То и темата служеше за нещо до преди време...
Повечето нормални хора се отопляват и охлаждат на климатизаторите които имат, а не им робуват и следят като психопати колко ток хабят..... Целта на това което написах е че има по важни неща от ТЪПИЯ ВАТ МЕТАР..... А за това че комшията има с 10 лева по малко ток ще си спукате злъчките от злоба
Замислял ли си се, че хората имат различни интереси?
Замислял ли си се, че на някой може да му е интересно да си следи консумацията?
Това изречения няма смисъл: "Целта на това което написах е че има по важни неща от ТЪПИЯ ВАТ МЕТАР.".
И последно: ако ти си от "повечето нормални хора", които не "следят като психопати колко ток хабят" машините, спокойно можеш да пропуснеш тази тема която очевидно е насочена към хора имащи интерес към това колко им харчи климатика.
С ватметър климатикът работи много по-ефективно и по-плавно - без излишен разход на ток, без излишнни форсирания и дефрости през зимата. Ватметър - необходима притурка към всеки климатик.
Интересно , при наличието на "ПО ВАЖНИ НЕЩА" как се е стигнало до писане за проблеми със ПСИХОПАТИ И "СПУКАНИ З/ЖЛЪЧКИ" ... и то от потребител изявяващ се като представител на "ПОВЕЧЕТО НОРМАЛНИ"
Преброяване на ПСИХОПАТИТЕ. Може това да му е работата на чвека.
То преди избори, плъзват всякакви социологически проучвания.
Моите съм ги настроил на 25 градуса още миналата година. Гледам термометрите по стаите, показват вече 24°С. Японката ми хàби цели 4W, европейката само 1W. Много лакоми вашите, дограмите ли ви хлопат?
От месец не съм ги барал. Нито за топло, нито за студено. Стайна-перфектна. Между 21-24гр.