Хепа филтърът е внедрен и в прахосмукачките за по финно пречистване на въздуха и улавяне на микроскопични частици-с единствената цел да си остане прахът във филтъра, а не във въздуха на стаята.
Хепа филтърът е внедрен и в прахосмукачките за по финно пречистване на въздуха и улавяне на микроскопични частици-с единствената цел да си остане прахът във филтъра, а не във въздуха на стаята.
ако все пак това което си показал и надписът хепа са едно ис ъсщо как си обесняваш че на дистанцйоното управление има стартиращ бутон ХЕРА , лекарството хепа карсил и то лие на мицубиши , филтрите които са на пдф ги има почти всяко мицубиши и да нее модел Хепа нано филтри от микропореста мембрана на катахинова основа , дай ми идея според теб защо има бутон ХЕРА и като сес тартира се форсира компресора с още 5 ампера
и ства copy i paste тъй излиза че климатика пълзял ,
не казвам че съм убеден но , не виждам логика , и този филтър ще ти направя снимки а и доста от хората с Мицубиши 2 употреба могат да се убедят че ги имат точно същите дъговидни филтри вътре не само хепа моделите имат такива филтри и те никъде нямат захранващи писти как се стартират ?
хахах аз знам че си напълно прав но искам да те изтискам кат лимон за да преценя доколко може да ти стигне въображението ХЕПА системата я има във много продукти на mitsubishielectric цяла система за пречистване нее само този филтър има една малка черна кутия в ляво долу на вътрешното тяло в него е самият петролен датчик за непрекъснат анализ на замърсеноста на въздухът и именно онази скала показва както при тошиба и дайкин мулти мониторът но тоя филтър е само част от системата за почистване с хепа нано технология (за нея няма да намериш никакава информация никъде как е разработена трябва да разглобиш едно вътрешно тяло и ще му видиш датчика) този филтър го има в моделите
http://translate.google.bg/translate...ial%26hs%3DJyT
още преди да се закачиш сме го коментирали с друг клиент това в скайпа
форсирането на компресорът идва от разпределение на фреоновия поток през овлажнителната С пита за да се контролитра влажноста както сам виждаш на дистанцйоното му управление
* при някои модели дистанциони управления се изписват задаваните желани стойности на влажност при други модели дистанцйонни управления се отбелязват с незаменимите им йероглифи в 3 под елемента вискоа средна слаба влажност
Темата е за собственици на климатици работещи на 100 волта, т.е. тук се задават въпроси, обсъждат се проблеми, публикуват се снимки именно на такива машини от СОБСТВЕНИЦИТЕ им. Разбирам да има някакви леки отклонения по темата, но да се напълнят няколко страници със спорове от рода на кой е по-голям и колко бързо му става и колко тъп е другия - няма да стане. Има тема в която се обсъжда консумацията на климатиците, а също и тема за обсъждане на машини от различни марки, така, че бъдете така добри да пишете там.
Сега пак е един от моментите, в който много ме е яд, че не съм японец
Sanyo ZK25X
Price:¥37,030 tax inc. = 542 лв
Fujitsu AS-E25T
Price:¥40,792 tax inc. = 600 лв
Hitachi RAS-LJ25Y
Price:¥43,158 tax inc. = 632 лв.
Toshiba RAS-251SX
Price:¥53,500 tax inc. = 784 лв.
Fujitsu General AS-J25V
Price:¥68,775 tax inc. = 1010 лв
Fujitsu NOCRIA AS-S25T
Price: ¥76,000 tax inc. = 1113 лв
SHARP AY-Y25SC
Price:¥72,345 tax inc. = 1060 лв
Mitsubishi MSZ-BXV229-W
Price:¥86,000 tax inc. = 1260 лв
Panasonic CS-259XB 2-W
¥107,100 tax inc. = 1567 лв - УНИКАЛЕН КЛИМАТИК!
Някой да не се обърка - климатиците са чисто нови! Вижте за 600 лв какви климатици получават хората, Нокрия пък се взема за 1100 лв. Най-скъпото - перлата в короната - последният Панасоник е под 1600 лв
Наздраве за Нео, Санг, Беко, Осака, Мидея и т.н., за които тук плащаме горе-долу същите пари като за истински климатик в Япония.
Дидо, и болката отзад да е по-голяма, провери каква е средната заплата в япония...
http://www.worldsalaries.org/japan.shtml
Един даскал, получава 392,000 йени. Което ми напомни за парчето "Искам да съм негър в Алабама"...
да не забравяме че там модел от миналата година вече е на половин цена в магазина,а тук си е на същата .. голяма част от тия клими са модели от миналата година .. но там наистина са много по евтини ,само че цената на монтажа е по висока от тая на базов климатик
Може ли някой да помогне с превод на дистанционното на Mitsubisнi SV228. Скоро го монтираха, а не знам половината бутони за какво са?
Все още се чудя, какви са тези тъпанари дето само продават, а инфо за машините на дават.....заповядай... [img width=683 height=600]http://img175.imageshack.us/img175/5973/mitsubishi.jpg[/img]
Благодаря Aleksandars!Страхотно отзивчив човек!
5.75 за първия иии... о, неочаквано, 5.75 и за втория
На първия му дават APF 5.1, на втория 5.2, но само производителя може да ти каже какво са пипнали. За мен са си еднакви.
Просто единия е модел 2008, другия модел 2009 от една и съща серия.
Мерси много, мисля да си взема такъв,за 13 кв стая мисля ,че е много добър климатик.