Е след това ще започнат скандалитеПървоначално публикувано от TazmaniaK
Е след това ще започнат скандалитеПървоначално публикувано от TazmaniaK
TazmaniaK абсолютно поддържам. Даже тук ме набедиха, че нямам работа и спамя и ме заплашиха с триене ама така и никой не м отговори КОЯ фирма монтира с ДОГОВОР?? Предлагам да се обсъди
kojcho, всяка техника дава дефекти по различни причини. Нормално е.Естествено , който е продал най-много климатици ще има най-много повреди.
Ако от твоя модел климатик са продадени за 1 година 1000 бройки, от които 20 са се скапали е различно от това, примерно Сого да са продали 20 броя и да няма нито един с дефект и естествено да няма недоволни клиенти. Едва ли някой може да изготви реална статистика за БГ, тъй като всички вносители и дилъри си крият реалните продажби за да не плащат данъци
За безпробремна работа, перфектно съотношение цена/качество за високия клас - Фуджицу. Това го сподели един приятел от средно-голяма варненска фирма. Друго каза, че спират да продават хайери и конвенционални панасоници. Ниския клас - Мидеа. Може ако някой има още въпроси да го питам.
А марката CHOFU kak ti se struva?
Ne ia vijdam v klasaciite.
kojcho , мисля че щеше да бъде най-удачно да опишеш като кубатура помещението , което искаш да отопляваш и парите с които разполагаш .... дограми и изолации и всякакви подобни , пък климатичето като марка и модел ще го измислиме
Kojcho привет и от мен. Най-лесно е да се съберем при Любо и ще го решим. Мога да ти опиша и работата на моя шумен"Самолет" General. Ама работи и на -20, засега
Да ти кажа направо "Жена, Кола и Климатик са и до късмет" . Любо ми го каза като взех колата аз добавям и климатика.
До скоро
dobri,
Ами готви троянската ракия и съм готов за обсъждане!!
Това за късмета - 100% съгласен!!!
Hollyshit,
За стая 16 кв.м. (около 42 куб. м.) с 2 външни стени (изток, юг) , къща, ет.1 (разположен на земята), тухла, стара дограма, няма външна изолация. На 2 ет. има друга стая еднаква по размери с описаната, която се отоплява.
За парите - 1200 - 1500лв. не кога повече да отделя.
Коич
Fujitsu ASY-09LCC ~1500лв. с монтажа бе човек....ко му плащаш иначе някоя конвенционалка DAIKIN/MITSUBISHI
Jaskas,
Ами нещо такова ще е май...
За конвенционални DAIKIN/MITSUBISHI - за какви модели можеш да дадеш съвет, ако не те затруднявам.
Благодаря предварително.
Примерно:
Mitsubishi SRK 28 HG-S ~1350лв. без монтаж - отдавана мощност 2,8кв. Сор 3,64
DAIKIN FTYN25 D ~ 1200лв. без монтаж - отдавана мощност 3кв. СОР 3,4
еми препоръчах го и в друга тема , ама бая привлекателно ми звучи
Daikin F22 HTNS
Производство: Япония - Дайкин
Вносител: Димели ЕООД
Модел: F22 HTNS-W(C)
Тип: Инверторен ( ХИПЕР ИНВЕРТОР )
Охладителна мощност: 0.5 - 3.2 kW
Отоплителна мощност: 0.5 - 4.2 kW
Cop: 5.29
Енергиен клас: А
Фреон: R-410А
Шум: 19dB
Цена: 1200лв.
Нормален режим на работа до: -20 градуса
разход на ток: от 0.095Kw до 1,415kw
Хубав дизайн и страхотни показатели.
Технология за по-добър контрол на температурата.
Изключително тиха работа, ниско вибрационен компресор.
климатика позволява тръбен път до 25м.
Екологично чист фреон.
ето тука към средата на страницата се пада
http://www.dimeli.eu/daikin.html
Ммммм, да, доста добре звучи, пък и имаше вписано мнение , че монтажната група на тази фирма, се съгласила да отскочи за монтаж от Пловдив до София, което е от значение за гаранцията, даже работели доста добреПървоначално публикувано от Hollyshit
Благодаря Jaskas и Hollyshit!
Ами още месец да събера още малко парички, пък ще решавам!