Каква е цената на киловат енергия в Пловдив? Дневна и нощна.
Каква е цената на киловат енергия в Пловдив? Дневна и нощна.
https://www.evn.bg/Chastni_klienti/E...eni-el-energia
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
18ка, 42м2, зад. 24С, външ. -2С
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Румба, шегувам се. Моята 21-ца папка горе-долу колкото на Тони машината. В 40м2+ и външна -1 до -2, със снеговалеж. Задание 24, fan на 2-ра степен. В помещението около 24,5гр. Върти се около 560-590W.
Има и под 200, ама отдавна вече не меря.
Панасоника в апартамента ми - през по-голяма част от времето стои на минимума - 195 вата. Апартамента ми е среден, с изолация, има парно в блока само че аз не го включвам а съм на климатик. Климатика е настроен на 21 градуса. В стаята, където е монтиран е около 23 градуса, в останалите стаи е около 20-21градуса. Гледам прави два вида дефрости - единия е по време, когато външната е до 1-2 градуса, другия е като падне под нулата дефроства само като заскрежи питата.
Този пост е редактиран от dodo2000; 17-12-18 в 12:22.
Ти парното не включваш, ама тръбички минават ли и топли ли са?
Минават да, топли са, което естествено оказва влияние. Аз за това държа климатика на минимума колкото да има все пак някакво затопляне на въздуха. Върви обяснявай на някого, който не иска да плаща за инсталация и тръби, които минават през апартамента му, че е прав. Между другото писах на вносителя на Грии за България, както говорих и с фирмата, която ми е сложила климатика да дойде някой от тях и да си вземе китайската пръчка и аз да доплатя за друг читав климатик. Като гледам няма съгласни ама ще ги ръчкам докато махнат това нещо от къщата ми, че ще стопи кабелите с тока, който дърпа.