Страница 156 от 159 ПърваПърва ... 106146154155156157158 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,326 до 2,340 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Ок повече няма да пиша в раздела на изхвърлените климатици от някой по развити държави. Вие си ги хвалете и им се прекланяйте.
    Интересно ми е да видя твоите мидеи като решат да ги хвърлят за какво ли ще стават ?!

А на колегата edi1 мога само да му кажа ЧЕСТИТО!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Е за мидеи немога да кажа какво ще ги правят но това мога да кажа https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47840.0.html

4. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Щом хората искат Мидеи, Мидеи ще слага човека. В България се търси евтиното. Като почнат хората да имат парички, ще слага и хубави климатици. И аз продавам най-много бира в пластмасови туби, дето не става за нищо, а за мене си купувам Warsteiner в 5-литрово буренце от Билла за 24 лева. Кво да направя като народа е беден и няма пари. Продавам това от което правя пари, а за себе си знам какво да купувам.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Aruba, признах те!
    Бас ловя, че хората масово купуват тоалетна хартия Zebra, а ти си търкаш задника със Zewa, защото "знеш какво да купуваш за себе си"

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Тук не позна. Аз съм "ибрикчия"!

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Хубавата бира е от стъкло и не е наливна, пие се от шишето. Иначе имам нов китайски и изхвърлен Дайкин, познай кой ми харесва повече? С нетърпение чакам студове да видя как ще се представи.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Ако забелязваш форума на Дайкин е единственият в който липсват оплаквания. Има само един, на който външното му тяло трупа лед, но проблема излезе в недостатъчно количество фреон и след дозареждане всичко си идва на мястото.
    The King is dead. Long live the King.
    В превод на шуменски: Дайкин са открили топлата вода!

10. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Не знам какво имаш предвид цитирайки ме, но има случаи, когато фреона изтича вследствие на калпави болтове. За това едва ли има вина фирмата производител? От хиляди собственици на Дайкин във форума, е нормално 0,01 процента грешка. Даже процента на статистическата грешка е по-голям!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

От хиляди собственици на Дайкин във форума, е нормално 0,01 процента грешка. Даже процента на статистическата грешка е по-голям!
    Много сте! Силни сте!

12. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Така е. Има и други, много повече, които не опират до форума, защото климите им бачкат по график. Другите с рециклираните, Мидеите, Осаките, Неотата и т.н. се хващат като удавници за форума и неслучайно във форумите за тези марки има само проблеми. Това е истината. Радвам се, че си го разбрал!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Това е истината. Радвам се, че си го разбрал!
    Като месия се яви ...
    и отвори моите очи!
    На дайкина се радваш ти...
    О, благословен бъди!

14.  

15. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Така е. Има и други, много повече, които не опират до форума, защото климите им бачкат по график. Другите с рециклираните, Мидеите, Осаките, Неотата и т.н. се хващат като удавници за форума и неслучайно във форумите за тези марки има само проблеми. Това е истината. Радвам се, че си го разбрал!
    Аз пък преди да избера изхвърлен изчетох всичко и не видях лоша дума от собственик.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, aruba_man чак пък хиляди собственици във форума.Никой не спори, че ДАЙКИН са здрави машини, но по показатели са си среден клас на по-висока цена от сходните машини на другите производители.На една машина, която ми казват, че е до -15 или -20 /FTXL/ и да дават отоплителна мощност в сервизното до -10, какво да си помисля.Най-вярна ще е статистиката, ако се знае колко машини от дадени марки са продадени в България и какъв е процента на дефектите.Иначе става една.....Аз например имам 5-ма познати с ДАЙКИН и един има проблеми с машината си.Това не значи, че 20% дават дефекти.

17. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Не съм казвал, че изхвърлените не стават. Даже аз скоро ще си взема един да пробвам. Всеки има правото и мотивите да направи негов си избор и да е доволен/недоволен от него.

edi1 - от толкова много юзъри, има поне над 1000 с Дайкин. Това, че не опират до форума, след като климите им са наред е друг въпрос. То, ти и аз им разправяме, че H2 серията на Хитачи дъни и при -25, ама не ни вярват, нали?!

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Изхвърлените не са лоши, още повече че са с параметри които при европейските не съществуват или струват 5 пъти повече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе