blue1 - ако можеш да ми пратиш една оферта за клими по 150 лв. !!!
Ама да не са по стари от 2001 г.- Ще купя няколко!!
И защо тогава ги продавате на хората по 680 лв. с монтажа???
blue1 - ако можеш да ми пратиш една оферта за клими по 150 лв. !!!
Ама да не са по стари от 2001 г.- Ще купя няколко!!
И защо тогава ги продавате на хората по 680 лв. с монтажа???
GalinBelos оферта аз не мога да ти пратя защото не се занимавам с продажба на клими, но Corona ковенционална 22-ка за 150 лева без монтажа има, даже ако не се лъжа за службата едната е произведена 02 год. Инверторите естествено са по-скъпи, но за бройка вероятно можеш да договориш цена.
Здравейте!
Днес чух едно странно твърдени а именно, че всички климатици в България представяни като японски били правени в Китай по поръчка на български вносители и само пишело че са японски, за да може шарани / като мен включително / да дават пари за ментета!!!
emo на ел. пощата ти го изпратих. Иначе това което си написал е пълна щуротия те значи и фалшиви сайтове трябва да са си поръчали. Вярно, че много от производителите произвеждат за бедните пазари като нашият по-евтина продукция, но те пак са си маркови. За китайските имитаций изобщо няма да говорим.
благодаря blue1 , за фалшификатите само питах ,аз пращах e-mail до Дайкин и ми казаха че нямат превод на дистанционното защото моя модел бил само за вътрешния пазар!
Ей по тоя същият повод любима марка ми е Саньо. Преди 7 години им писах и те така ми отговориха, обаче ми изпратиха снимана страницата с дистанционното и на ръка бяха написали на английски кое за какво е, че даже ми благодаряха, че съм си купил техен модел.
http://miroto.data.bg/AN22AES_remote.jpg
Здравейте,моля ако някой има подобно дистанционно, да помогне с превода
Лявото горно е задаване на време за пуск, дясното е за време за стоп а долното е за нулиране на таймера.
Пропуснах да кажа, че от Дайкин ми пратиха схема на дистанционното и значението на копчетат на английски с уговорката да им пиша пак при възникнали въпроси от моя страна!
На кой от дайкините си писал?
Ясно мерси ,ще пробвам да им пиша и аз пък да видим
На японците, ако си чел по-горните постове щеше да разбереш защо съм им писал!
Здравейте пичове!
Нов съм в тая област: От няколко дена съм с климатик NATIONAL CU-227TB. Мисля, че съм направил добър избор. Но когато ми го монтираха, накрая се оказа, 4е външното тяло на климатика офазява .
Техниците ми казаха, че това е било така, защото климатика няма земя (само фаза и нула), в Япония нямали заземяване и нямали такъв проблем. А при мен, т.к. бил автотрансформатор, нямало как... Трябвало или да си взема друг тип траф или да си бележа контакта и щепсъла и да ги пъхам само по 1 начин!
Та се чудя- Те будалкат ли ме (те ли са некадърни) или наистина или да се бръкна с още пари или да се надявам, че някой от семейството няма да обърне щепсъла ?
Големи смехории. Моите климатици всички са на 100 волта и всички са заземени, проблема е в трафа, но си е тяхна работа да го оправят.
втора ръка не бих си взел , нов японски климатик бих си взел ,но- притеснява ме проблема с резервните части - такива най вероятно липсват ,а и дистанционното с йероглифи - не давам 2000 лв за да чета йероглифи нали ? и трафа- тези 99% КПД ги забрави ,а репликата "който е навивал такъв знае" няма да я коментирам ,явно ти като навиеш траф и вече знаеш точно колко КПД има ,а я кажи колко бензин имам сега в резервоара и колко км ще мина с него ? трафа има поне 3-4% загуби и то говорим за траф дето за тия мощности ще е 200 лв ,надали слагат точно такъв при условие че целия монтаж е толкова ...и последно - уред на 100 волта просто няма как да отговаря на БДС и да е пуснат легално на пазара ,някаква врътка има която ако не се снасят пари на когото трябва и далаверата ще лъсне ...
ЕДИТ : в Япония нямали заземяване ще умра от смях питай ги залуняване ли имат тогава ? тез нещастници дето са ти го монтирали ги извикай бързо да оправят проблема докато не си останал с ръка на климатика а другата на парапета на терасата усмихнат за последно !