До 0° слиза на 205w в сегашното време.
До 0° слиза на 205w в сегашното време.
23 градуса с настройка да стигне до +1 от сервизното.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Колега zxc0 , мързи ме да качвам клип затова снимах. Тоя косинус фи не се ли отчиташе при промишлената електроенергия ? Всъщност незнам , електромерите за битова дали отчитат като тези но моят е електронен.
До отсрещната стена има 4.3м. Мога да навържа цяла композиция от ватметри Важното е че сметките за ток са нормални!
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
- - - - - - - - - -
Сетих се че ватметъра със зелените копчета отчита power factor. Като задам градус нагоре вдига консумацията от 210 на 300w(грубо) и става 0.92. Като достигне заданието сваля консумацията и power factor_a пада на 0.66. Това е.
Този пост е редактиран от Mig82; 23-03-18 в 00:46.
На 400W хевито е с power factor 0.78.
Какъва е тази твоя цепенеца където сваля на 200W, а моя супер дупер дайсейкай бичи на 412W.
Поздрави
С тоя анти on/off където се опитвам да го накарам да работи, 10kWh е излапал за последните 24часа.
MHI 60 ZSX, МЕ SF35, за периода от 14.02 до 15.03, заедно с МХИ 20ZMX-S, работил около 7-8 денонощия в най-големия студ, са излапали горе-долу 610KWh. Обща отопляема площ около 75м2 (195м3). Задание и на 3-те машини - 24гр. При условие, че влажността тук, през 90% от времето е над 90%, а студовете бяха от най-сериозните за страната (гр. Оряхово, до р. Дунав, дивия северо-запад).
Genadi80 , и сега верни ли са уредчетата ?
Би трябвало.сравнявал съм ги с електромера отвън.Тук ЕВН ни монтираха електромери който показват и моментната консумирана мощност,и цифрите са еднакви.
П.С. Важното е че сметката за ток е задоволителна.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Абе и аз бях чел някъде че са срявнявани с тариран електромер. А и де що съм мерил уреди вкъщи отговря на табелките им. Чак се очудих.