Колко ток икономиса, с нощното изключване?
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Колко ток икономиса, с нощното изключване?
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Аз не икономисвам ток за разлика от повечето нисковатови съфорумци, а ти може ли да ми кажеш колко преразходих надали. Аз затова съм си взел климатик, който топли и стопля за нула време като му кажа да го направи, а не да се чуди и мае. А и според теб ако го бях оставил да работи на 20 градуса, колко щеше да работи сам сигурно най-много час за разлика от повечето хора, които се чувстват добре на 26-28 градуса. Зимата за мен по време на сън не е подходящо температурата да е по-висока от 19-20 градуса.
Този пост е редактиран от avenger; 01-12-18 в 19:07.
Кога ще се научите да пишете грамотно?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 29-11-18 в 16:26.
Спирането през нощта не се прави за икономия на ток, а за намаляване на излишни моточасове и свързаните с тях износвания, и замърсявания. Единствено при външни температури под -4 degC и липса на отопление на компресора е оправдана непрекъснатата работа на машината. Особено ако не става въпрос за спални помещения в сгради с външна изолация, чиято температура не пада под +18 degC. Мисля да тествам синтетичното компресорно масло на студ, за да съм сигурен, че вискозитетът му намалява.
С риск да създам лошо впечатление на един от модераторите искам да изкажа съмнението си относно вида на форума. Поправете ме ако греша, но мисля, че това не е литературен форум, в който участниците да демонстрират високи познания по граматика. Предвид гореизложеното считам, че граматически неправилните изречения по никакъв начин не влошават смисловото послание на текста.
Не само на един си създал лошо впечатление...
Този пост е редактиран от avenger; 01-12-18 в 19:08.
Не виждам какъв е проблема да пишете грамотно?! Изобщо не ми "дреме" дали форума е литературен или не. Не пишете грамотно, а искате да се води дискусия? Мислите ли, че на другите участници им е приятно да четат неграмотни постове? Замислете се...
За мен не представлява никаква трудност да пиша грамотно, но не разбирам какъв е този стремеж да се налага грамотното писане в един технически форум. Съгласете се, че повечето участници не са способни на подобни постижения, затова аз специално обръщам внимание на смисъла пред пунктуацията и граматиката. И не на последно място искам да изразя съмнението си относно процеса на верификация на написаното, и дали верифициращия има достатъчно познания, които да му осигурят правилно интерпретиране на понятията "грамотно" и "неграмотно".
Като не представлява трудност, не виждам за какво се "хабите" да пишете?!
Написал съм по-горе защо.Все пак това е форум и е необходимо да се пише, ако имаше друга възможност щях да се възползвам.
А оптимално с колко градуса да го намаляме през нощта или денем когато няма никой?