Отговор: Колко ми харчи климатика - Real Time
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
Касапа по-скоро се грижи за менталното ви здраве-да не се депресирате. [emoji38]
Ами да вземе да покаже поне един път реална снимка или клип ,а не някакви графики който и аз мога да намятам на лаптопа.
Sent from my Sony Z3 using Tapatalk
Цитат:
avast3
Ми, неговите джаджи са в паралелна реалност.Това, че не се виждат не означава, че не съществуват.
Да ги видим поне.
Цитат:
avast3
Ми, неговите джаджи са в паралелна реалност.
Това е защото климите ми са на светлинни години...
Цитат:
Kasap
Това е защото климите ми са на светлинни години...
Назад..... Без да се обиждаш,но когато парадираш с нещо го показваш,плюс това никога не си показвал климите си в форума
:offtopic:
При тез "течения" с такива минимуми бих се погрижил първо за своето здраве , но да става "играта".
ПС: Изходящата Т° сигурно си я споделяте на ЛС. Или пред лекарския кабинет :))
Нали темата е Real time,така че ето го....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3a85d7023.jpg
Цитат:
Genadi80
Назад..... Без да се обиждаш,но когато парадираш с нещо го показваш,плюс това никога не си показвал климите си в форума.
Не парадирам с нищо. Климите ми наистина не са показвани във форума /откакто ти си тук/, но не виждам и причина да ги показвам - не съм тук за да ги хваля.
Цитат:
Kasap
Не парадирам с нищо. Климите ми наистина не са показвани във форума /откакто ти си тук/, но не виждам и причина да ги показвам - не съм тук за да ги хваля.
Ами за какво тогава ги хвалиш....на светлинни години били и т.н.
Цитат:
Genadi80
Ами за какво тогава ги хвалиш....на светлинни години били и т.н.
Спокойно можеш да игнорираш постове, които не се отнасят пряко до теб. В случая си се закачаме с Аваст, нема що да се мешаш.
Цитат:
Mig82
:offtopic:
При тез "течения" с такива минимуми бих се погрижил първо за своето здраве , но да става "играта".
ПС: Изходящата Т° сигурно си я споделяте на ЛС. Или пред лекарския кабинет :))
:offtopic:Това, че не си чел не е оправдание. Аз съм писал как при определени условия с 50W, Тошибата ми поддържа 22-23 гр. при 29 гр. изходяща температура. А приказките за "течението" са за пред гинеколога. Всъщност или стоите на 30см. пред вътрешното тяло на климатиците си или те духат като магистрална труженичка, щом усещате течение /без значение от цвета/. :yahoo:
Цитат:
SPSt
:offtopic:Това, че не си чел не е оправдание. Аз съм писал как при определени условия с 50W, Тошибата ми поддържа 22-23 гр. при 29 гр. изходяща температура. А приказките за "течението" са за пред гинеколога. Всъщност или стоите на 30см. пред вътрешното тяло на климатиците си или те духат като магистрална труженичка, щом усещате течение /без значение от цвета/. :yahoo:
Тия 50 w трябва да ги видя на клип за да повярвам,без да се обиждаш,знам че японките ти са добри,но не вярвам докато не видя.
Цитат:
Genadi80
Тия 50 w трябва да ги видя на клип за да повярвам,без да се обиждаш,знам че японките ти са добри,но не вярвам докато не видя.
Генади, вярата е нещо лично и никой не може /и не желае/ да ти я натрапи. Ние просто споделяме данни.
"Понеже Ме видя, [Томо], ти повярва, блажени ония, които, без да видят, са повярвали." Йоан:20:29
Цитат:
Kasap
Генади, вярата е нещо лично и никой не може /и не желае/ да ти я натрапи. Ние просто споделяме данни.
Съгласен съм с това,и аз споделям данни от мойте машини и то подкрепени със снимки или видео.