Ето малко снимки от преди малко. Реших да видя дали и колко е хладна струята при тази консумация. Струята е съвсем лека, леко топла и както се вижда с температура 29 оС. Струята се усеща на не повече от 30 см. от жалузите. Както се вижда от втората снимка при тези условия температурата в помещението на разстояние 3,5-4м. от вътрешното тяло и на 80см. от пода се поддържа 23 оС.
Установих, че заданието се поддържа сравнително по-точно, когато управлението е от ДУ, а не от датчика на вътрешното тяло. Предполагам това е заради мястото на монтажа-високо и близо до стена. Интересното е, че управление от ДУ е възможно само при автоматичен режим и при него режима на вентилатора е само auto и full power. Други степени не могат да се използват, но и не трябват, защото автото е безупречно.
Тъкмо видях поста ти,интересно ми защо чак сега показаваш снимки и то който са правени днес,когато навън е +15 градуса.
Като го видя, прочете ли го? Написал съм защо? Има връзка с ниските минимуми, хладни струи, работи он/офф и т.н. Ако те интересува нещо друго-питай. Сутринта при 0 гр. не работеше така, ако това те интересува. И консумацията беше друга и изходящата температура. Зададена и поддържана бяха същите.
Spst браво хубав ти е мултицета(профи).На теб показва ли ти коректно влажноста на д/у,на моя е винаги 19%.
И аз не казвам, че си казал нещо лошо, просто останах с впечатлението, че си видял снимките, но не си прочел коментара в който е описана целта на занятието.
- - - - - - - - - -
necata2, мерси, но не е мултицет и е малко далеч от профи техниката. Просто сравнително добри амперклещи на Mastech/с постоянен ток/, комбинирани с мултицет. Взех ги заради многото функции в един уред. Влажността я показва сравнително коректно, въпреки, че има разлики с една метео станция, която имам. Виждал съм показания между 30 и 61%. След проветряване в сухо и студено време си показва по-ниски стойности. Ти пробвал ли си да почистиш датчика за влажност?
Този пост е редактиран от SPSt; 29-03-18 в 20:11.
Уж да,лятото ще го разхърлям целия за профилактика и лек тунинг.
Сашо помагай,че се изложихме с Ванката.