им,ако ли не да взимам нещо ново

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    ще ти споделя една малка тайна K_ski.Йонизатора както му казваш наричан още като генератор на отрицателно заредени йон частици изпозлва висок волтаж, но с нисък ампераж .Зареждането на въздуха по принципа на ядрения синтез води до изтрелване от въпросня Йон генератор на отрицателно заредени частици наречени Аниони.Чрез 2 та полюса който виждаш се извършва генерация на отрицателно заредени молекули (35 000 на куб. м).Отрицателните йони, или аниони, са частици с допълнително един или повече електрони, които изпитват глад за положителен заряд .Този Глад ги кара да търсят положително заредени молекули тъй наречените от адаша Менделеев - Катиони,и точно такива молекули има в бактерялните среди и чрез изтрелване на тези йони се извършва стерелизацията на помещението -нещо което се прави в фабриките консервиращи храни зада запазят материята в чиста натибактерялна среда. Уреда изразходва в зависмост от това дали е ESD ili ISD йонгенерато от 22 вата до 25 вата консумация като износване на пластините е невъзможно заради прекалено дистантната и спецефична точка на съпротивление
    Благодаря на Ммитака!

16. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Климатика е на 18 години, аз бих го взел само ако не плащам за него. Колкото и да е добър 18 години са много. Потърси колегата Aleksandars, за 300-400 лв повече ще купиш 5 годишен.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Това е истината за 800 лева:
    « Отговор #2287 -: 29.11.2010, 12:30 »
    « Отговор #2289 -: 29.11.2010, 13:00 »

18. Тук е от
    Dec 2010

Ами аз размислих и ще си взема: FUJITSU GENERAL ASYB 12LDC plasma.
    Все пак климатика си е инвестиция и залагам на новото
    Ще докладвам как се държи като отопление!
    И продължавам да Ви следя, защото ще избирам още два за новото си жилище,
    както и всички ел.уреди за него и техника.
    Лека вечер!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе