Интересно ми е да видя твоите мидеи като решат да ги хвърлят за какво ли ще стават ?!Първоначално публикувано от VeleV.Klima
А на колегата edi1 мога само да му кажа ЧЕСТИТО!
Интересно ми е да видя твоите мидеи като решат да ги хвърлят за какво ли ще стават ?!Първоначално публикувано от VeleV.Klima
А на колегата edi1 мога само да му кажа ЧЕСТИТО!
Е за мидеи немога да кажа какво ще ги правят но това мога да кажа https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47840.0.html
Щом хората искат Мидеи, Мидеи ще слага човека. В България се търси евтиното. Като почнат хората да имат парички, ще слага и хубави климатици. И аз продавам най-много бира в пластмасови туби, дето не става за нищо, а за мене си купувам Warsteiner в 5-литрово буренце от Билла за 24 лева. Кво да направя като народа е беден и няма пари. Продавам това от което правя пари, а за себе си знам какво да купувам.
Aruba, признах те!
Бас ловя, че хората масово купуват тоалетна хартия Zebra, а ти си търкаш задника със Zewa, защото "знеш какво да купуваш за себе си"
Хубавата бира е от стъкло и не е наливна, пие се от шишето. Иначе имам нов китайски и изхвърлен Дайкин, познай кой ми харесва повече? С нетърпение чакам студове да видя как ще се представи.
The King is dead. Long live the King.Първоначално публикувано от aruba_man
В превод на шуменски: Дайкин са открили топлата вода!
Не знам какво имаш предвид цитирайки ме, но има случаи, когато фреона изтича вследствие на калпави болтове. За това едва ли има вина фирмата производител? От хиляди собственици на Дайкин във форума, е нормално 0,01 процента грешка. Даже процента на статистическата грешка е по-голям!
Много сте! Силни сте!Първоначално публикувано от aruba_man
Така е. Има и други, много повече, които не опират до форума, защото климите им бачкат по график. Другите с рециклираните, Мидеите, Осаките, Неотата и т.н. се хващат като удавници за форума и неслучайно във форумите за тези марки има само проблеми. Това е истината. Радвам се, че си го разбрал!
Като месия се яви ...Първоначално публикувано от aruba_man
и отвори моите очи!
На дайкина се радваш ти...
О, благословен бъди!
Аз пък преди да избера изхвърлен изчетох всичко и не видях лоша дума от собственик.Първоначално публикувано от aruba_man
Е, aruba_man чак пък хиляди собственици във форума.Никой не спори, че ДАЙКИН са здрави машини, но по показатели са си среден клас на по-висока цена от сходните машини на другите производители.На една машина, която ми казват, че е до -15 или -20 /FTXL/ и да дават отоплителна мощност в сервизното до -10, какво да си помисля.Най-вярна ще е статистиката, ако се знае колко машини от дадени марки са продадени в България и какъв е процента на дефектите.Иначе става една.....Аз например имам 5-ма познати с ДАЙКИН и един има проблеми с машината си.Това не значи, че 20% дават дефекти.
Не съм казвал, че изхвърлените не стават. Даже аз скоро ще си взема един да пробвам. Всеки има правото и мотивите да направи негов си избор и да е доволен/недоволен от него.
edi1 - от толкова много юзъри, има поне над 1000 с Дайкин. Това, че не опират до форума, след като климите им са наред е друг въпрос. То, ти и аз им разправяме, че H2 серията на Хитачи дъни и при -25, ама не ни вярват, нали?!
Изхвърлените не са лоши, още повече че са с параметри които при европейските не съществуват или струват 5 пъти повече.