А за мен и лято и зима комфорта е на 24C.
А за мен и лято и зима комфорта е на 24C.
През зимата около 21-22 градуса /през нощта 20/
През лятото около 24-25 градуса /през нощта 25 - или изключен/
имате ли пердета на прозорците а :-)Първоначално публикувано от Little_Alien
през зимата 22
през лятото 24 , спя на 23
на охлаждане - 24 - 25
на отопление - 23, но според нежната ми половинка е комфортно на 26-27
Интересуваш се единствено за да се осведомиш за термозагубите, нали?Първоначално публикувано от nebelservice
![]()
Като намаля с 1 градус ми става студено. Като увелича с 1, ми става топло. На всеки 10 мин си играя с дистанц. Не се трае вече...
Има климатици и с половин градус вече например на GREE u-krown
Смени го с такъв.[emoji6]
Този пост е редактиран от avenger; 24-08-15 в 22:33.
Къде изровихте тази тема отпреди 7 години ...
Другото решение е да си сложите една фланелка с дълъг ръкав или ако не помогне, анцуг...
Разбира се има и климатици с нисък минимум в режим охлаждане, тогава охлаждането е доста по-комфортно...
Гошо Тъпото отдааавна го е открил това
През далечната 1994 година, когато България става четвърта в света на футболното първенство в Щатите, Петров е в Америка. Там се прочува с пуловера, който облича в 40-градусовата жега, за да не настине от климатика. На няколко пъти Гошо Тъпото е засичан как на различни коктейли си тъпче джобовете с хапки, сандвичи и други лакомства. Името му става синоним на байганьовските нрави в днешно време.
(из Синът на бившия депутат Георги Петров на важен пост в ДАНС)
Вчера пробвах да не ям абсолютно нищо цял ден и наистина има ефект - тялото произвежда минимално количество топлина и жега от 30* се понася безпроблемно, всъщност, ако е по-ниска Т*-та, на човек му става студено. Ето как се чувствали жените
На сито, след 26 - тия градус започвам да страдам.
Този пост е редактиран от kalcheff1; 01-08-15 в 11:29.
ай стига са прайте бре.във всяка къща е........колкото каже ШЕФКАТА
аа аз си имам отделна стая с различна температура![]()