Здравейте форумци!
След като вече си купих през ноември'07 един климатик (все още под наблюдение как се държи) имам идея да купя още един за другата стая (желателно инвертор) и затова продължавам да чета форума...пък и гледам, ако и аз мога да помогна на някого...
Та четейки мненията тук просто не знам какво става на пазара на климатичната техника у нас, в смисъл какво се предлага като качество!!?? Значи Панасоник не били добри (аз купих такъв). Добре, щом спецовете казват...задраскваме го!
На друго място: за бога братя, не купувайте Кериър и Тошиба сега! Не са това, което бяха! Добрееее, драскаме и тях!
Значи Фуджицу: дааа, ама дигали шум като излитащ реактивен самолет, като болид от Ф1!! Драскамеееее!!!
Японци 100-волтови: Даааа, ама трябва траф!! Пък и не е ясно с гаранцията....има ли, няма ли..??!! Драскамееее
Тъйййй. Какво остана ??? Май за момента като че ли от РАСОВАТА техника остана да се купува Митсубиши!!??
Е, какво ще кажат спецовете???
П.П. Не съм фен на никоя марка. Нито препоръчвам, нито оплювам...Просто се питам какво става и какво да си купи СЕГА простосмъртният и непосветен в климатичната техника редови потребител!!!???