blagodarq "Kasap"...no si nqmam ideq dobyr li e ili...minavka ?
blagodarq "Kasap"...no si nqmam ideq dobyr li e ili...minavka ?
Това ли бил въпроса... И защо го купи? Снимай лепенката върху вътрешното тяло, и дай да я видиме.
П.С. И пиши на кирилица.
купих го да топли...но има и отрицателни приказки по негов адрес...щото бил 2-ра ръка... и ако е бил хубав ..нямало да го свалят...а и в един сайт пише...:не си купувайте клими 2-ра ръка...защото ще работят 2-3 години ????сайта няма да го кажа...знаете защо...за да не правя анти реклама >
Зависи може да работи и един ден може и 4-5 години късмет си е. Сигурно са ти го продали за 14ка а всъщтност е 9,52btu да закръглим на 10ка.
Няма нищо лошо в купуването на машина втора ръка, проблем е да се взема котка в чувал, а после да се пита из форума. Нека да видим снимката, за да може да кажем за какво става дума...
ами няма го синът ..да снима и да я качи...защото аз съм ...лаик в тази област / и не само там /
Ако машината обслужена както трябва и е проверена правилно, ще работи безпроблемно дълго време...така, че не се притеснявай - дано фирамта то която си го взел да си разбира от работата...а колкото до машината, модела е от 2004 година, базова серия...
Александарс...машината се оказа уруру- сарара и и се кефя ! А на тебе ти благодаря !!! На дистанционното като цъкнах...изписа код 00 ...сам знаеш какво означава . Дано да издържи по-дълго време !!! този сайт е ВЕЛИКОЛЕПЕН !!!Да са живи и здрави blue1...Kasap ...Mmitaka...и всички , които разбират от тази техника ! АМИН !!!
LR03...И НЕЩО НА КИТАЙСКИ...ДИСТАНЦИОННОТО Е КИТАЙСКО ...ПИШЕ ГО (((((
Това е размера на батериите, виж трябва да има номер на модела или го снимай най-добре...
blue1 ...днес говорих Mmitaka... и той ми го каза ))) Моля ви.. не ме карайте да качвам снимки ...защото съм ...лаик в тази област (((((((( А иначе ...Вие сте СУПЕР ПИЧОВЕ !!!
може ли някой да ми даде линк за работа с дистанционно KT-TS1 за тошиба ?
http://www.alibaba.com/product-gs/25...ol_KT_TS1.html
това е китайският вариант на японският модел.
благодаря blue1..обаче ми трябва начин на работа с него .Аз влизах в този сайт ...но не можах да намеря описанието ..Дори писах на един китаец...но нищо ))))